Deliberator Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Panove jsem bud slepy, nebo jsem nenasel temu na Kamiqa/Scalu ohledne dodelani padel pod volant... mam moznost poridit padla, je to tady jenom o namontovani, potazmo nakodovani, nebo je i nejaka jina zrada? prodejce tvrdi ze si k nim musim vzit i tlacitka, ze to je sparovane. Zda se mi to blbost. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Jaká tlačítka myslíš? Jsem žil v tom, že, automat měl pádla vždy, tak asi ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami že by na volantu?... sparovaná nejsou, ale je to trochu jiný typ, kdysi jsem měl O III s manuálem a koupil jsem sportovní třiramenný volant, který měl původně padla, volant mi mění značkový servis ... ano tlačítka Hazel neustálou chybu, ale vše fungovalo, když jsem byl u ferdy, říkal že to netřeba řešit, nicméně u tebe je to opačný případ, ta správná tlačítka mají na konci čísla jiné písmeno ... ale přesný rozdíl by věděl právě ferda... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami @Petr Svetr takze je to lepsi vzit i s tlacitkama. Nechce se mi nas tim maturovat a zkouset, tak vemu set tlacitka + padla a mam jistotu... dekuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.