Přejít na obsah

Nový BODY Kit serie No Name laminát

whiskadelic

Doporučené příspěvky

já se trochu tématu přidržím. Ten body kit nebo něco dost podobnýho tady inzeruje jedna nejmenovaná firma. Velice mě zaujala jejich obchodní politika, kdy nabízejí např. výrobky od Milotec a Autostyl Janko tak, že jakousi imaginární cenu přeškrtnou a napíšou cenu slevněnou. Pointa je v tom, že ta cena po jejich slevě je zcela běžná prodejka u obou zmiňovaných výrobců. Tohle je taktika tak z devadesátých let a tady je o to ubožejší, že drtivá většina místních členů i lidí, co sem píšou je naprosto v obraze a ty ceny si umí najít. Krom toho nevím, jestli náhodou admin nepodmínil inzerci na těchto stránkách tím, že inzerent poskytne nějakou slevu. Pokud by to tak bylo, je to ještě větší ubožárna. :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od jednoho kámoše od nás z města (Č.Bud), má firmu a živí se tim(teda nejen foliema). já jsem si dal ty nejmín zatmavený, protože jsem je chtěl všude na oknech a nechtěl jsem zbytečně provovat policajty. jsou to Bruxsafoly a spokojenej jsem moc, tmavší než těch 30% bych už nedával a určitě je lepší dát je na všechny okna.

z avataru to moc nepoznam, ale vypadá to, že máš podobnou barvu jak já. najdi si v sekci Vaše Oktavie fotky mojí "holky"a uděláš si představu, popřípadě se pohybuju na trase Č.Bud-Praha, tak neni problem se sejít

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami..

Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr <_<

Odkaz ke komentáři

Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr <_<

no to je výstižně řečeno s tím bagrem :D Ale tyhle výrobky mi připadaj fakt děsný. Když jsem na kombi sháněl křídlo, tak jsem měl možnost nějaký z Německa asi za milion ( :D ) pak od Milouše a tohle od Janka. Volba byla jasná.

Odkaz ke komentáři

no to je výstižně řečeno s tím bagrem :D Ale tyhle výrobky mi připadaj fakt děsný. Když jsem na kombi sháněl křídlo, tak jsem měl možnost nějaký z Německa asi za milion ( :D ) pak od Milouše a tohle od Janka. Volba byla jasná.

Když jsem se v 15 rozmýšlel co dělat, volba byla jasná, Milotec za milion? :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...