Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

není problém nahrát i 4020

zeptam se mam asi starou verzi fw koukam ze mi system ukazuje 2664 a mapy west 7690. Prave mi v mapach hodne silnic chybi =( . Mam nove mapy na dvd oznaceny V8,1. a fw 4120 jeste dodam ze mam starsiho columba 3A0035680A s H03, Muzu to aktualizovat? jak mapy tak fw aby vse fungovalo jak ma? Ktomu mi blbne hasove zadani adresy. Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mapy jsem bezne 4x aktualizoval, a fungovalo vse bez problemu , ted semi zda columb s FW 2664 cim dal pomalejsi. Jeto jako s operacnim systemem kdyz se pouziva, laguje a laguje.. a casem je potreba reinstal. Zkusim to tedy sam na novejsi fw, kdyz to zkazim, budu muset se za tebou stavit jak bude cas do Humpolce =(.

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj borci.pročítám diskuze ale nic jsem nenašel. Mám v předfacu columbus, a doposud žádny problem az ted když jsem ho pustil tak naskočila jenom bíla obrazovka. Vše funguje..radio,cd,navy ale display bíly:)odpojení baterky nepomohlo.Nevíte někdo co to může byt prosím, pomůže novy fw nebo je mrtvá.Díky Lada

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, koupil sem si nového Columbuse (prvního mi ukradli), ale zdá se mi, že má nějaký starší fw (nečte SDHC karty a mapy jsou celkem staré) Je tu někdo, kdo by dokázal nahrát nový fw do columbuse + nové mapy ? Případně jaký nejnovější fw bych tam mohl nahrát, abych nemusel dávat novou gateway ? Mám Octavii rv. 2007 před facelift.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...