KAMIKADZE Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Pánové nevíte někdo jaké barevné označení mají vačkové hřídele pro Fabii 1,4MPi. Jedná se mi o verzi 44kW a 50kW. Ani ve značkovém servisu Škoda mi nebyli schopni odpovědět. Sehnal jsem vačku,která má modrý proužek a nevím jestli je to na 44 nebo 50kW. Je možné přehrát softver řídicí jednotky ze 44 na 50kW a kdo by to byl schopen udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAMIKADZE Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nikdo neví?Ozvěte se profíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Aspoň u Feldy měli žluté značení 50kw verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAMIKADZE Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Otázka je, jestli platí stejné barevné značení i pro motory Fabii MPi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 ŠKODA INFO 800600000 pak dej vědet, jak jsi pochodil, tipuju, že chceš předělat sání z 44KW na 50KW, taky o tom uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.