Blacky Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 to se mi libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svunge Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 jdu blejt, velebnosti... ale ok, lady a dacie este stale vedu v antidizajne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 mne sa ta fabia II ci uz kratka alebo dlha tiez nepaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tenkrát u nové FI jsem si nemohl zvyknout na předek (ostré hrany bez blinkrů v blatníku a šikmo střižený nárazník), zezadu se mi hodně líbila hned, u FII je to naopak, na předek jsem si zvykl hned, ale zadek a teď jestli takovýhle bude u combi, asi si budu dlouho zvykat, je ovšem pravdou, že rysy předku u FI najednou začaly kopírovat i ostatní, i z koncernu - bora a šikmo střižený nárazník má dnes asi každý, zatím u mě vítězí myšlenka, že než FII, tak Room, kvůli zadku a u combi to u mě platí dvojnásob, ale je to o ceně, ovšem zatím neznáme ceník combi FII pro porovnání s Roomem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 souhlas s Jakrem ta nova f toje ze zadu pekna kysela prdel.vono je to ze vsech stran stejne vobslehnutej suzuki swift kterej se mi libi vic ale treba roomster ma originalni vzhled do toho bych klidne sel. taky si myslim ze ta FII prodejcum moc velkou radost nedela ale je to este prilis brzy na prodejni statistiky,uvidime ja bych do toko nesel a hlavne sem zvedavej na to RSo stou 18turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Je dobrý,jak už všichni vědí,aniž by něco viděli..mluvím teď o Combi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 tenkrát u nové FI jsem si nemohl zvyknout na předek (ostré hrany bez blinkrů v blatníku a šikmo střižený nárazník), zezadu se mi hodně líbila hned, u FII je to naopak, na předek jsem si zvykl hned, ale zadek a teď jestli takovýhle bude u combi, asi si budu dlouho zvykat, je ovšem pravdou, že rysy předku u FI najednou začaly kopírovat i ostatní, i z koncernu - bora a šikmo střižený nárazník má dnes asi každý, zatím u mě vítězí myšlenka, že než FII, tak Room, kvůli zadku a u combi to u mě platí dvojnásob, ale je to o ceně, ovšem zatím neznáme ceník combi FII pro porovnání s Roomem mne sa naopak celkom paci zadok a na ten predok si neviem zvyknut. ani nie tak na kapotu ako na tie cierne A-stlpiky. no a hlavne ako je to auto vysoke - ked si vsimnete, ani jeden snimok na oficialnych prezentaciach (aspon pokial sa pamatam) nema foto priamo spredu alebo zozadu, pricom vsetky ostatne uhly pohladu sa len tak sypu. ine automobilky s tym problem nemaju. zeby skoda nieco skryvala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceiks65 Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 fůůj to humus ta nová fabka se jim teda vůbec ale vůbec nepovedla... a ten comík se mi nejvíc líbí ten 3. obrázek... asi ptže mi nejvíc připomíná FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 V Brně jsem se na stánku Škody ptal,kdy přijde na trh, tak ten chlápek tak mlžil,až tam skoro nebylo vidět Ale pak z něj vypadlo něco v tom smyslu,že se s ní počítá až během roku 2008.. A my už ji na zimu chtěli, kruciš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ljuk79 Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Mě se nová F II líbí a to jak krátká verze tak i kombi. je to zcela nëco noveho, je dobre ze ne kazdymu se libi . Kdyby se vsem libilo jedno auto tak by bylo hrozny ze by vsichni jezdili v jednom a tom samym. takze jsem za ty negativni nazory i rad jen si nechte svoje milacky ja si zase necham svoji F II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_M Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 No tak mě se teda líbí, klidně bych si ji představil jako moje auto, tedy pokud nebude tak hlučná jako hatch, protože 1,4 TDI je hrozný, nicméně ta spotřeba... No nezlobil bych se za ni, těším se až se v ní svezu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 http://www.novinky.cz/auto/skoda-fabia-com...8165_7njbd.html Tak už nám tu jezdí..podle mně se to neliší od některých fotek tady ve vlákně.. Jdeme do žlutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceiks65 Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 kua si mě předběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Tak se mi postestilo potkat ji na silnici. Na zadku mela nalepenou OII a hrnuli to vic nez slusne. Po 5 km mi uz nedalisanci a ........ Kazdopadne byla maskovana, ve stribrne, na strese "zahradu" a co jsem videl se mi libilo. Nevim cim to je, ale prisla mi mensi nez F I. Holt klame to, zvlast pred O II. Vyjizdeli z dalnice na Holubice - Slavkov - paksmer Krenovice.........dal nevim Editováno: 4. Červenec 2007, autor: vevodap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak se mi postestilo potkat ji na silnici. Na zadku mela nalepenou OII a hrnuli to vic nez slusne. Po 5 km mi uz nedalisanci a ........ Kazdopadne byla maskovana, ve stribrne, na strese "zahradu" a co jsem videl se mi libilo. Nevim cim to je, ale prisla mi mensi nez F I. Holt klame to, zvlast pred O II. Vyjizdeli z dalnice na Holubice - Slavkov - paksmer Krenovice.........dal nevim Tipuju,že za ní je nalepená ta OII, co je vidět i na těch fotkách na webu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Jestli myslis odkaz, ktery je o koousek vys, tak ne. Tentokrat to byla O II v combi. Barva stejna. Oboje byly samo na zelenych znackach. Kazdopadne jsem jen chtel rict, ze se nevyhybaji ani nasim krajum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 První oficiální fotografie Fabie Combi http://www.skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Fabia2Combi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host HonzaSedan Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ahoj, jen pro hrubou představu FAbia Sedan II, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 no vypada to ze kombik bude zasek peknyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Taky se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 V každom prípade treba počkať na ďaľšie fotky z rôznych uhlov. Zatiaľ si netrúfam na ani negatívny, ani pozitívny komentár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 V každom prípade treba počkať na ďaľšie fotky z rôznych uhlov. Zatiaľ si netrúfam na ani negatívny, ani pozitívny komentár Zatím první dojem..hooodně dobrý, už aby byla ke koupi..ve žlutém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 V každom prípade treba počkať na ďaľšie fotky z rôznych uhlov. Zatiaľ si netrúfam na ani negatívny, ani pozitívny komentár Zatím první dojem..hooodně dobrý, už aby byla ke koupi..ve žlutém taky se mi napoprvé líbí, víc než FI, jen by mě zajímalo, jestli info, že to má pozměněné přední a zadní lampy jsou pravdivé, ale je pravda, že jsem ještě ( a asi nikdo tady ) pohled zezadu, z boku to prodloužení a černý sloupek C krásně uzemnily vyšší stavbu karoserie, ale zezadu nevím, čím by to šlo, aby to nebylo úzké a vysoké, třeba těmi světly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 jj nakonec vypada lépe než sem si myslel podle těch fotek co jsem viděl na první straně... těším se na vic fotek. čaaaaau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.