mmerlin Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Zdravim, kde si v Praze muzu nechat prihlasit auto dovezeny z Nemecka? (uz to ma STK, cistopis technicaku atd.). Kdyz jsem z Cernyho Mostu (Praha 9) - je na to nejaky jeden urad v Praze nebo specialni pro kazdou cast Prahy? Jo a potrebuju na to prijet s autem nebo ho muzu nechat doma? Diky moc Citovat
Davon Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Zdravim,kde si v Praze muzu nechat prihlasit auto dovezeny z Nemecka? (uz to ma STK, cistopis technicaku atd.). Kdyz jsem z Cernyho Mostu (Praha 9) - je na to nejaky jeden urad v Praze nebo specialni pro kazdou cast Prahy? Jo a potrebuju na to prijet s autem nebo ho muzu nechat doma? Diky moc Ja ziju v tom, ze toto delaji pokud si z Cernaku tak v Hloubetine, nebo na Jarove a auto bych si asi vzal, kdyby se chteli divat... Ale nerikam nic na 100% Citovat
mmerlin Vloženo 19. Únor 2007 Autor Vloženo 19. Únor 2007 Tak pro informaci - udelal jsem to na Vysocanech/Hloubetine. Auto videt nechteli a byl jsem hotovej za pul hodky ;-) Citovat
FISHkaa Vloženo 22. Únor 2007 Vloženo 22. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Citovat
FISHkaa Vloženo 22. Únor 2007 Vloženo 22. Únor 2007 http://www.statnisprava.cz/ebe/adresar.nsf...ndocument&:0111 Citovat
Davon Vloženo 22. Únor 2007 Vloženo 22. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Citovat
FISHkaa Vloženo 23. Únor 2007 Vloženo 23. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Možná změna, proto sem poslal ten link - v září 06 to tak bylo .. :/ Citovat
mmerlin Vloženo 24. Únor 2007 Autor Vloženo 24. Únor 2007 Jen pro upresneni. Auto mam sice dovezeny z D, ale uz jsem ho dostal na cistopisu s hotovou STK... Takze slo jen o prihlaseni na znacky a malej technicak... Citovat
Davon Vloženo 24. Únor 2007 Vloženo 24. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Možná změna, proto sem poslal ten link - v září 06 to tak bylo .. :/ Prispevkem pod tvym poslednim od mmerlina se to vysvetluje a asi zmena neni Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.