Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A nebylo by více foto tej OII RS s kolama z R8 ?

A to chtěj 999 EUR za jedno kolo ??? :angry2:

je ET 35 pre rozmer 225 x 45 R17 možné použit bez uprav blatnikov ? mam vybrane disky ale robia sa len v ET 45 a ET 35.

Chcem ich objednat ale neviem ake ET použit nechcem mat kolesa utopene v blatniku ale nechcem ani investovat do uprav blatniku z dôvodu maleho ET . z celeho fora som sa k ničomu nedopátral všade su foto ET 35 len zo zadu ale predok nikde .

Tak čakam na radu dik moc

Snižovat to chci časem taky, a 19" jsou jasný ale jaký on má ET ? Ty kola jsou už tak dost široký, je to 8,5 * 19" a ET je 30 nebo 40 potřeboval bych tak 35...

30 bude hrozně vylejzat myslim

Na ET30 rovnou zapomen. Já mám 8,5" s ET30 a jsou na Béčku zároven s blatníkama s tim, že origo kola mají ET tušim 37 se šíří 7.

je ET 35 pre rozmer 225 x 45 R17 možné použit bez uprav blatnikov ? mam vybrane disky ale robia sa len v ET 45 a ET 35.

Chcem ich objednat ale neviem ake ET použit nechcem mat kolesa utopene v blatniku ale nechcem ani investovat do uprav blatniku z dôvodu maleho ET . z celeho fora som sa k ničomu nedopátral všade su foto ET 35 len zo zadu ale predok nikde .

Tak jestli šířku ráfku máš do 8" tak dej určitě ET 35 když dáš 45 tak to bude zalezlý ! 35 bude akorát ! a bez úprav samozřejmě !

8x17 ET 35

post-6782-1179348700_thumb.jpg

Pridam taky jednu fotecku. Projel jsem tech 17 stranek trosku rychle a myslim, ze Apollony tu jeste nebyly.

Takze na leto alu Apollon a na zimu alu Sirius. Oboji obuto na rozmeru 205/55 R16

post-3430-1179393908_thumb.jpg

Pridam taky jednu fotecku. Projel jsem tech 17 stranek trosku rychle a myslim, ze Apollony tu jeste nebyly.

Takze na leto alu Apollon a na zimu alu Sirius. Oboji obuto na rozmeru 205/55 R16

A co takhle ? 225 45 R17

post-7143-1179524837_thumb.jpg

Upraveno od benito

8x17 ET 35

A ty lemy blatniku jak tam jsou foceny, nemas je nekde z boku jak to vypada???????

8x17 ET 35

A ty lemy blatniku jak tam jsou foceny, nemas je nekde z boku jak to vypada???????

post-6782-1179687351_thumb.jpg

Upraveno od jay

to JAy: pěkný kolečka :-P

• 1 měsíc později...

Kucí, rychlý dotaz: superbové METAN 7J x 16", ET 37, můžou na OII? Co jsem koukal na elektrony.cz, tak už u ET 38 píšou úprava blatníků, po čemž netoužím...

• 1 měsíc později...

ja som prave tento tyzden poriesil na svojho strieborneho macika toto: :p

post-6161-1186166805_thumb.jpg

• 2 týdny později...
Kucí, rychlý dotaz: superbové METAN 7J x 16", ET 37, můžou na OII? Co jsem koukal na elektrony.cz, tak už u ET 38 píšou úprava blatníků, po čemž netoužím...

pomala odpoved :) muzou. nekde na foru byly i fotky. ja mel superbovske x-tended 7J x 17", ET 37 a v pohode.

pomala odpoved :) muzou. nekde na foru byly i fotky. ja mel superbovske x-tended 7J x 17", ET 37 a v pohode.

Stejně díky :p

Už je mám doma v garáži, METANy -_-

:feve:

¨

No to je pěkný, Ty ses opičil, byl jsem jediný s Borbetama :feve:

Upraveno od benito

:feve:
¨

No to je pěkný, Ty ses opičil, byl jsem jediný s Borbetama :feve:

pravdupovediac som tvoju fotku nasiel az potom :)

inak po BA ich teraz vidim behat uz dost :o

ale fakt sa mi cierne pacili najviac - ale na striebornu sa asi viac hodia tieto grafitove... inak max spokojnost!

• 2 měsíce později...
Tak taky přidám foto - 18"

A nevíte někdo o 16" bo 17" na zimu na OII se zimákama ?

Já mam 15" liťáky Škoda se zimákama a ty bych pak prodal.

A cosby proč nechceš víc jak 17" ? Tvrdost je stejná s 18"

Já prodávam 18 " ;)

Ahoj, chcem sa ta spytat, to tam mas MAK kolesa alebo ake? vyzera to pekne....

Tak se taky pochlubím :p

jaro, léto, podzim Zenith 18" s Conti SportContact 2 225/40

zima Metan 16" s Conti WinterContact TS810

• 1 měsíc později...

pěkné :p

• 2 měsíce později...
Tak takhe nějak to vypadá

Tyhle, miccape, co ukazuješ, ty jsou podle mě NEJHEZČÍ! :palec2::palec2::palec2:

post-359-1203241065_thumb.jpg

tyhle prťavý?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.