galaher Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Zdravím.Tak jsem někde zašantročil klíček od auta a zůstal mě jen jeden.Problém je v tom,že nemám ten štítek co je ke klíčům a je na něm kod.Neví někdo co dělat nebo kde to dokážou udělat.A co to stojí.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 pin ve škodovce a nebo ti ho třeba já za úplatu zjistím klíč taky škoda nebo v bazaru a nebo někteří klíčníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Zdravím.Tak jsem někde zašantročil klíček od auta a zůstal mě jen jeden.Problém je v tom,že nemám ten štítek co je ke klíčům a je na něm kod.Neví někdo co dělat nebo kde to dokážou udělat.A co to stojí.Dík. Odkud jsi. Např v Olomouci ti po prokázání, že jsi majitelem vozidla vyrobí firma Drápal Novák kopii klíče včetně kopie Imo. Vyjde to zhruba na poloviční cenu,že origo Škoda. Nemusíš kodovat klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 a kolik to stojí, potřebuji jen tyčku imo do sklopného klíčku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 jo přesně a co cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Pánové můžete si tam zavolat http://www.drapal-novak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Pánové můžete si tam zavolathttp://www.drapal-novak.cz/ Jo dík za info,ale Drápal&Novák snad nejsou jediný kdo to dělá v ČR.Jde o to,že určitě nejsem jediný co má jeden klíč a chce poradit kde a za jakou cenu se to dá udělat.Klíček udělá kde kdo,ale jde o imobilizér a jeho kod.To asi není jednoduchá záležitost. Vašo:jak pojedu kolem můžu se stavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00n Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Pánové můžete si tam zavolathttp://www.drapal-novak.cz/ Vim, ze jsem tam jednou volal a rekli mi, ze na 01 imo udelat neumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 stavit se můžeš s tím immo 3 je problém scháněl jsem taky jen tyčinku a kde měli tak jen za čip 1300,- a stejně že nemůže prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jj, samotná tyčka IMMO je hrozně drahá, ale když se koupí sada vystřelováků (já prodávám za 1200,-) tak tam máš hned dvě tyčky a pak je cena hned přijatelnější, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Klíče s immo dělajíi v Ostravě je to provozovna ve které dělají snad klíče na všechno je to na křižovatce ulic Stodolní a Masná je to kousek od byvalého zimního stadionu Kotas je tam i Bauhaus nebo je to Baumax na parkovišti nech auto a je to tak 400 metrů klíč stál asi 1200kč včetně immo.A hotovo za pět minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Klíče s immo dělajíi v Ostravě je to provozovna ve které dělají snad klíče na všechno je to na křižovatce ulic Stodolní a Masná je to kousek od byvalého zimního stadionu Kotas je tam i Bauhaus nebo je to Baumax na parkovišti nech auto a je to tak 400 metrů klíč stál asi 1200kč včetně immo.A hotovo za pět minut tak to je super.Mám to kousek... jsem s Karviné.Nevíš jak se to tam přesně jmenuje. Editováno: 20. Únor 2007, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 No vidíte a přitom se dají sehnat nevyřezané vystřelováky i s dálkou od 700,- výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) No vidíte a přitom se dají sehnat nevyřezané vystřelováky i s dálkou od 700,- výše. Tak se poděl... Editováno: 20. Únor 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Podělím, jen co je budu mít doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Pro Galahera Pokud zaparkuješ u toho obchoďaku tak pujdeš přes parking obchodˇak po pravé straně přjdeš pře plac a přijdeš na křižovatu přejdeš rovně a po pravé straně jsou to asi druhe dveře .JInak tam opravují i trezory určitě to najdeš jinak zavolej 736710720 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Pánové můžete si tam zavolathttp://www.drapal-novak.cz/ Vim, ze jsem tam jednou volal a rekli mi, ze na 01 imo udelat neumi. Ale umí. Mám to vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Umí to i v Praze od 1350,- za jeden klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Umí to i v Praze od 1350,- za jeden klíč. kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 V Tescu na Zličíně hned u vchodu mi to nabízeli, když jsem ho před vánoci sháněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 V Tescu na Zličíně hned u vchodu mi to nabízeli, když jsem ho před vánoci sháněl. Díky, tam jsem pomalu denně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 V Brně v Tesku .S imoboliserem 1200Kč .Bez 700Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Koupil jsem Oct I, jeden klíč funguje (nějaký dodělávaný) a je spárovaný, druhý klíč starší/původní už spárovaný nebyl a nefungoval. Pomocí kodu jsme ho spárovali :-), jde nastartovat ale nejde spárovat dálka. Na první pohled se jedná o rozdílná provedení klíčů (v kovu má jeden černou plošku a druhý nemá) Mj. mi vadí že nejde dálka a vypnout alarm, ale taky jsou oba klíče velmi opotřebené. Vlezl jsem do Škoda obchodu ve Velké Bíteši doufajíce že cena nebude taková jako v Brně, a ejhle borec chtěl 1200 bez daně za kov-klíč a 2300 bez daně na zbytek klíče-dálku+imo - tj. za jeden klíč 3500. Úlet. Kdesi tu někdo uvádí nový set- kód, 2 klíče + 4 zámky (kufr, dveře, spínačka, palubka) za 1700 + dph no a když koupím a si to nechám spárovat je to nejlepší cesta?? poprosím o vašenázory příp. rady kam jet v Brně, Ostravě, Olomouci apod. nebo kde koupit/kolik jste platili/jak jste to řešili. Děkuji Nechci zaplatit balík a mít dva staré klíče, které se mi po pádu rozpadnou. Editováno: 2. leden 2008, autor: Austin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Potřeboval bych poradit, jak rozdělat vystřelovák. Zacvakl jsem ho do sebe a nejde rozdělat. Kdysi jsem jeden vystřelovák rozdělával tím způsobem, že jsem ho jakoby roztrhl od sebe. Teď to ale nejde - bude to tím, že je nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 kdyby jste mi mohli někdo v krátkosti odpovědět, byl bych vám vděčný. Potřebuji nasměrovat, po rozhovoru v autosalonu Škoda se nechci již spolehnout na odborníky. Jiný autorizovaný servis Škoda mi vážně řekl, že s klíči nic nedělají. Nedělám si srandu, řekl, že nedělají. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.