Martin1 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) Chystám se na výměnu koženého volantu za volant z Octavie II RS. Absolvoval jste již někdo? Je to bez problémů pouze kus za kus? Editováno: 30. Březen 2007, autor: Martin1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja jo, předpokládám že to jde v poho, možná nakodovat bag, ale mě to dělal servis, tak si nejsem jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja jo, předpokládám že to jde v poho, možná nakodovat bag, ale mě to dělal servis, tak si nejsem jistej A ten volant jsi kupoval přes ten servis, nebo někde jinde? A komplet to vyšlo asi na kolik? Na vrakovišti mi ho nabízeli za 5.000 Kč. Za kolik ho má Škodovka nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 jo, přes servis škoda. za kolik tu říkat nebudu, už jsem to udělal jednou s xenonama a pár lidí mi tu začlo říkat cosi o tom, co jsem to blbce atd atd. 5tis na vrakárně- mno, asi záleží na stavu, já bych asi nechtěl použitej volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 No údajně byl ten volant novej, ale osobně jsem ho neviděl a musel bych jim tam nechat ještě ten starej, což je mi jedno. Stejně co s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Zas na něm třeba na vrakáči hned vidíš, jestli tam bag je nebo není Mělo by to být stejné, všechno připojuješ do konektoru na kroužku na sloupku řízení a ten by měl být aspoň co do konektoru stejný, ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nezkoušel někdo z Vás nechat původní plastový volant potáhnout kůží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Nezkoušel někdo z Vás nechat původní plastový volant potáhnout kůží? ja mám niečo podobné, akurát som to robil sám koženým poťahom. odfotím a hodím to sem... Tu je fotka čo som robil pri montáži I-Podu, môžem spraviť aj foto volantu... Editováno: 4. Duben 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 to 62454: dík za odpověď, zkus ten volant vyfotit a popsat jak a z čeho jsi to dělal. Na tom kousku fotky to nevypadá tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) to je poťah zn. "Maria Cavallo" (info@mariacavallo.sk), niekde sa tu o tom písalo. tu je ich cenník v SK ale na dotaz ti pošlú aj v CZK aj kde sa to dá objednať... Editováno: 4. Duben 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 to je poťah zn. "Maria Cavallo" (info@mariacavallo.sk), niekde sa tu o tom písalo.tu je ich cenník v SK ale na dotaz ti pošlú aj v CZK aj kde sa to dá objednať... laciný a elegantní řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Dík za typ. Asi do toho půjdu. Považuju to za lepší řešení, než to měnit za originál. A pak, co stím starým "plasťákem", že...... Editováno: 4. Duben 2007, autor: OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 no, ja som mal kožený volant v predchádzajúcom aute, aj vo Fábii čo som mal jeden čas a tento je na dotyk nerozoznateľný od toho čo dáva škodovka. A keď sa to ešte aj pekne vypletie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Podľa mňa na tom návleku celkom vidieť, že to je len návlek. Ja by som asi volant doniesol miestnemu čalunníkovi, myslím, že pre takých ľudí nie je problém volant pekne obšiť kožou, netreba kupovať nový volant a určite to nebude ani veľmi drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no sorry, ale ten potah je hroznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no sorry, ale ten potah je hroznej no je pravda, že jsem si to zapomněl zvětšit, tak ted to vidím. Opravuju, co jsem napsal : "je to laciný řešení " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no sorry, ale ten potah je hroznej no je pravda, že jsem si to zapomněl zvětšit, tak ted to vidím. Opravuju, co jsem napsal : "je to laciný řešení " Dost by tomu prospělo pohrát si i s rameny volantu, pak by to stálo za pokus..možná Jinak tuším i na stránkách potahů MAD mají nějaké obšité volanty,řekl bych, že to taky umí.. (když jsem u těch potahů, jukněte někdo, kdo je máte do vlákna na potahy, prosím, prosím, smutně koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 no sorry, ale ten potah je hroznej no je pravda, že jsem si to zapomněl zvětšit, tak ted to vidím. Opravuju, co jsem napsal : "je to laciný řešení " To víš, jsem hrozně chudej člověk, když jsem si pořídil savého nového "miláčka". Tak hledám levnější kompromisy, kyž Škodovka dělá auta na tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 no sorry, ale ten potah je hroznej no je pravda, že jsem si to zapomněl zvětšit, tak ted to vidím. Opravuju, co jsem napsal : "je to laciný řešení " To víš, jsem hrozně chudej člověk, když jsem si pořídil savého nového "miláčka". Tak hledám levnější kompromisy, kyž Škodovka dělá auta na tuning. a chceš snad říct, že to ušití je pěkný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 no sorry, ale ten potah je hroznej no je pravda, že jsem si to zapomněl zvětšit, tak ted to vidím. Opravuju, co jsem napsal : "je to laciný řešení " To víš, jsem hrozně chudej člověk, když jsem si pořídil savého nového "miláčka". Tak hledám levnější kompromisy, kyž Škodovka dělá auta na tuning. Tak to jsem teď nějak nepochopil. Já sehnal nový kožený, navíc multifunkční za nějakých 3500. To ti přijde vzhledem k půl míli za auto hodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 to je taková ta hra na ublíženýho. jakmile se všem nelíbí co mám já, tak je to hned blbě. ten koženej potah z přílohy je prostě děsnej a podle mě vyhozený prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 to je taková ta hra na ublíženýho. jakmile se všem nelíbí co mám já, tak je to hned blbě. ten koženej potah z přílohy je prostě děsnej a podle mě vyhozený prachy... Naprostej souhlas.. Docela by nebylo od věci dát na ten volant rovnou takový ty potaky z Tesca, co se jen prošijou bužírkou. To by taky docela vypadalo Jinak nedám dopustit na svůj origo kožený, jak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 lol lol myslíš takový ty tygří potahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 No tak ty by byly úplně Ani by nemusel pak být vyhřívaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Vidím, že jste se tu do mně všichni obuli (a dávám vám za pravdu),tak si nechám ten plasťák a budu šetřit na kožený origo.Nemůžu chtít vše najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.