perníkář Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tahle písnička od Metalici se mi děsně líbí je o nejčastější song hraný u mě v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Mně odešla teď flashka 8gb, takže toho moc není - cestou do práce většinou něco elektro, grind, punk, sludge nebo hc na probrání. Pakliže jsem už v pohodě, nejraději mám klasiku - Schoenberg, Riley, Reich, Pärt... lastfm profil vcelku odpovídá celkově mému poslechu: http://www.last.fm/user/jukl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak u mě to vyhravají Helloween, Gamma Ray, Iron Maiden, Stratovarius,Ramones,Accept,Metallica,Black Sabath, Judas Pries,Uriah Heep,z českých Alkehol, Kabát,Landa,HUdba Praha,Plexis,Akcent,atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Třeba toto,to taky neuspí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Hele co jsem teď objevil taková parodie na hip-hop, ale docela prdel: http://cokovoko.cz/diskografie/ cd si můžete stáhnout zdarma. a do pr... je tohle vubec mozny tak tomuhle rikam recese, ty holky sou uplne sqely, ten amaterskej zvuk + texty = Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ja posloucham všechno co má melodii a normální refrém od popu přes rock..i nějakou tu metlu nebo punk si poslechnu.... ale jak říká klasik!!!! "neposlouchám hip-hop, poslouchám hudbu" HIP-HOP = Hromada Imbecilních Pitomců Hopsajích Okolo Pódia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) Slipknot.... http://images.google.cz/images?q=slipknot&...es&ct=title Editováno: 26. leden 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Horkyze slize - RnB soul to je úplně největší mazec RnB soul, a co Bernardýn?? Krtek6 já také mám rád vše co má nějaký rytmus, musím mě to prostě zaujmout...Poslechnu si Káju Gotta, No Name, Red hot chilli peppers..... v autě to pak pěkně ubývá ta cesta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Toto je mazec... do auta..na uklidneníí... Tadýýý(youtube) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ja počuvam hard rock a heavy metal, ale semtam aj disco a dance. Ale najlepsie pre mna je KISS, IRON MAIDEN,MANOWAR, ACDC, NIGHTWISH, JUDAS PRIEST, DEEP PURPLE, PINK FLOYD, 70 a 80 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) tak neska mi zvedl naladu tento mixik ...a znate tohle: ...tady uz se neda mluvit jen o hudbe ale o umeni Editováno: 14. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Toto je mazec... do auta..na uklidneníí... Tadýýý(youtube) Trance ja zboznujem, mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ten buuren+sharon je trance? me to spis pripadne jako breakbeat, no nevim s tim trancem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 proste som to bral, ze je typicky trance-ovy DJ. Nepocital som, ci je tam 4 stvrtova doba ako v trance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Toto je mazec... do auta..na uklidneníí... Tadýýý(youtube) parádní záležitost... přesně tenhle styl trancu můžu... nemáš odkazy na ještě něco podobného? s tím ženským hlasem... wauuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Toto je mazec... do auta..na uklidneníí... Tadýýý(youtube) Jojo,Armina ja muzu,byl jsem na nem nedavno v Praze a pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 krozo: tak Cjoctavian to myslel dobre.. taky se nevyznam v hudbe ale je to Trancovy DJ.. a tak nejak asi Radchen: Bohužel nemáám.. ale jinak mám giga a giga mp3 od nej..ale hlavne od Tiësta jirka3: .. jj na Sensation White např. ja měl lupen ale nakonec sem nejel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Buuren býval fajny. Když trance, tak psy a když psy, tak špongle http://cz.youtube.com/watch?v=OespENccpJE&...feature=related Pokud tu byla řeč o break, tak jedině breakcore a když breakcore, tak Venetian Snares!!! http://cz.youtube.com/watch?v=vg52OSGmg7g chachááááááááááááááá, ale bacha, aby ste to někde nerozjeli do stromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ja počuvam hard rock a heavy metal, ale semtam aj disco a dance. Ale najlepsie pre mna je KISS, IRON MAIDEN,MANOWAR, ACDC, NIGHTWISH, JUDAS PRIEST, DEEP PURPLE, PINK FLOYD, 70 a 80 roky. Čoveče, až na ten Manowar a Nightwish mám úplně stejnej vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dikes, ten Manowar pocuvam ale nie vsetko. A Nightwish je super, hlavne ked tam este spievala Tarja Turunen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jojo,Armina ja muzu,byl jsem na nem nedavno v Praze a pecka Boli ste niekto na Transmission v Prahe ked bol ATB a Blank&Jones? Super akcia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 omlouvam se za utok...ja myslel jen tu konkretni pisen, jinak "burak"=trance=jasny flames: o šponglu mi rikal kamos kdysi, pak sem na to zapomnel, a ted si mi to pripomnel dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 také moc rád poslouchám Fanánka je to PAN SKLADATEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hodně slušná záležitost...DJ Tiesto je prostě borec a umí to rozjet za každé situace...je to pán DJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 pan DJ je Amon Tobin, do auta skvělý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.