Publikováno Únor 7, 200718 r Zdravím vás, mám dotaz k servisním intervalům. Někde jsem četl že je servisní interval pevný (QG60) nebo prodloužený (QG1 a QG2). Co to znamená??? Jsem vlastníkem Fabie 1,4, 2001. Ptám se pro to, že nyní začla svítit INSPEKCE na display. Jak tedy zjistím jakým způsobem nulovat, protože k uvedeným intervalům jsou jiné možnosti nulování-ty znám, jsou napsány všude na netu. A vůbec, kdy začne svítit INSPEKCE a kdy OIL??? Inspekce po roce a oil po ujetí km, podle toho co je dřív??? Dájí se někde sehnat úkony, které se mají provádět při těchto intervalec??? Díky za každé info.
Únor 7, 200718 r pevný je po 15000km, prodloužený po 30000km včetně výměny oleje, to jaký je z výroby je na štítku v servisce a v autě - ten kódový štítek s typem, motorem, barvou a výbavou, nulování je stejné, úkony jsou v servisní knížce nebo v DP
Únor 7, 200718 r no a pak je jeste promenny interval, ktery te vyzve jak uzna za vhodne...jinak odpoved na tve dotazy je v manualu k autu, pokud nemas tak se da stahnout na strankach skoda auto
Září 7, 200816 r Chlapci nevedel som kde dat tuto temu,tak som ju dal tu snad dobre:)... chcem sa opytat co vsetko je potrebne kontrolovat pripadne menit pri 80 000 KM mam fabiu 1,4 50kw a do servisu nechcem auto davat , zbytocne peniaze.. inac brzdy mam vymenene v predu aj v zadu.. PS: aby som nezabudol mozem dat do auta tuto brzdovu kvapalinu?? pisu poziadavky SEA J1703 SAE J1704 a FMVSS No.116 DOT3 a DOT4 a brzdova kvaplaina je od firmi Shell dik Upraveno Září 9, 200816 r od Reso
Září 8, 200816 r A jinak asi lock, ne? Už to tu 20x je a třeba kdyby sis otevřel servisku tak to tam taky najdeš!
Září 8, 200816 r no v servisnej knizke je napisane tak.... takze poradte mi aspon stou Brzdovou kvapalinou..
Září 9, 200816 r 2ROKY?? no brzdovu kvaplainu chcem yvmenit ... je mi jedno ci ma dva roky alebo nie .. proste chcem novu tak mozem ju dat?
Září 13, 200816 r Brzdová kapalina by se měla měnit prej každé tři roky a jestli ji vyměniš o rok dřive tak rozhodně uděláš dobře.Základ všeho je měnit jednou ročně neboli po 15 tisicich km motorový olej.
Září 13, 200816 r Kua ja žasnem -je tam jasne nápísané že brzd. kvapalina sa mení každé 2 roky ale to nestačí! Musí splňať normu DOT 4
Září 13, 200816 r Brzdová kapalina by se měla měnit prej každé tři roky a jestli ji vyměniš o rok dřive tak rozhodně uděláš dobře.Základ všeho je měnit jednou ročně neboli po 15 tisicich km motorový olej. jj len asi vymenim olej a olejovy filter a brzdovu kvapalinu (odvzdusnim brzdy) vzduchovy filter mam este dobry ....
Září 13, 200816 r BLEEEEEEEEEEEEEEEEEE hruška pfuj radšej Vodku ale teraz vazne.. moze? vodku nemozem ani citit odkedy som sa s nej dogrcal, teda chapat tak, ze ma domov niesol kamarat a za 2,5km pesej chodze som asi 8 grcal tak ju nemozem citit ja radsej fernet citrus p.s.: brzdovku doporucujem nejaku domacu to aj v zime zahreje
Září 15, 200816 r Takisto davam hlas pre normu DOT 4 ... ja som menil teraz pri vymene oleja ked sa menilo oblozenie zadnych brzd.....po 105000km boli skoro az na kost ... Upraveno Září 15, 200816 r od Mathias
Září 19, 200816 r Kua ja žasnem -je tam jasne nápísané že brzd. kvapalina sa mení každé 2 roky ale to nestačí! Musí splňať normu DOT 4 Taky se nestačím divit Co pořešit ještě kapalinu do ostřikováčů? Po kolika letech, jakou, kolik, kam
Září 19, 200816 r Kapalinu do ostřikovačů jsem nalil vloni na na podzim a požád mám tu samou Fakt nekecám rok to vydrželo
Září 24, 200816 r Kapalinu do ostřikovačů jsem nalil vloni na na podzim a požád mám tu samou Fakt nekecám rok to vydrželo správně, tak to má být. Nejsi náhodou ve Straně zelených?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.