Schlumpf Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 hledam ty chromovi zarovky na blinkri. jaky blikaji pak oranzove. nevite kde je muzu koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 majú ich TOUAREGY v smerovkách žiarovka modré sklo - N 102 564 02 žiarovka strieborne sko - N 102 564 04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 http://www.petmarket.cz/scripts/zbozi.php?KID=77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Tak v chovatelských potřebách bych je teda nehledal. Editováno: 5. Únor 2007, autor: Pavko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 taktiež tú nálepku by som tam tiež nehladal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Pavko + Profor >> Na vysvětlenou V popisu mého auta http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10087 nebo na www.combimafie.wz.cz jsem se zmínil o tom že tam mám chromové žárovky a hned se mě někdo ptal kde se dají koupit, kolik stojí, jestli bych jim je neposlal atd. Jelikož vlastním uváděný e-shop dal jsem je tam a klukům co je chtěli jsem potom napsal jen odkaz jako Schlumpfovi. S nálepkami to bylo podobné toliko chovatelské potřeby s autodoplňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ale my sme ta tu nemali tendenciu vobec dojebavat len nam to prišlo trochu divné ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 http://www.petmarket.cz/scripts/zbozi.php?KID=77 Jestli mohu radit,tak tyto žárovky nekupuj.Já je koupil a rychle se jich zbavím.Oproti origo mají poloviční svítivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 myslím že najlepšie kvalitatívne budú tie čo som napísal, takže pekne do predajne VW a zobrať podla čísla aké chcete. ja mám tie modré a svietia ako normálne žlté a vôbec sa mi nezdá čo tu už raz bolo postnuté, že svietia dofialova alebo ako.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jaká je cena těch origo VW? Ví to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 měl sem je ve fabce nejaké no name a svítivost byla tak o 10% nišší hlavně sem neměl zabarvené blinkry jinak sem je viděl v D+M autodoplnky za pár kaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) http://www.petmarket.cz/scripts/zbozi.php?KID=77 Jestli mohu radit,tak tyto žárovky nekupuj.Já je koupil a rychle se jich zbavím.Oproti origo mají poloviční svítivost. Mám je na autě a nepozoruji velký rozdíl - zkusím vyfotit jednu stranu s origo a jednu s chrom jestli to na fotkách bude vidět. To profor: Ani jsem to tak nebral že by jste mě dojebavali nejsem žádná netykavka. Editováno: 5. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Alpako, taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 pokud by mel nekdo zajem mam 1 sadu na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 pokud by mel nekdo zajem mam 1 sadu na prodej Kamo BAZAR BAZAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 a co takhle použít diademky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 a co takhle použít diademky???? Jo jo ty jsou OK, ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Výrobce firma autolamp co má fabriku u HK prodává v podnikové prodejně chromovanou žárovku za 50kč/kus chtěl jsem do toho jít ale když ted slyším že to udajně skoro nesvítí...........jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 a co takhle použít diademky???? Jo jo ty jsou OK, ale ta cena To máš pravdu, cena není nic moc, ale já je mám už 4 roky a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Výrobce firma autolamp co má fabriku u HK prodává v podnikové prodejně chromovanou žárovku za 50kč/kus chtěl jsem do toho jít ale když ted slyším že to udajně skoro nesvítí...........jak to tedy je? Jestli ti mohu poradit,tak nebrat.Já je mám a přemýšlím že je v létě asi vyhodím.Svítí o dost míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 tady jsou pro představu ty DIADEMky, ale strašně blbě se to fotí, chce to vidět live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Já mám diademky modré a svítí mnohem lépe a více než originál oranžové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Ja mam tieto origo VW čo sa montujú ale rozmýšlam že kúpim tie chromové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Ja mam tieto origo VW čo sa montujú ale rozmýšlam že kúpim tie chromové... Múžu se prosím zeptat proč je chceš vyměnit?Chromový mám a už je nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.