lojsaa Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ahoj potřebuji poradit, dal jsem se na montáž PP do fábie. Bohužel jsem skončil u propojení přístrojovky a řj, mám asi špatný pin kod vozidla ERROR (přizpůsobení vag k. 50). Nevíte dá se vyluštit ze servisní knížky nebo jinak.moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 zadáváš před tím nulu?...pin je 5ti místný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojsaa Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ano s OXXXX, kod mám od předchozího majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 pokud dáváš použité budíky,musíš znát jejich pin,ten dáš jako Log a potom v 50 pin svého auta,jinak ti to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojsaa Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 budíky jsou nové s pinem, problém je jak získat pin starých. Asi tam zatím budu muset vrátit staré a pak někde podle SKZ dohledat pin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 odkut jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojsaa Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 6 km od Kralupy n Vltavou, pokud můžete pomoc pošlete tel. na mail zavolám, díky moc, naštěstí to na ty starý najelo, ale práce k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 pkud máš plastový přívěšek ke klíčům, tak tam PIN najdeš, jinak softem na tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojsaa Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 přívěšek s plastem mám, kod nezabirá, jaký program na tachometr, ale aby spolupracoval s kabelem USB s emulací na com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Zdarec, jestli máš budíky r.v. 2007 tak kukni tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...n%ED%20PC&st=50 měl jsem stejný problém. Zajímavé bylo, že jsme s mechanikem kód od těch nových budíků vůbec nepotřebovali. Ale jestli teď je nebo není v autě právě nový kód, na to mně nedokázal odpovědět. Každopádně auto jezdí k mé nejvyšší spokojenosti... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojsaa Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Díky, už je to dávno zmáklý, problém byl v použitém Vagu, když se to dalo přes jinou verzi tak to šlo v pohodě "jen na to přijít hned". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.