CentriFUGA Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 A to DVD se nějak speciálně vypaluje nebo něco ? A kde stáhnout mapy tak abych věděl že 100% fungují a nebude s tím nějaký problém ? A musím k tomu mít nějakou speciální verzi Firmware? Nebo bude stačit ta z roku 2013 co mám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 FW je jedno. Stačí jakejkoliv soft na vypálení, kde lze nastavit co nejnižší rychlost vypalování. Já mam třeba starý Nero. A DVD mám dvouvrstvý Verbatim DVD-R DL. Vypálíš obraz na disk, vznikne tak automaticky spustitelný DVD - funguje zaváděcí soubor. A kde? Třeba na ulozto.cz . Stačí si projít předchozí stránky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuriss Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Autorádio Skoda columbus zničeno nic přestal fungovat. Jedine co dela pri zapnutí klicku nastartuje zelené logo skoda columbus v reproduktorech trochu praskne a rádio se Retartuje, to se děje stale dokola. Dekuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirmen Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 (editace) než tady budu pročítat všech 228 stánek, zeptám se rovnou. Nejde mě spustit bootovací menu trojhmatem, již jsem v minulosti několikrát firmware aktualizoval. Musí se tato funkce zpřístupnit diagnostikou, nebo je i jiná cesta, nebo žádná není..., odpovím si sám. Je, ale musí se zvolit správná kombinace tlačítek, ach jo.....jen škoda, že to tu nejde smazat Editováno: 11. Červenec 2016, autor: jirmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Zdravím Vás, tak som si to tu prečítal snaď celé. Padlo milion otázok ohľadom aktivácie AV vstupu ale ani jedna odpoveď. Ako je to s aktiváciou volby TV a AV? Kedze Odblok obrazu za jazdy na RNS je ale tieto dve funkcie plus funkcia v nastaveni - ´´atkivovat AV´´ je zasedla. Co je nutne, aktualizovat FW nebo jine? Nebo jenom nejake prevodník-adapter ktorý to activuje???? Dokaze niekto priamo odpovedať dopovedať? Ďakujem Všetkym vopred! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neoskgo Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Zdar páni vidím že sa vyznáte a preto dúfam že mi pomôžete .... trapim sa uz asi týždeň s prehraním mapy z V10 na V13. Nakoniec som to dal cez maps tool v 2.1.3 cez SD kartu, ale prišiel som o POI a nejde mi to nahrať. Aj keď ich naimportujem nefungujú. Poraďte prosím. 3T0035681A HW- H26 SW - 6276 Editováno: 15. Srpen 2016, autor: Neoskgo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bocian Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Zdravim chlapi, mam otazku je mozne ked nahodim FW 4020 na RNS 510 nahodit najnovsie mapy V13? Superb 2 / 2010 Teraz mam tieto parametre. Part N> 3T0035680A HW-Version - H42 SW-Version - 2724 SV SW-Version - C_EU_9_242_T500 HW Vehicle - 0xC801 Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Není jednodušší si za 20Kč koupit dvouvrstvé DVD, vypálit na něj mapy a zkusit to hodit do navi? Možná i rychlejší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bocian Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 (editace) On 22. 8. 2016 at 4:20 PM, rarach89 said: Není jednodušší si za 20Kč koupit dvouvrstvé DVD, vypálit na něj mapy a zkusit to hodit do navi? Možná i rychlejší. Je viem mas pravdu. Ale mam nastudovane, ze treba ak chces novsie mapy mat firmware minimalne 38xx lebo mas nerozdeleny disk a tam sa to nezmestiii. Tak len chcem vediet ci tie mapy V13 pojdu na FW 4020. Tak doplnam odpoved ak by niekto hladal ...... na RNS 510 , Part N> 3T0035680A, HW-Version - H42, SW-Version - 2724 som pouzil firmware 4020 -rozdelenie disku 60/35/5 zo stranky http://www.rnsfirmware.com/ a nasledne nahral mapy V13 (7348) Vsetko funguje aj POI body su a extremne zrychlenie celeho radia.... Editováno: 30. Srpen 2016, autor: Bocian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa222 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Je tu někdo z okolí Plzně, kdo by mi dokázal bezpečně přehrát fw na Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Zdravim Panove, na dotaz aktivace AV/TV nikdo nic nevi vid? tak druhy dotaz mam sprovoznenou couvaci kameru sle po jej aktivaci se v leve casti nezobrazuje auticko se senzorama, kdyz kameru vypnu auticko senzory zobrazuje na celem displeji normalne nevite jak aktivovat i v rezimu kamery??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Ahoj kucí tak sem si pořídil nově octu a mam tam Columbuse takze sem uplně lajk jak zjistím prosím jakou mam verzi systemu , map atd..... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Takže kdybys alespoň trochu chtěl hledat, je to tu napsané asi stokrát.Pokud máš aktivované rozšířené menu, tak dlouze držet tlačítko SETUP - poprvé ti tam skočí menu rádia a po nějaké chvilce by tam vyskočilo rozšířené menu kde najdeš všechny informace. Pokud rozšířené menu nemáš, tak ti tam skočí jenom to menu rádia a potom to rozšířené už ne, v tom případě pouze přes diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 před 22 hodinami, Stringo napsal: Takže kdybys alespoň trochu chtěl hledat, je to tu napsané asi stokrát. Pokud máš aktivované rozšířené menu, tak dlouze držet tlačítko SETUP - poprvé ti tam skočí menu rádia a po nějaké chvilce by tam vyskočilo rozšířené menu kde najdeš všechny informace. Pokud rozšířené menu nemáš, tak ti tam skočí jenom to menu rádia a potom to rozšířené už ne, v tom případě pouze přes diagnostiku. Fakt nemám sílu tu hledat v tak rozkecaném tématu s 228 stránkama dal sem jich pár fakt na to nemám čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Hledání je na tomto foru obvyklá činnost, jak získat informace. A déle necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 před 4 hodinami, p.o.d.r.y napsal: Fakt nemám sílu tu hledat v tak rozkecaném tématu s 228 stránkama dal sem jich pár fakt na to nemám čas Typická reakce uživatelů s pár příspěvky a registrací včera... však na to máš lidi, co Ti to najdou, viď? Je tu nástroj na vyhledávání, takže není nutné číst 228 stran. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pisa Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 (editace) Ahoj, mohu se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s touto stránkou, kde se dá navolit vlastní logo pro Columbuse http://www.netdata.be/iso/ Udělal jsem si ISO, vypálil a řeklo mě to po loadingu toto: Navi jsem resetoval a běží normálně, ale logo staré. Díky za info Verze SW: 5238 custom z této stránky: http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html Tam instalace proběhla bez problému. EDIT: Našel jsem z roku 2011 od Ferdy25 tento post, ale pokud je to rok 2011, předpokládám, že problém by byl asi stejný, nebo se pletu? Díky EDIT2: Vím, že to hodně lidem fungovalo pro VW RNS510. Ale taky je to záležitost stará 4roky a více. EDIT3: (Již vyřešeno - zvoleno DVD-R a vypáleno přes Ashampoo 6 - předtím jsem si vytvořil v ConvertXtoDVD pouze soubory DVD filmu) Další dotaz. Snažím se vypálit DVD film, přesně podle postupu zde skoro na konci, ale neustále mě to hází chybu CD/DVD a vysune mě ho to. Zkoušel jsem vypalovat jak v Nero Vision Express 3 tak v ConvertXtoDVD 6, nevíte někdo, kde by mohl být problém, nebo jestli se nemá něco přenastavit? Díky Editováno: 27. Září 2016, autor: Pisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Uvažuji o couvací kameře,připojuje se jen do navigace a při zařazení zpátečky funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 zdravim potřeboval bych radu abych nikde nic nepokazil a nezjistil, že mi něco nefunguje. Prosím o aktuální mapy do Columbuse k dnešnímu datumu nejblíže. Mám vše plně v češtině propojené s maxidotem, tak aby to vše zůstalo jen potřebuju nové mapy , spousta novějších silnic chybí. Nějaké ověřené odkazy kde co stáhnout prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Warez je tu zakázaný! Budeš muset googlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Jaké označení převodníku (adapteru) potřebuji na verzi 1Z0035680A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 převodník na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Na couvací kameru,co tyhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Spousta těchto převodníků přestane po přehrátí softu rádia fungovat. Vhodnější je tam dát třeba originál kameru pro tiguan ale pak je třeba řezat do karoserie a zvětšovat otvor pro otvírání kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 (editace) Pavel 5 Ahoj, prevodniky co jsi posilal fotky tak jeden z nich jsem mel zapojen a pouze na parkovaci kameru (čína) Vše fungovalo perfektne ale s jedno jedinou podmienkou a to je ze potrebovali stabilizator napatia v aute čistych 12V 1-1,5A. Stabilizator neni problem spravit za cenu smiešnych ca 50kč 3eura. Nakoniec som ale tento prevodnik posunul dalej nakolko cena je do nejakych 2000Kč (1690,-Kč me stal konkretne) Jedinou nevyhodou tychto prevodníkov je pouze jeden vstup a to jen na kameru. Ja chtel víc tak jsem koupil z ALLEGRA a tento všem vrele doporučuji! Ma v sobe TV tuner simulator, ktorý umožní a aktivuje AV a TV vstup v RNS510. (nutno len povolit v gateway tv tuner) odkaz na prevodník: http://allegro.pl/adapter-av-rns-d-rns-e-dvbt-dvd-kamera-cofania-i6540915388.html za dopravu chce 30zl celkem tedy 458zl což je nejakych 3000,-Kč (110eur) a to sa oplati dle meho nazoru!!! funkčnost prevodníku: 1 samostatny vstup spínany signalom od patečky aktivuje okamzite obraz parkovacej kamery 2 samostatny AV + audio vstup umoznuje pripojiť k RNS aky kolvek video obraz a zvuk - ja som puzil obyčajny settobox s USB prehravaním. Je mozne využit aj tv tuner DVB-T s antenou no jedine pri stáni vozidla. Tak asi tolko keby niekto mal nejake otazky info piste na mail rad poradím samozrejme ZADARMO!!! :-) bandyboss@gmail.com Editováno: 4. Říjen 2016, autor: bandyboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.