Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já měl 195/50 Polaris2 a teď mám UG7 185/55 a přesto, že UG7 je zcela jednoznačně o dost lepší pneu, tak mě se subjektivně připadají díky tomu rozměru horší.. :feve:

Vloženo
Já měl 195/50 Polaris2 a teď mám UG7 185/55 a přesto, že UG7 je zcela jednoznačně o dost lepší pneu, tak mě se subjektivně připadají díky tomu rozměru horší.. :feve:

Spíš to si ale nebude horší pocit na sněhu ale při normální jízdě žejo? Já mám Continentali, ale nejsou nový a de to znát na sněhu. Nová zimní guma drří úplně jinak. Ale tak já jezdim v zimě pomalu. :palec2:

Vloženo
Spíš to si ale nebude horší pocit na sněhu ale při normální jízdě žejo? Já mám Continentali, ale nejsou nový a de to znát na sněhu. Nová zimní guma drří úplně jinak. Ale tak já jezdim v zimě pomalu. :palec2:

Je to znát víceméně jen na suchu, auto je víc náchylné na boční vítr a zdá se mi že plave, ale ve sněhu, břečce a na mokru jsou rozhodně lepší UG7 i v rozměru 185/55. Problém je, že většina špičkových gum se dělá jen v rozměru 185/55 a ne 195/50 :feve:

Vloženo
Je to znát víceméně jen na suchu, auto je víc náchylné na boční vítr a zdá se mi že plave, ale ve sněhu, břečce a na mokru jsou rozhodně lepší UG7 i v rozměru 185/55. Problém je, že většina špičkových gum se dělá jen v rozměru 185/55 a ne 195/50 :feve:

To máš pravdu, ale dobrou gumu seženeš. :palec2: Nejlepší by bylo kdybysme žili někde na jihu a nemuseli bysme furt řešit to přezouvání. Prostě jenom koupíš ALU a pak lítaj prachy jenom za nízkoprofiláče lollol

Vloženo

:feve::feve::aggressive::aggressive:

Tak je to na pikaču, všichni bez kterých si to auto prostě pořídit nemůžu z toho začali couvat :aggressive::aggressive::help::feve::feve:

Sem fakt maximálně nasranej :aggressive:

Všechno je na pikaču :aggressive:

tohle to je fakt na: :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Vloženo
:feve::feve::aggressive::aggressive:

Tak je to na pikaču, všichni bez kterých si to auto prostě pořídit nemůžu z toho začali couvat :aggressive::aggressive::help::feve::feve:

Sem fakt maximálně nasranej :aggressive:

Všechno je na pikaču :aggressive:

tohle to je fakt na: :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

A kdo ti to kazí? ten maník ti jí nechce prodat? nebo nevyšel úvěr? :feve:

Vloženo
Vypadá to špatně s penězma, víš.. :feve::feve:

ale tohle by byla životní chyba nechat si to uniknout, uvidim co se s tim dá ještě udělat..

Oj tak to je škoda! Mě taky jedna utekla v Německu trhal sem si vlasy, a pak sem našel tu mojí tady u nás úplně náhodou a byl sem první zájemce. A zatim toho nelituju :p:p

Vloženo
Vypadá to špatně s penězma, víš.. :feve::feve:

ale tohle by byla životní chyba nechat si to uniknout, uvidim co se s tim dá ještě udělat..

Kua... :feve: doufám že ti to ještě nějak klapne....a budeš Happy... :)

Jinak to s těma 15" sem psal já....

tady v bazaru zánovní ALU 7 000Kč+nové Pirelli Snow sport 6500Kč

nemužu si na ně stěřovat...jak na sněhu,suchu,mokru sedí super....

Vloženo
Pro někoho znamená auto všechno :p:p

:unsure:

Neznamená všechno....každej má jiný požadavky,jinej vkus..atd.. a mezi plecháčema a ALU sem fakt nepřemejšlel...a za tenhle peníz je to dobrá cena...

Vloženo
:unsure:

Neznamená všechno....každej má jiný požadavky,jinej vkus..atd.. a mezi plecháčema a ALU sem fakt nepřemejšlel...a za tenhle peníz je to dobrá cena...

čéče kámo, ty jsi po noční viď? :)

Vloženo

lol

jj, je to jen auto, ale kdyby ste věděli detaily, souhlasili by jste se mnou..

Detaily Vám sem hodim až když z toho buď definitivně sejnde, nebo ji budu mít doma..

ještě by mi ste mi ji někdo vyfouknul.., pač tohle to je koupě století.. :p

snad tu koupi neuskuteční někdo jinej než já.. :feve::feve:

Vloženo

o tech gumach.....neplave to jenom proto, ze tam zatizeni gumy ma byt minimalne 83H a tydle gumy maji 82T..nektere jsou 86H a ty jsou zpevnene a nebudou tak plavat....napr..nokian,continental...UG7 jsou super,ale jen 82T..co vy na to???prece je ten predek tezsi....

Vloženo
jen pro info....

zjištoval sem cenu desek Textar. pro FRS ..přední cca1350Kč zadní cca900kč a to jsou ještě super ceny..!!!běžně přední cca1 600Kč... :feve:

Taky sem na to koukal. U autokelly maj nejlevnější vrtanej přední kotouč powerdisk za 2200,- lollol Když k tomu připočeteš zadek a desky seš na deseti jen bys řek ..... lol

Vloženo
Taky sem na to koukal. U autokelly maj nejlevnější vrtanej přední kotouč powerdisk za 2200,- lollol Když k tomu připočeteš zadek a desky seš na deseti jen bys řek ..... lol

Kotouče bych vzal od Seba... ;)

Je to celkově pálka ale vím do čeho jdu.... :)

Vloženo
o tech gumach.....neplave to jenom proto, ze tam zatizeni gumy ma byt minimalne 83H a tydle gumy maji 82T..nektere jsou 86H a ty jsou zpevnene a nebudou tak plavat....napr..nokian,continental...UG7 jsou super,ale jen 82T..co vy na to???prece je ten predek tezsi....

To by klidně mohlo být, ale předchozí Polaris2 jsem měl taky jen 82T a neplavaly...možná to bylo ochranou ráfku...? :help:

Vloženo

Ahoj lici, co si mylsíte o tajném vypínači ?

myslíte, že to splní svůj účel?

Pokud někdo máte, nebo máte víc informací než já, kde je nejlépe si to nechatu dělat, co to stojí a kde ve fabii nejlíp umístit?

Díky, mějte se..

Vloženo
Ahoj lici, co si mylsíte o tajném vypínači ?

myslíte, že to splní svůj účel?

Pokud někdo máte, nebo máte víc informací než já, kde je nejlépe si to nechatu dělat, co to stojí a kde ve fabii nejlíp umístit?

Díky, mějte se..

No taky sem o tom přemejšlel, ale už takhle odemikám zpátečku a ještě někde hrabat hodiinu pod sedadlem než najdu vypínač lol Mladá to má na autě hned vedle sedačky a de docela vidět, takže to ztrácí toho ducha.. (Tajnej) :palec2::palec2: Ani nevim kolik by to stálo na Fabii.

Vloženo

jj, co jsem ale slyšel, tak takový zamykání zpátečky je prý docela k ničemu.. ale nevim no..

navíc si myslim, že je jednodušší zmáčknout čudl, než zamykat zámek.. uvidim no..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...