Nexus Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Stalo se tu někomu, že mu přestal jít akustickej doprovod k blinkrům. (takový to cvakání?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Mne to necvaka jen kdyz se nepripoutam, kdyz to signalizuje, ze nejsem pripoutanej, jinak se mi to jeste nestalo, nevim, asi neporadim Editováno: 29. Březen 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mne to cvaká asi dva dni, potom je to zas potichu asi dva dni, tak som teraz z toho magor ako to má vlastne byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Mne to necvaka jen kdyz se nepripoutam, kdyz to signalizuje, ze nejsem pripoutanej, jinak se mi to jeste nestalo, nevim, asi neporadim Přesně toto mi docela vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Mne to necvaka jen kdyz se nepripoutam, kdyz to signalizuje, ze nejsem pripoutanej, jinak se mi to jeste nestalo, nevim, asi neporadim Přesně toto mi docela vadí Jelikož už jsem nějak zvyklý se pokaždý připoutat, pokud třeba jen nepopojíždím o pár metrů nebo nepřeparkovávám, tak ani nevím jak to pokračuje dál, když se nepřipoutám - musím někdy vyzkoušet, jestli po nějaký době ta akustická signalizace nezapnutých pásů ztichne a blinkry zas "cvakat" budou. Fakt ale když jsem si toho všiml poprvý, že to "necvaká", tak jsem se docela polekal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Po nějaké době se alarm vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ono je to tak, že všetky zvuky vrátane cvakania robí jeden prvok, Tak samozrejme dva naraz nevie vyrobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel81 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Mne to necvaka jen kdyz se nepripoutam, kdyz to signalizuje, ze nejsem pripoutanej, jinak se mi to jeste nestalo, nevim, asi neporadim Přesně toto mi docela vadí Jelikož už jsem nějak zvyklý se pokaždý připoutat, pokud třeba jen nepopojíždím o pár metrů nebo nepřeparkovávám, tak ani nevím jak to pokračuje dál, když se nepřipoutám - musím někdy vyzkoušet, jestli po nějaký době ta akustická signalizace nezapnutých pásů ztichne a blinkry zas "cvakat" budou. Fakt ale když jsem si toho všiml poprvý, že to "necvaká", tak jsem se docela polekal . V Golfu je to stejný, dva zvuky zároveň to nezvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Doporučuju se poutat a je to opravený Ta signalizace při nezapnutých pasech po čase přestane a pak už jen svítí kontrolka pasů trvale..jednou jsem to schválně vyzkoušel. Jen nevím,jestli je to ohraničeno časově nebo ujetou vzdáleností..ale vychází to tak na 1km..odhad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Kamarád měl tento problém na Fabii, přestal mu cvakat blinkr a varovný zvuk signalizace rozsvícených světel, odešel tam "rapráček" co zvuk vydával. Jelikož auto prodal, tak to ani neopravoval. Někdy se stalo, že to začlo fungovat, pár dní blinkr cvakal a pak zase přestal. Ale pokud to opravdu bylo tím, že to mělo vydávat dva zvuky, což neumí, tak je má odpověd trochu mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak mně taky přestalo auto vydávat všechny varovné zvuky a v servise mi bylo řečeno, že se musí vyměnit celý přístrojový štít. Jestli to je pravda, tak na to hážu bobek Auto je rok po záruce a tohle tedy za ty prachy oželím. Neřešil jste to už někdo? Myslím úspěšně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Vím že je to celkem blbost, ale docela nepříjemná to "ťukání" z přístrojovky při blikání je u mojí OII strašně potichu - téměř není slyšet jde to nějak nastavit - zesílit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Mám takovej dojem že to nejde.Ale pokud si stlumíš rádio tak to možná líp uslyšíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Vím že je to celkem blbost, ale docela nepříjemná to "ťukání" z přístrojovky při blikání je u mojí OII strašně potichu - téměř není slyšet jde to nějak nastavit - zesílit? Díky Já viděl nedávno OII která asi 5km pořád blikala vlevo, nebyl jsi to ty?? Jinak mě to připadá OK, hluchej nejsem, na přístrojovku taky zatím vidím... Spíš by mi vadilo kdyby to moc mlátilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Já viděl nedávno OII která asi 5km pořád blikala vlevo, nebyl jsi to ty?? Jinak mě to připadá OK, hluchej nejsem, na přístrojovku taky zatím vidím... Spíš by mi vadilo kdyby to moc mlátilo. presne tak, ja jsem presedl z OI do OII a jsem rad jak jsou pekne tiche blinkry.... :-) Jinak zesilit to pokud vim nejde, aspon to rekli otci ve skodovce kdyz to resil se svoji Octou asi pred mesicem... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 to je skoda, i kdyz pokud by neslo vsechno, o cem ve skodovce tvrdi, ze nejde, meli bychom auta bez spousty vychytavek chodit se na neco ptat do skodovky, to neni dobrej napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Môj kamoš stále zabúdal vypínať smerovky... nebolo to síce na škode, ale namontoval si na prerušovač smeroviek pípák, taký čo sa dáva na svetlá, keď zabudneš vypnúť pri odstavení auta... Odvtedy už nezabúdal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jukam Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 mužete pomoc nejde mi zvukova signalizace smerovek na Octavii2, co se pokazilo , dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.