gh0 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 co to do prdele dělal? Nepřišlo mi, že by to koníci rvali tak silně, že by to neukočíroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 typuju, ze bud trochu vyfetlej nebo nalitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 jsem si říkal, jestli nedostal infarkt Třeba si zapaloval cigáro nebo čuměl do mapy. Ne, fakt jsem to nějak nepobral, co nacvičoval. Každopádně asi trošku debil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ja bych rekl, ze vic nez trosku. Kdyby aspon ten blbec vzal ten sloup, nemusel trefit to pekne VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 dajte si vyhľadať stupid driver v youtube. je tam celkom slušná zbierka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Zkuste někdo spočítat kolikrát tam padne f*ck Jinak pěkný magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Byt to VW moje, tak asi padne i neco vic nez f*ck .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 řekl bych,že je tam vidět jak mu to ujelo a pak už jenom stál na brzdě,mamrd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) Vypadalo to, že se chtěl otočit na fleku a nějak to nezvládl. Být majitelem to VW tak nevím nevím Editováno: 6. Duben 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.