Sinius Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Snad za tohle nedostanu varování, ale mám dotaz, možná mi řeknete že to je stupidita, ale mě to prostě nedá...............................prostě se mi furt zdá, že mám měký pneumatiky, jak podle vzhledu tak mám pocit že to auto občas zaplave, ale když změřím tlak v pneu tak je dobrej.................jsem moc hnidopišskej nebo kde může bejt ten problem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jseš hnidopišskej Taky mám pocit když se mrknu na kola, že jsou podhuštěný, ale na měřáku o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 To dělaj zimáky. Oni jsou na pohled podhuštěný a na omak jsou měkký. Ale po změření tlaku jsou OK. Je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jen doplním, že podle návodu k obsluze se mají zimní pneu foukat o 0,02 MPa víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) mě třeba na patnáctkách na fábě gumy vypadaj normálně(195/50/pirelli), ale třeba na fáčku 13((dunlop)vypadaj podhuštěný), tak sem jim dal víc a jeto Editováno: 8. Únor 2007, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Vzdyt u kazdych zimaku je jasne napsane, ze je normalni, ze vypadaji prohnutejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Vzdyt u kazdych zimaku je jasne napsane, ze je normalni, ze vypadaji prohnutejsi. jasný, sorry, jen mě tohle zajímalo, jestli nejsou třeba zkroucený či co, zeptal sem se, odpověd sem dostal tak to můžem klidně zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 no, vypadaj podhuštěně, protože je to dáno konstrukcí pneumatiky. Doporuču se mrknout do literatury, jak je skládaná diagonálka a radiálka a hned vám bude jasné, že radiálky vypadají podkuštěně. (jaksi mají měkčí boky) Směs ze které je pneumatika vyrobena je irelevantní. Důležité je profilové číslo (nízkoprofilové pneumatiky se faukají na vyšší tlak, proto taky lépe drží tvar). Ke každému automobilu je v příručce napsáno, na kolik se který typ pneumatiky má plnit. A někteří výrobci to doknce lepí na dvířka od nádrže nebo na dveře .. to jsou lamy, co ? Doporučuji to foukaní dodržovat - jde nejen o vaše a vaše peníze, ale i o vaše ústa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 a myslíš že letní jsou diagonálky a zimní radiálky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 a myslíš že letní jsou diagonálky a zimní radiálky?? jestli to bylo na mě, tak mám letní jak radiálky tak diagonálky a dokonce mám zimní jak radiálky tak i diagonálky... takže, jestli jsou letní radiálky a zimní diagonálky, tak ano, ale to jen půlka pravdy - ostatně tohle jsem nikde nenapsal.. píšu, že směs je irelevantní. Jinak, s diagonálkama se dnes u osobních skoro nesetkáš, vyjma historických kousků (např. Š1203) tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 no, vypadaj podhuštěně, protože je to dáno konstrukcí pneumatiky.Doporuču se mrknout do literatury, jak je skládaná diagonálka a radiálka a hned vám bude jasné, že radiálky vypadají podkuštěně. (jaksi mají měkčí boky) Směs ze které je pneumatika vyrobena je irelevantní. Důležité je profilové číslo (nízkoprofilové pneumatiky se faukají na vyšší tlak, proto taky lépe drží tvar). Ke každému automobilu je v příručce napsáno, na kolik se který typ pneumatiky má plnit. A někteří výrobci to doknce lepí na dvířka od nádrže nebo na dveře .. to jsou lamy, co ? Doporučuji to foukaní dodržovat - jde nejen o vaše a vaše peníze, ale i o vaše ústa. plne suhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 no, vypadaj podhuštěně, protože je to dáno konstrukcí pneumatiky.Doporuču se mrknout do literatury, jak je skládaná diagonálka a radiálka a hned vám bude jasné, že radiálky vypadají podkuštěně. (jaksi mají měkčí boky) Směs ze které je pneumatika vyrobena je irelevantní. Důležité je profilové číslo (nízkoprofilové pneumatiky se faukají na vyšší tlak, proto taky lépe drží tvar). Ke každému automobilu je v příručce napsáno, na kolik se který typ pneumatiky má plnit. A někteří výrobci to doknce lepí na dvířka od nádrže nebo na dveře .. to jsou lamy, co ? Doporučuji to foukaní dodržovat - jde nejen o vaše a vaše peníze, ale i o vaše ústa. plne suhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.