Přejít na obsah

RoomsterClub MeetUp #1


ntr23

Doporučené příspěvky

No nektery auta (ty upraveny octavky) jsou teda peknej hnus, nechapu majitele jak muzou tak zmrvit tak pekny auta jako octavky urcite jsou.

ktery myslis? me osobne se OI nelibi vubec. Ten chameleon je paradni. Akorat ty zadni svetla sou dovny, ja nema moc rad tyhle kulaty. Ta cervena je hnus, to je fakt, ale treba to jeste dodelaj lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Blacky, taky me to mohlo napadnout, ale ty jsi prisel s tim napadem prvni :palec2:

Poresil jsem to s adminem tohoto fora Pticou (ja jsem tady "pouze" Moderator, ktery ma omezene opravneni) a ten souhlasil. Vytvoril jsem tak pro cleny RoomsterClubu ikonku, ktera by se zde mela objevit co nevidet :)

Kdyby se vam nelibila, neni problem, ja ji predelam.

post-18-1179865433.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslal jsem adminum fora seznam clenu RoomsterClubu zde pusobicich, kterym bude nastaven status "Clen RoomsterClubu" a bude jim prirazena vyse umistena ikonka.

Seznam clenu, kterym ikonka bude prirazena:

foromen (cislo 3972)

Vladinek (cislo 6206)

Blacky (cislo 5601)

ntr23 (cislo 3237)

mirda328 (cislo 3550)

Jirka67 (cislo 3782)

Pitt (cislo 6475)

Jered (cislo 5065)

cerv03 (cislo 7335)

Kdybych na nekoho zapomel (nemam prehled, kdo tu z clenu RC je a kdo ne), at napise soukromou zpravu (PM) adminovi, jeho jmeno je PTiCA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohode chlapi. :kol-45: Ja viem Alesi ze si to pisal. A ja som aj napisal sukromnu spravu adminovi (aj tohoto fora aby ma tam dal a aj Roomsterclubu aby mi zmenil nick z Ramon na to co pouzivam tu a je pre mna vystiznejsie...teda RomanKo. Na Roomsterclube mi to admin uz zmenil a tu to este zatial niekde viazne. Ale je mi jasne ze toto nie je jeho hlavne zamestnanie a ze to chvilku trva. Takze som trpezlivy...aj ked nedockavy. kol119 Takze diky za rady a hlavne za pomoc pri ziskani identity Roomsteraka! :palec:

Editováno: , autor: RomanKo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...