Diamant Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Zase takto sa to nedá. To by sme to o chvíľu diskutovali už len admini a moderátori. Ake ak sa nebudeme držať témy (teda toho strašného body kitu, tak budem musieť udeliť varovanie asi aj sebe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ty Diamante a můžu požádat o varování dobrovolně? me tam ta nula už vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Je ti vyhovené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já sem taky za. Varovat, varovat !!! Já kdybych měl tu možnost jako Diamant, to byste teprve viděli. No, myslim, ze Jirik by tady udelal fakt poradek Ale pak ať se na srazu těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Je ti vyhovené! ha, děkuju, tak to už jsem klidnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já se trochu tématu přidržím. Ten body kit nebo něco dost podobnýho tady inzeruje jedna nejmenovaná firma. Velice mě zaujala jejich obchodní politika, kdy nabízejí např. výrobky od Milotec a Autostyl Janko tak, že jakousi imaginární cenu přeškrtnou a napíšou cenu slevněnou. Pointa je v tom, že ta cena po jejich slevě je zcela běžná prodejka u obou zmiňovaných výrobců. Tohle je taktika tak z devadesátých let a tady je o to ubožejší, že drtivá většina místních členů i lidí, co sem píšou je naprosto v obraze a ty ceny si umí najít. Krom toho nevím, jestli náhodou admin nepodmínil inzerci na těchto stránkách tím, že inzerent poskytne nějakou slevu. Pokud by to tak bylo, je to ještě větší ubožárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 proč tak tajemně? co to je za firmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Žádný tajemství, ale nějak jsem ani jméno firmy neregistroval, ale teď koukám, že to nemůžu najít. Ta inzerce se tady mění ? Asi jo. Nikdy jsem si toho nevšim. Editováno: 13. Únor 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ať to stojí, co to stojí, na tak krásný auto by to mohl dát leda nějaký pošahaný "tuningář".. co předtím ladil "stodvacítku" a zešílel z toho.. Kdy bude sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 proč tak tajemně? co to je za firmu? Ty Luku, od koho máš folie a jak si s nima spokojený? Přemýšlím o nich ale nejsem si jist, zda to nebude vypadat ošklivě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 od jednoho kámoše od nás z města (Č.Bud), má firmu a živí se tim(teda nejen foliema). já jsem si dal ty nejmín zatmavený, protože jsem je chtěl všude na oknech a nechtěl jsem zbytečně provovat policajty. jsou to Bruxsafoly a spokojenej jsem moc, tmavší než těch 30% bych už nedával a určitě je lepší dát je na všechny okna. z avataru to moc nepoznam, ale vypadá to, že máš podobnou barvu jak já. najdi si v sekci Vaše Oktavie fotky mojí "holky"a uděláš si představu, popřípadě se pohybuju na trase Č.Bud-Praha, tak neni problem se sejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 hm no já jezdím občas do Prahy ale jinak jsem z drsného severu :-) Sudety, Děčín :-) U nás nabízí autosalon Škodovky folie a prý jsou dobré.. tak uvidim. Jinak barvu mám zelenou Island metalízu a ty máš asi capucino nebo graphite ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 graphite. a ve škodovce je i nalepí? oni to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 no já nevím jestli to dělají oni nebo to někomu dávají ale myslím, že říkali něco kolem 8 tisíc za všechna okna.. krom předního :-) možná šest, nevím přesně.. my vozíme v kufru psa, tak se trošku bojím aby tu folii nepoškodil.. obojkem třeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 pes by moh bejt problém...ani ne obojek, jako spíš packy. a cena? no já za ně dal 3500, jen tak pro představu ze známosti, víc jak 5tis bych nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ty brďo.. to je síla.. no packy.. toho bych se nebál... on se nikdy nesnažil dostat jinam než na zadní sedačky.. ještě to musím promyslet ale díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Pánové, co říkáte na tohle? http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning.p...tavia_ii_tuning Mně osobně se ten zadní difusor i ten přední nárazník docela zamlouvají. A ta cena je taky solidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Ale když se na to dívám trochu pozorněji.... Taková sláva to zas neni. Ten difusor je přehnaný a působí až kýčovitě. Ale něco v tom stylu by se mi líbilo, akorát trošku decentnějšího, co nebude vypadat tak... lacině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 no jestli je Milotec terčem kriiky, tak k tomuhle nemám slov. Ale znám to samozřejmě už dlouho. On tady totiž už nikdo další OII neupravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 no jestli je Milotec terčem kriiky, tak k tomuhle nemám slov. Ale znám to samozřejmě už dlouho. On tady totiž už nikdo další OII neupravuje. Mě osobně se tu některé věci líbí podstatně víc než Milotec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 me se to teda vubec nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami.. Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami.. Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr no to je výstižně řečeno s tím bagrem Ale tyhle výrobky mi připadaj fakt děsný. Když jsem na kombi sháněl křídlo, tak jsem měl možnost nějaký z Německa asi za milion ( ) pak od Milouše a tohle od Janka. Volba byla jasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami.. Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr no to je výstižně řečeno s tím bagrem Ale tyhle výrobky mi připadaj fakt děsný. Když jsem na kombi sháněl křídlo, tak jsem měl možnost nějaký z Německa asi za milion ( ) pak od Milouše a tohle od Janka. Volba byla jasná. Když jsem se v 15 rozmýšlel co dělat, volba byla jasná, Milotec za milion? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.