pepiktdi Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Raději napúiš,co udělal,že to šlo??Já to dělal 3× a nikdy jsem žádný problém neměl.Spíš jste něco spískali než jste přišli na to co vis strasne spatne se neco dodelava kdyz se v tom nekdo uz jebal a neroujel to Doli vi o cem mluvim to byla jeho pracicka kdyz to neslo tak pak prisla este s autem neprijemna nehoda a auto bylo asi na mesic KO kdyz sem se k tomu dostal tak sme to dodelali dotahali draty a patricne nakodovaly a uz JEEEEEEEEEEtam auti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Je a jede..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Jo je to jednoho clena, od vcerejska to funguje na jeho modre RS combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 vis strasne spatne se neco dodelava kdyz se v tom nekdo uz jebal a neroujel to Doli vi o cem mluvim to byla jeho pracicka kdyz to neslo tak pak prisla este s autem neprijemna nehoda a auto bylo asi na mesic KO kdyz sem se k tomu dostal tak sme to dodelali dotahali draty a patricne nakodovaly a uz JEEEEEEEEEEtam auti Já vím,taky nerad něco po někom dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 No comment.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 No a mě to nefunguje, není tady někdo ze středních Čech, kdo by mi to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Tak se domluv s Pepíkem...Do Budějc to nemáš tak daleko a jen on ví jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 No a mě to nefunguje, není tady někdo ze středních Čech, kdo by mi to udělal. Já bych taky chtěl aby mi to někdo udělal ... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Záleží na tom co...se musíš chytat každé blbosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Záleží na tom co...se musíš chytat každé blbosti.... Cus. Muzu koupit tuhle Gateway 1K0 907530N. Myslite, ze to je to co potrebujui na rozjeti parkovaku? Ty mam s RJ ze SUP II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Na konci musí být Q... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 myslím,že i N by měla jít.jinak Q mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Podarilo sa Ti to namontovat? Budem potrebovat do Touarega to iste. Zacnime s tym, ze asi budem potrebovat 1Z0035729B. Mate niekto? Aj cenu poprosim. Bodol by aj navod montaze, origo HEX-CAN mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 kemar ji myslím prodává v bazaru tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 myslím,že i N by měla jít.jinak Q mám doma Muzes mne ji prodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Podarilo sa Ti to namontovat? Budem potrebovat do Touarega to iste. Zacnime s tym, ze asi budem potrebovat 1Z0035729B. Mate niekto? Aj cenu poprosim. Bodol by aj navod montaze, origo HEX-CAN mam. kdyby si schanel nabizim celou sadu na montaz v bazaru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57662 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 kdyby si schanel nabizim celou sadu na montaz v bazaru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57662 Jasne. Mam zaujem o tu Nokiu aj s antenou, kablikmi a mikrofonom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Jasne. Mam zaujem o tu Nokiu aj s antenou, kablikmi a mikrofonom. mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Muzes mne ji prodat? Tak jsem se dneska domluvil s Rolbařem. Má Q. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Nevíte někdo jestli je potřeba druhý repráček když mám přední a zadní čidla a chci dodělat zobrazení na RNS510? Jeden mám ve sloupku a tón pípání je jiný na předek a jiný na zadek. V tom schématu co tady je je front speaker. Kam se dává? Je potřeba? Ještě jedna otázka. Půjde mi zobrazení s jednotkou 1Z0919475A ? Proč je na schématu 1Z0919 83C? Joska Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) .. to se nějak nepovvedlo... Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tak si odpovím sám MR2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Tak si odpovím sám MR2009 Dal jsem na trinax anténní výhybku, neháže to už chybu v anténě a řekl bych, že se zlepšil příjem. Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 a je tam na to vzadu místo??Za ty prachy bych to nedal.Dal jsem svod z Roomstera a anténu taky,tu jsem zabalil do Mironalu a tal za palubku.Taky to neházelo chybu a příjem o 50% lepší Ale to už je minulost,přešel jsem na jiné auto které 2 antény má v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 také si myslím že tam není místo jsem rád že se vůbec vleze větráček a pár kablíků za ním a i tak mi nesedí navi rovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.