Červen 26, 20169 r A to DVD se nějak speciálně vypaluje nebo něco ? A kde stáhnout mapy tak abych věděl že 100% fungují a nebude s tím nějaký problém ? A musím k tomu mít nějakou speciální verzi Firmware? Nebo bude stačit ta z roku 2013 co mám ?
Červen 26, 20169 r FW je jedno. Stačí jakejkoliv soft na vypálení, kde lze nastavit co nejnižší rychlost vypalování. Já mam třeba starý Nero. A DVD mám dvouvrstvý Verbatim DVD-R DL. Vypálíš obraz na disk, vznikne tak automaticky spustitelný DVD - funguje zaváděcí soubor. A kde? Třeba na ulozto.cz . Stačí si projít předchozí stránky..
Červenec 2, 20169 r Autorádio Skoda columbus zničeno nic přestal fungovat. Jedine co dela pri zapnutí klicku nastartuje zelené logo skoda columbus v reproduktorech trochu praskne a rádio se Retartuje, to se děje stale dokola. Dekuji za reakce
Červenec 5, 20169 r než tady budu pročítat všech 228 stánek, zeptám se rovnou. Nejde mě spustit bootovací menu trojhmatem, již jsem v minulosti několikrát firmware aktualizoval. Musí se tato funkce zpřístupnit diagnostikou, nebo je i jiná cesta, nebo žádná není..., odpovím si sám. Je, ale musí se zvolit správná kombinace tlačítek, ach jo.....jen škoda, že to tu nejde smazat Upraveno Červenec 11, 20169 r od jirmen
Srpen 9, 20169 r Zdravím Vás, tak som si to tu prečítal snaď celé. Padlo milion otázok ohľadom aktivácie AV vstupu ale ani jedna odpoveď. Ako je to s aktiváciou volby TV a AV? Kedze Odblok obrazu za jazdy na RNS je ale tieto dve funkcie plus funkcia v nastaveni - ´´atkivovat AV´´ je zasedla. Co je nutne, aktualizovat FW nebo jine? Nebo jenom nejake prevodník-adapter ktorý to activuje???? Dokaze niekto priamo odpovedať dopovedať? Ďakujem Všetkym vopred!
Srpen 15, 20169 r Zdar páni vidím že sa vyznáte a preto dúfam že mi pomôžete .... trapim sa uz asi týždeň s prehraním mapy z V10 na V13. Nakoniec som to dal cez maps tool v 2.1.3 cez SD kartu, ale prišiel som o POI a nejde mi to nahrať. Aj keď ich naimportujem nefungujú. Poraďte prosím. 3T0035681A HW- H26 SW - 6276 Upraveno Srpen 15, 20169 r od Neoskgo
Srpen 22, 20169 r Zdravim chlapi, mam otazku je mozne ked nahodim FW 4020 na RNS 510 nahodit najnovsie mapy V13? Superb 2 / 2010 Teraz mam tieto parametre. Part N> 3T0035680A HW-Version - H42 SW-Version - 2724 SV SW-Version - C_EU_9_242_T500 HW Vehicle - 0xC801 Dikes.
Srpen 22, 20169 r Není jednodušší si za 20Kč koupit dvouvrstvé DVD, vypálit na něj mapy a zkusit to hodit do navi? Možná i rychlejší.
Srpen 22, 20169 r On 22. 8. 2016 at 4:20 PM, rarach89 said: Není jednodušší si za 20Kč koupit dvouvrstvé DVD, vypálit na něj mapy a zkusit to hodit do navi? Možná i rychlejší. Je viem mas pravdu. Ale mam nastudovane, ze treba ak chces novsie mapy mat firmware minimalne 38xx lebo mas nerozdeleny disk a tam sa to nezmestiii. Tak len chcem vediet ci tie mapy V13 pojdu na FW 4020. Tak doplnam odpoved ak by niekto hladal ...... na RNS 510 , Part N> 3T0035680A, HW-Version - H42, SW-Version - 2724 som pouzil firmware 4020 -rozdelenie disku 60/35/5 zo stranky http://www.rnsfirmware.com/ a nasledne nahral mapy V13 (7348) Vsetko funguje aj POI body su a extremne zrychlenie celeho radia.... Upraveno Srpen 30, 20169 r od Bocian
Září 5, 20168 r Zdravim Panove, na dotaz aktivace AV/TV nikdo nic nevi vid? tak druhy dotaz mam sprovoznenou couvaci kameru sle po jej aktivaci se v leve casti nezobrazuje auticko se senzorama, kdyz kameru vypnu auticko senzory zobrazuje na celem displeji normalne nevite jak aktivovat i v rezimu kamery???
Září 24, 20168 r Ahoj kucí tak sem si pořídil nově octu a mam tam Columbuse takze sem uplně lajk jak zjistím prosím jakou mam verzi systemu , map atd..... ?
Září 24, 20168 r Takže kdybys alespoň trochu chtěl hledat, je to tu napsané asi stokrát.Pokud máš aktivované rozšířené menu, tak dlouze držet tlačítko SETUP - poprvé ti tam skočí menu rádia a po nějaké chvilce by tam vyskočilo rozšířené menu kde najdeš všechny informace. Pokud rozšířené menu nemáš, tak ti tam skočí jenom to menu rádia a potom to rozšířené už ne, v tom případě pouze přes diagnostiku.
Září 25, 20168 r před 22 hodinami, Stringo napsal: Takže kdybys alespoň trochu chtěl hledat, je to tu napsané asi stokrát. Pokud máš aktivované rozšířené menu, tak dlouze držet tlačítko SETUP - poprvé ti tam skočí menu rádia a po nějaké chvilce by tam vyskočilo rozšířené menu kde najdeš všechny informace. Pokud rozšířené menu nemáš, tak ti tam skočí jenom to menu rádia a potom to rozšířené už ne, v tom případě pouze přes diagnostiku. Fakt nemám sílu tu hledat v tak rozkecaném tématu s 228 stránkama dal sem jich pár fakt na to nemám čas
Září 25, 20168 r Hledání je na tomto foru obvyklá činnost, jak získat informace. A déle necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují.
Září 25, 20168 r před 4 hodinami, p.o.d.r.y napsal: Fakt nemám sílu tu hledat v tak rozkecaném tématu s 228 stránkama dal sem jich pár fakt na to nemám čas Typická reakce uživatelů s pár příspěvky a registrací včera... však na to máš lidi, co Ti to najdou, viď? Je tu nástroj na vyhledávání, takže není nutné číst 228 stran.
Září 25, 20168 r Ahoj, mohu se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s touto stránkou, kde se dá navolit vlastní logo pro Columbuse http://www.netdata.be/iso/ Udělal jsem si ISO, vypálil a řeklo mě to po loadingu toto: Navi jsem resetoval a běží normálně, ale logo staré. Díky za info Verze SW: 5238 custom z této stránky: http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html Tam instalace proběhla bez problému. EDIT: Našel jsem z roku 2011 od Ferdy25 tento post, ale pokud je to rok 2011, předpokládám, že problém by byl asi stejný, nebo se pletu? Díky EDIT2: Vím, že to hodně lidem fungovalo pro VW RNS510. Ale taky je to záležitost stará 4roky a více. EDIT3: (Již vyřešeno - zvoleno DVD-R a vypáleno přes Ashampoo 6 - předtím jsem si vytvořil v ConvertXtoDVD pouze soubory DVD filmu) Další dotaz. Snažím se vypálit DVD film, přesně podle postupu zde skoro na konci, ale neustále mě to hází chybu CD/DVD a vysune mě ho to. Zkoušel jsem vypalovat jak v Nero Vision Express 3 tak v ConvertXtoDVD 6, nevíte někdo, kde by mohl být problém, nebo jestli se nemá něco přenastavit? Díky Upraveno Září 27, 20168 r od Pisa
Říjen 3, 20168 r Uvažuji o couvací kameře,připojuje se jen do navigace a při zařazení zpátečky funguje?
Říjen 3, 20168 r zdravim potřeboval bych radu abych nikde nic nepokazil a nezjistil, že mi něco nefunguje. Prosím o aktuální mapy do Columbuse k dnešnímu datumu nejblíže. Mám vše plně v češtině propojené s maxidotem, tak aby to vše zůstalo jen potřebuju nové mapy , spousta novějších silnic chybí. Nějaké ověřené odkazy kde co stáhnout prosím
Říjen 4, 20168 r Spousta těchto převodníků přestane po přehrátí softu rádia fungovat. Vhodnější je tam dát třeba originál kameru pro tiguan ale pak je třeba řezat do karoserie a zvětšovat otvor pro otvírání kufru.
Říjen 4, 20168 r Pavel 5 Ahoj, prevodniky co jsi posilal fotky tak jeden z nich jsem mel zapojen a pouze na parkovaci kameru (čína) Vše fungovalo perfektne ale s jedno jedinou podmienkou a to je ze potrebovali stabilizator napatia v aute čistych 12V 1-1,5A. Stabilizator neni problem spravit za cenu smiešnych ca 50kč 3eura. Nakoniec som ale tento prevodnik posunul dalej nakolko cena je do nejakych 2000Kč (1690,-Kč me stal konkretne) Jedinou nevyhodou tychto prevodníkov je pouze jeden vstup a to jen na kameru. Ja chtel víc tak jsem koupil z ALLEGRA a tento všem vrele doporučuji! Ma v sobe TV tuner simulator, ktorý umožní a aktivuje AV a TV vstup v RNS510. (nutno len povolit v gateway tv tuner) odkaz na prevodník: http://allegro.pl/adapter-av-rns-d-rns-e-dvbt-dvd-kamera-cofania-i6540915388.html za dopravu chce 30zl celkem tedy 458zl což je nejakych 3000,-Kč (110eur) a to sa oplati dle meho nazoru!!! funkčnost prevodníku: 1 samostatny vstup spínany signalom od patečky aktivuje okamzite obraz parkovacej kamery 2 samostatny AV + audio vstup umoznuje pripojiť k RNS aky kolvek video obraz a zvuk - ja som puzil obyčajny settobox s USB prehravaním. Je mozne využit aj tv tuner DVB-T s antenou no jedine pri stáni vozidla. Tak asi tolko keby niekto mal nejake otazky info piste na mail rad poradím samozrejme ZADARMO!!! :-) bandyboss@gmail.com Upraveno Říjen 4, 20168 r od bandyboss
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.