Stringo Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 pak jenom vymazat chybu a vše je OK, nic se nemusí kodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Columbus běží cca 10 minut po vytažení klíčku i zamčení, je to pozůstatek z doby, kdy se tam dochlazoval rotační disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 (editace) Ne Stringo urcite nemusis nic kodovat.Ohledne toho napajeni jsem to ted večer zkoumal Přisel jsem k autu - koukal pres okno - Antena nesvitila - Rožne se hned po odemčeni vozu dalkačem Editováno: 23. Březen 2016, autor: BiGGy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 (editace) DEL Editováno: 28. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Dobrý den Mám škodu 1.8 L&K, kde byla handsfree originální. Do posud používám Nokii N85, která se automaticky spojí s handsfree sadou přes rSAP, ale s androidem se tato handsfree nespojí. Tak se chci zeptat, zda by mi pomohla tato krabička: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/vymenna-sada-uhv-high-eu-3t0051902x/0/1/24/43/1001 aby došlo k propojení s androidem. (pro funkci SAP). Nebo aspoň přes bluetooth. Děkuji za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 U většiny Androidů je stačí rootnout a následně nainstalovat aplikaci rSAP(nejprve lze jen trial verze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Ano o této funkci vím, ale záruka pak padá. .-( Tak-že raději jinou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Nevim, jak drahy mas telefon, ale pokud bys kupoval tu ridici jednotku z odkazu za 6.500 Kc a jeste nekomu zaplatil za montaz, tak v tom nebudes uplne levne. A jaka je sance, ze se ti pokazi telefon? A i kdyz se pokazi, jaka je sance, ze odhali rootnuti? Pokud mas mobil za 20 tisic, tak dejme tomu, ale jinak nevim. Ja bych sel urcite cestou rootu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 A nebo obyč připojení k BT HF bez rSAP. Nebo je pro tebe rSAP tak důležitý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Chtěl jsem využít antény co mám na střeše, lepší signál. Mám problém že mám Sun Safe Glass systém a ten propouští méně GSM signálu, tam kde mám jen 2 čárky na mobilu venku tak v autě mám 1 nebo nic. .-( Ale přes anténu automobilu mám skoro plný signál. Přes BT HF bez rSAP se s androidem nepřipojím. Nenaváže spojení. .-( K čemu je přesně ta krabička? Je na připojení přes rSAP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) Ta krabička je jednotka HF je to to samé co máš pod sedadlem spolujezdce teď, ale je modernější a podporuje ty nové telefony... Vymění se za tu původní... Editováno: 29. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Umí tato jednotka využít anténu na střeše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Samozřejmě, ale zkus ještě aplikaci Bluetooth Phonebook, mám tu samou konfiguraci, a toto mě to poresilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) Tato aplikace je na přesun kontaktů do automobilu. Na samsung S3 mini zakoupeno, ale nepomohlo. .-( Musel jsem ten telefon prodat a zatím mám nokii N85, která funguje pod Symbiánem a vše zatím OK. Jenže už dochází. .-( Měl už někdo danou jednotku v rukách, nebo je to novinka? Editováno: 30. Březen 2016, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) No já nevím, mám jednotku od Ferdy a Android jede jako fík i s A2DP... Podle mě je zbytečné kupovat novou jednotku, když to lze pořešit jednotkou od někoho tady na fóru za poloviční peníze...napiš specifikaci auta, co od BT-HF očekáváš a odkud jsi a někdo ti tu řekne co a za kolik by udělal. Editováno: 30. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Nereste hf sadu v tomhle tematu herdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Souhlas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) Tak druha antena zapojena . Hraje to o 100% lepe . super Ale chyby anten mi to vypisuje pořad ne že by me to nejak extra trapilo hlavni je že radio ted hraje perfektně ale rad bych tomu prišel na kloub. Livebomb koupil tu samou antenu + redukci škoda a ma to bez chyby anten takže jediny rozdil mezi nama je že ja jsem koupil redukci z aliexpresu že by to bylo tim ? co myslite ? Editováno: 2. Duben 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) Hele, já mám tu výhybku od Ferdy (jedna anténa) a u obou antén v menu Columbuse mi to píše "ON"... Ale na VAGu to vypisuje chybu na anténě. Každopádně rádio hrálo dobře (příjem byl relativně dobrý na trase co denně jezdím) a poslední týdny třeba vůbec na pár místech nechytám stanici co poslouchám pravidelně. Tak nevím jestli to je opravdu anténou na střeše (jestli neodešel zesilovač náhodou). Editováno: 2. Duben 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 To je zvlastni ja mel predtim taky od Ferdy tu redukci na jednu antenu a take mi to psalo porad u obou anten OFF ale hralo mi dobre jen par stanic . ted uz hraje vsechno co posloucham a paradně ale stale vse OFF zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Já mám též od Ferdy, ale měnil mi ji, jelikož první byla vadná. Rádio ale nemělo vůbec signál, jen šumělo. Ochotně mi ji vyměnil s tím, že byla nějaká blbá série a i přes to že ji vizuálně nic nebylo, tak nefungovala. Nicméně pokud rádio hraje, tak bych tu diag neřešil, možná to hledá dvě hodnoty SNR a pokud má jen jednu, píše chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 No fajn, jenže mě to teď moc nehraje, musím sehnat jinou anténu na zkoušku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Strigo kup si tu vnitřni jako my a bude ti to hrat paradně. Opravdu 100% rozdil jen resim ty chyby.. no vidim to tak že zkusim objednat tu redukci original škoda třeba je chyba tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Tak jsem dnes koupil redukci primo origo ze škodovky jako ma LiveBomb ale stale mi to piše chyby anten. v merenych hodnotach ukazuje dobry signal na obou tunerech . dokonce jsem prehral fw jestli to nahodou neni nejak rajble. také ne.. takže nekdo nejaky napad? vse mam jako Livebomb mu to jde bez chyb me s chybama.to mi povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 mě to amundsen dělá taky, podle mně je to normální stav viz můj příspěvek výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.