Deliberator Vloženo 16. Června Vloženo 16. Června Panove prosim netusite nekdo jakou duhovyrobu pruzin pro Sportlina Tdi dsg 4x4 koupit? Idealne s nejakym odkazem... potazmo co stoji original? jdu menit neco na podvozku, tak zvazuju udelat i pruziny. predem dekuju... Citovat
denial Vloženo 17. Června Vloženo 17. Června cekni, ci ti toto pomoze https://www.briskoda.net/forums/topic/510961-2023-280ps-lk-replaced-2016-220ps-style/page/3/#comment-5854160 1 Citovat
Deliberator Vloženo 17. Června Autor Vloženo 17. Června @denial diky, ale Eibachy tam prave mam, a je moc nizke... uz jsem na to stary, proto hledam neco origo... a sportline mi prijde tak akorat. Citovat
Deliberator Vloženo 26. Června Autor Vloženo 26. Června Tak dnes jsem vyrazil pruziny Eibach a namontoval tam origo pruziny Sportline. podvozek je adaptivni. vypada to, ze kombinace pruzin sportline + adaptivniho podvozku je to, jak to melo puvodne z fabriky vyjet. Spokojenost. Citovat
dfga Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července Hlavne by to chcelo stabilizator z Passatu, nech to jazdi normalne a neplave ako gauc. Citovat
spyke1973 Vloženo Sobota v 13:15 Vloženo Sobota v 13:15 Opravdu má Passat silnejsi predni a zadni stabik? Nekde jsem cetl,ze tuzsi podvozek maji na svedomi treba tlumice,kde se lisi posledni dve pismena i u stejneho provedeni a vybavy a mozna i pruziny. Co jsem hledal stabilizatory,tak treba predek se mota kolem 25 mm od ruznych vyrobcu napric vykonama 2.0 tdi. Eibach a H&R predek 26-28 mm, zadek 24-25 mm. Nenasel jsem ale recenzi od nekoho,kdo podstoupil vymenu a co to s autem udelalo. Citovat
bojler Vloženo Neděle v 05:41 Vloženo Neděle v 05:41 Ano, Superb ma stabilizatory s mensim prumerem oproti Passatu. Lisi se dle motorizace, ale obecne se da rict, ze jsou mekci. Citovat
spyke1973 Vloženo Neděle v 15:14 Vloženo Neděle v 15:14 Zvláštní,at zadam u prodejcu nejvýkonnější motorizaci u supa nebo passatu,tak mi nevypadne na predek vic jak 25 mm. Tak kde muzou majitele passatu, arteonu koupit stabilizator silnejsi nez u superba? Citovat
bojler Vloženo včera v 05:18 Vloženo včera v 05:18 Prodejce dilu druhovyroby neni ETKA, to nejde brat vazne. Citovat
spyke1973 Vloženo včera v 09:20 Vloženo včera v 09:20 (editace) Potom nechapu,proc by Eibach nabizel predni stabik v tloustce 27 mm za deset,kdyz by se dal v originalu koupit ten stejny prumer za sedm tisic v podstate s obdobnymi vlastnostmi. Na jine materialy ci zpusob zpracovani moc nesazim. To by se uvadela i hodnota sily ve zkrutu a ne jen prumer,ktery tady hraje asi zasadni roli. Zkusim jeste zastoupeni VW. Edit. Narazil jsem na velmi ochotnou pani,co mi venovala cas a zjistila,ze origo na svem supovi mam 24 mm predek,passat ve stejne motorizaci a provedeni ma 25 mm,ale hlavni roli hraje odladeni tlumicu a pruziny,coz ji potvrdili i mechanici z dilny. Podle nich by,krome onoho silnejsiho stabilizatoru,resili aspon tuzsimi tlumici,aby se potom veskera sila pri naklonu neeliminovala pouze stabilizatorem,ktery dost rychle odrovna kosti,kdyz auto v zatacce nepodrzi zbytek podvozku. A cenovka passatackyho je v originale za 6 a nejake drobne. Editováno: včera v 10:09, autor: spyke1973 Citovat
bojler Vloženo před 23 hodinami Vloženo před 23 hodinami Tlumicu je oproti pruzinam mene variant. Tlumice jako takove zrovna pri naklonu moc sily neabsorbuji. Zkus si je stlacit rukou. Citovat
dfga Vloženo před 11 hodinami Vloženo před 11 hodinami Ak chces riesit tlmice a pruziny, hladaj porovnatelny Arteon, myslim pohon, motor, ten ma bez DCC asi najlepsi podvozok. Citovat
spyke1973 Vloženo před 10 hodinami Vloženo před 10 hodinami Bojler: Predek nevim,ale origo zadni zasunes snad i pohledem,vlastni zkusenost. Mas pravdu,chce to oboji,jak rikali ve VW. Dfga: Kolega v praci ma Arteona v benzinu a i kdyz jen 140 kW na predek obyc tlumice,tak dobre vyvazene. Pujdu touhle cestou,je to v podstate dvojce od supa,dobrej tip. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.