Diamant Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ja mám svoj pôvodný, keďže som prestaval na FL. Ale to by asi bolo vhodnejšie pre niekoho zo Slovenska, lebo pošta nárazník nechce zobrať, je nadrozmerný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Zdravím chlapáci mám menší dotaz,chci vyměnit zadní nárazník na své oktavii kombi 2,za nárazník z RS.Tak by mě zajímalo jestli tam normálně pasuje nebo se musí dělat nějaké úpravy.Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crea Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Pokud nemáš facelift verzi, tak je tam jiný držák toho nárazníku na bocích na kastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) Facelift nemám mám oktavii rok výr.06 Editováno: 15. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crea Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 tak v tom případě potřebuješ jiný držáky, nový stojí asi cca +/- 600 za oba dohromady a přeji hodně klidu při přendavání, páč musíš vyndat zadní světla a odstrojit kufr, aby ses dostal ke šroubům na boční držáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flipside Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Zrovna tenhle víkend jsem přehazoval zadní nárazník z FL na sedanu a šlo to v pohodě cca 3 hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyberb0b Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 zdravím mám dotaz zdali pasuje zadni naraznik z OII sedanu na combi dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Nepasuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraved Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Nevíte někdo zda pasuje zadní nárazník z O2 FL combi na O2 combi předfacelift? A jestli tam sedí i zapojení parkovacích čidel (konektor)? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Pokud vím, tak nárazník sedí, je ale potřeba vyměnit úchyty nárazníku (jsou jiné), parkovací senzory jsem měnil za FACELIFT včetně kabelového svazku, tak to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 musí se měnit i jednotka PDC nebo stačí jen čídla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Teoreticky stačí jen čidla...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Dával jsem komplet nárazník i s čidlama a vše je bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Čau,potřeboval bych pomoc s přemenou z O II na rs,nevite kde seženu ty plechové držáky na zadní rs nárazník nebo tam udělat něco jiého? A u předního bych potřeboval,jak přepojit tu normal mlhovku na tu rs ??? diiiky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 potrebujes ine konektory k hmlovkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 potrebujes ine konektory k hmlovkam. Nevis kde se to da sehnat mimo skodu a musim mit k tomu i dutinky coo ?? a to je vsechno co musim dokoupit na predni naraznik?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 skus cc-autodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraclik Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 zdravim, potreboval rychle poradit potrebuju vedet cisla dilu - plechovych drzaku na rs combi naraznik, pravdepodobne nebudou stejne jako na liftback RS?????? dale - jestli jsou RS odrazky stejne jak do liftback tak do combi narazniku?????? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) Nevíte jaké mají číslo ty svorkovnice pro mlhovky? co třeba tahle http://www.amd-autodily.cz/zarovky-pojistky/svorkovnice-2-polova-6.html Editováno: 13. Březen 2012, autor: groubr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) zdravim, potreboval rychle poradit potrebuju vedet cisla dilu - plechovych drzaku na rs combi naraznik, pravdepodobne nebudou stejne jako na liftback RS?????? dale - jestli jsou RS odrazky stejne jak do liftback tak do combi narazniku?????? diky V číslech dílů ti bohužel neporadím protože je nevím, ale chci tě varovat plechové držáky jsou jiné pro rs liftback a jiné pro combi a odrazky jsou taky jiné v RSnárazníku než do FL nárazníků. Jinak zkus kouknout třeba na www.obautodily.cz, tam se tyhle díly nabízí. Editováno: 5. Březen 2012, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Potřeboval bych prosím poradit - chci přilepit plastové krytky ostřikovačů na nárazník, jelikož nemám ostřiky světel . Nevíte jaké lepidlo použít ? co třeba lepidlo na autoskla ? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 kludne mozes, ja mam ciernym lepidlom na skla prilepeny difuzor na zadnom narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Díky super tak to určitě bude držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 V Skoda servise mi povedali, ze maju specialne lepidlo na plasty - ale ze mi odporucaju to cierne na celne skla, tak som dal na ich radu...Uz to mam 2,5 roka a zatial to drzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viteKH Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Kde jste kupovali komplet RS nárazníky (i s mlhovkama, LED diodama, mřížkama atd.)? U škodovky stojí jeden ten LED proužek z faceliftový RS 6300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.