Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chtěl bych se zeptat,chtěl bych si doma prohodit volanty 4-rameno za 3-rameno.Bylo by to čistě kus za kus.Žádné multifunkce změna apod.Jde jen o přehození volantu!Dokázal by mi někdo poradit přesný postup výměny a na co si dát případně pozor!Na všech autech co jsem vlastnil jsem si vždy volant měnil sám,ale u O3 se raději zeptám na postup,protože je to zatím nejnovější auto co vlastním.Myslím,že jsem kolem aut zběhlý,tak by to snad neměl být problém...předpokládám,že důležité je aby nevystřelil airbag:-),odpojuje se tady ještě baterie?-kvůli tomu riziku výstřelu airbagu?,důležité je asi dobře si volant označit,aby poloha zůstala stejná,že?a bude mi to poté házet nějakou chybu a budu muset poté vymazat na VAGu a nebo ne?Protože VAGem neholduji,bohužel...Případně to nechám udělat servis,ale raději si vše dělám co mohu na autě sám,ne kvůli penězům,ale kvůli pečlivosti a abych se u auta něco přiučil-baví mě to!Prosím tedy byl bych rád,kdyby tu někdo mi dokázal popsat postup jak to udělat,aby vše proběhlo bez potíží budu moc vděčný!!!Buď to tady a nebo klidně do SZ....díky 

Editováno: , autor: lh13
  • o 3 roky později...
Vloženo (editace)

Ahoj, poradil by nekdo, zda mohu vymenit ctyrramenny volant za triramenny s multifunkci kus za kus, kdyz mi nevadi, ze multifunkce nebude fungovat? Predem dekuji za rady:)

Octavia 3, 2014

Editováno: , autor: peters7
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dotaz na vás odborníky, mohu do svého auta namontovat jakýkoliv volant škoda (octavia, rapid, fabia) i když nebude sedět číslo kódu s mým číslem co mám na volantu? Octavia 3 (2013). Multifunkci neřeším, jen výměna volantu kus za kus, díky za radu.

• o 4 roky později...
Vloženo (editace)

Ahoj,

Mam tento volant, soubor je v priloze.Chtel jsem si ho nechat potahnout, ale u me je to strasne komplikovane, protoze bud to nikdo nema a nebo bych musel byt bez auta.Coz si nedovedu predstavit :) .A zajimalo by me, jestli tento volant bude pasovat misto toho meho... Volant - kožený Škoda 5E0064241CWD (skoda-dily.cz)

Snad uz jsem to dal do spravne sekce.

Vim, ze ten zkoseny asi ne, to je myslim od roku 2017.

IMG_20230516_160702.jpg

Editováno: , autor: csbot
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím. Mám Octavii 3 2019 facelift a chtěl bych vyměnit klasický multifunkční volant za seříznutý jaký se např. dává do RS3 a zajímalo by mě zda je airbag a kryt kompatibilní a nebo se musí kupovat i to. Našel jsem stránku ( viz odkaz dole ) kde nabízejí tento volant a píšou i kam to pasuje ale na můj dotaz zda pasuje i do faceliftu 2019 napsali že si nejsou jistí. Poradí někdo? Díky

https://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-multifunkce-original-cerny-10465cz3358/?gad_source=1&gad_campaignid=21363452526&gbraid=0AAAAADKuWXn7d5GU9_BV9ZYC6EeWCCLjN&gclid=CjwKCAjwiezABhBZEiwAEbTPGL2EwzdzSPrlHAmv7a5yBg73zGbrONhK8PgmQfZH77qW8Aye0HMfzhoC-CMQAvD_BwE

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Zdravím, chci si koupit zkoseny volant z octavie 3 rs 2015 na svoji octavii 3 facelift 2017 a potřebuju poradit jestli to lze vyměnit jako kus za kus? A bude pasovat airbag z moji normalni octavky na volant z octavie rs 3? A je konektor airbagu a multifunkce stejny u rs volantu z airbagu normální octavie?

Editováno: , autor: Slezi205
Vloženo

Nejsem si jistý, kdy přišla tato změna, ale je pravděpodobné, že starší volant bude mít ještě zelené podsvícení MF tlačítek.

Novější volanty pak taky měly místo tlačítka se sluchátkem tlačítko "view". Na funkci tlačítka by to ale nemělo mít vliv.

V tvém případě by to mělo sedět bez problémů. Už jsem měnil volant z Kodiaqa 2017 do O3 2015 a všechno fungovalo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...