wdave Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) Tak jsem nahral mapy od BMW 2017 professional + speedcams. Maji to rozume na 3 dvd east,midle,west vlezlo na obyc dvd-r od verbatimu a navi si to natahla na hdd. Tak otestuji funkcnost a uvidime. S DL mi totiz stavkoval notas. Editováno: 16. Duben 2017, autor: wdave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Jo, to funguje, dá se tak vyhnout problematickému vypálení i čtení DVD -DL médií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) Dobrý den.Stale se mi nedaří změnit uvitací logo na Columbusu. Vše dělám podle návodu a při instalaci vše proběhne v pořádku,ale nemám tam žadné logo jen černou obrazovku než naskočí klasické menu. Nevím v čem dělám chybu. Editováno: 22. Duben 2017, autor: Fany63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Hele ja napriklad menil to logo u supa a octavky a po nahrani se 2x zobrazilo a tot vsjo od vtedy se uz nezobrazuje vubec ani na jednom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 a po provedení trvdého restartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Mě logo připravil Ferda25 a vše funguje už roky... Octavia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Ferda na to má postavené komplet SW cd, nikoliv jen částěčný load jako existuje na netu. Skutečně nejjistější cesta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Přesně tak, oni lidi totiž neví, že tímhle "jednoduchým" logem můžou zabít navi v nejhorším případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 před 11 hodinami, ka_r_los napsal: a po provedení trvdého restartu? po restaru bez loga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Pokud mate nahrany novejsi soft nebo 5238, tak to tak dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Právě teď, Fany63 napsal: tady to nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Tak mapy funguji super zatim bez TMC nejspis jsem zapomel na 1 soubor jeste to zkusim rozfakcit, k tomu logu take jsem zkousel a logo pak nebylo zadne. Z5 puvodni dostane znovu prehrani FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Fany63: ja som mal tiež podobný problém že mi miesto loga zobrazovalo len čiernu obrazovku. Naposledy keď som sa babral s mapami, tak som musel použiť SWL Recovery CD (čo sa používa pri problémoch s nahrávaním softu) a odvtedy mi ho zas začalo zobrazovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Před hodinou, zelo7 napsal: Fany63: ja som mal tiež podobný problém že mi miesto loga zobrazovalo len čiernu obrazovku. Naposledy keď som sa babral s mapami, tak som musel použiť SWL Recovery CD (čo sa používa pri problémoch s nahrávaním softu) a odvtedy mi ho zas začalo zobrazovať. ano také jsem musel přehrát SWL a logo mám původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) Co musí mít člověk pro úspěšné přehrání: 1. správnou verzi swl.fli shodnou s verzí nahranou v navigaci 2. informace, jak logo vytvořit se správným ID - opět jsou zde změny vůči verzím softwaru. Logo se nahrává do "zařízení" v navigaci, které zajišťuje komunikaci mezi ostatními "zařízeními" v navigaci. V případě chyby při nahrání je z toho těžítko. Editováno: 24. Duben 2017, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hh1234524@pig.pp.ua Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ahoj, dokáže někdo napsat přesný typ Columbusu, který bude fungovat s maxidotem (1Z0920842D) a přesný typ HF jednotky, aby fungoval streaming audia a HF pro android? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Záleží taky na jakém Androidu to má jet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 u RNS je to jedno, ten podporuje oba protokoly DDP/BAP, u HF je to o podpoře A2DP (stačí koukounout na rosstech) a u HF je důležité zda chcete RSAP nebo jen HFP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.cz Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 Zdarec vespolek, mám dotaz. Koupil jsem Supa a Columbus mi píše že má verzi viz foto? Neví někdo co to je, nějak z toho nejsem chytrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabry Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 (editace) Ahoj, Měl bych ještě dotaz ohledně map West europe V14 (8477). Na těchto mapách ještě nejsou v ČR převedené rychlostní komunikace na dálnice? Nainstaloval jsem je na disk ale dálnice příklad D4 Příbram- Praha je stále jako rychlostní. Dále ještě u V14 nemám u Freistadtu (Rakousko) do Linzu celou dálnici kousek tam chybí je to možné? Díky za odpovědi. + Když jsem neprve nainstaloval mapy east V13, tak po další instalaci map V14 west ztratili mapy co jsem měl v east jako například chorvatsko a další a když jsem znovu nainstaloval east v13 tak se ztratili mapy francie a aktualizace silnic čr a dalších zemí, takže tam momentálně mám zase V13 east Editováno: 5. Květen 2017, autor: cabry doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 (editace) Zkoušel tady někdo porovnávat VW V14 s těmi zkonvertovanými mapami 2017 od BMW ? Třeba wdave ? Ten s nimi jezdí od půlky dubna, tak by mohl mít nějaké poznatky už... Ono to jde otestovat jednoduše tak, že v navi může být nainstalovaná V14 a BMW se spustí z DVD. Třeba cestou tam sledovat, jak naviguje a co ukazuje VW a cestou zpět ty od BMW . Zajímalo by mne, zda je tam rozdíl. Nechce se do toho někomu? Stálo by ho to jen jedno DVD...Já nemám 510 abych to mohl otestovat... Editováno: 5. Květen 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 Když mi někdo poradí co a kde stáhnout, tak můžu otestovat kolem Plzně a v Plzni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 před 7 hodinami, cabry napsal: Ahoj, Měl bych ještě dotaz ohledně map West europe V14 (8477). Na těchto mapách ještě nejsou v ČR převedené rychlostní komunikace na dálnice? Nainstaloval jsem je na disk ale dálnice příklad D4 Příbram- Praha je stále jako rychlostní. Dále ještě u V14 nemám u Freistadtu (Rakousko) do Linzu celou dálnici kousek tam chybí je to možné? Díky za odpovědi. + Když jsem neprve nainstaloval mapy east V13, tak po další instalaci map V14 west ztratili mapy co jsem měl v east jako například chorvatsko a další a když jsem znovu nainstaloval east v13 tak se ztratili mapy francie a aktualizace silnic čr a dalších zemí, takže tam momentálně mám zase V13 east hezky jsi to popsal, jen cetl jsi si nekdy tohle vlakno trosku vic? Mapy jsou rozdelene na west a east, v radiu lze mit vzdy a pouze 1 nahranou cast, druhou lze mit na dvd a pouze pouzivat, nikoliv prehravat...cr je na pomezi, nase podklady, byt nruplne jsou obsazenebv obou, ale west je podrobnejsi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Take bych otestoval jen nevim kde bych ty BMW stahnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.