Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

My teď budeme objednávat 3 kusy Fabie II, není to na firmu, ale tři fyzcké osoby.

Dostali jsme se na slevu z akční ceny Edition 08 cca 26.000 Kč (pořizovací 357.000 Kč, výsledná 331.000 Kč), leasing s RPSN kolem 5% (v pondělí budu vědět konečnou cenu, tohle bylo ještě při kalkulaci za dvě auta) a havarijka s 1% spoluúčastí za 7200 Kč ročně. :palec2:

Vloženo
Dobrý den,

prodejce AZ servis, Kulkova, Brno. Škoda Fabia kombi II, 1.4 16v 63kw, verze Ambiente, navíc Construct a střešní lišty - celková cena bez slevy 345.000,-. Dali mi slevu 21%.

Osobně si myslím, že to měl za 345 tKč, protože AZ servis je jeden z nejdražších prodejců v Brně.

Pokud to nebyla skladovka nebo objednané pro někoho, kdo to neodebral.

Ale vice detailů se asi nedovíme ... :)

Vloženo

Jasan, budu informovat, Nevite jestli existuje bonus neco jako treba CCSka s prachama na palvo, nebo zimni gumy? Moc bych chtel jeste neco z toho. :)

Vloženo
Jasan, budu informovat, Nevite jestli existuje bonus neco jako treba CCSka s prachama na palvo, nebo zimni gumy? Moc bych chtel jeste neco z toho. :)

zimni gumy byla akce Skofinu na lonskou zimu. Stihl jsem ji jeste vyuzit pri koupi na prelomu unora a brezna. Ted uz myslim, ale ze je ta akce stopnuta. Nicmene pokud je platna, tak to ti zjisti v salone pri vypoctu nabidky.

Vloženo

jj skofin pro leasingy daval bud zimni kola, nebo tu CCS. Pak bylo nejky jezdeni na AD Most. Myslim, ze kdyz se juknes na jejich Web, tak budes vdet vic jaka akce a kdy zrovna je. :palec2:

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zrovna mám před sebou nabídku na Roomstra 1,4style. Dle ceníku 345 000,- Nabídka od prodejce na skladový vůz rovněž 345 000,- ale navíc výbava za 25 000kč nad základ výbavy style. + zdarma gumove koberce a pov. výbava. Asi do toho půjdu.

Vloženo

Zalezi na modelu auta, financovani a jestli je to uz vyrobeny nebo pujde do vyroby. Pak se da uhadat sleva na vystavni kusy (na salonu), je to pomerne slozita matematika. Sou i cilovy skupiny, kde ma prodejce vyssi marzi a muze vic slevit.

Vloženo
Zrovna mám před sebou nabídku na Roomstra 1,4style. Dle ceníku 345 000,- Nabídka od prodejce na skladový vůz rovněž 345 000,- ale navíc výbava za 25 000kč nad základ výbavy style. + zdarma gumove koberce a pov. výbava. Asi do toho půjdu.

na skladovku ti mohou slevit ještě více, zkus přitlačit... za podobnou cenu + 10000,- na CCS z leasing-úvěru mám skladovku Sporta z konce září, kdy se o krizi ještě vůbec nemluvilo

Vloženo

Mozna tam mas zapocitanou slevu za leasing. Ja bych chtel platit hotove. Navic je v cene zapocitan construkt s montazi a zimni gumy s rafkama. Ted mam v ruce nabidku od jineho autosalonu a cena je 335 800kč. a to i s dodelanim hagusu za 10 000, ktere na skladovce nemaji. Zkusim pritlacit na toho prvniho a necham si udelat nabidku jeste od nekoho jineho. Uvidime.

Vloženo (editace)

cena mi byla nabídnuta bez ohledu na způsob placení .... jen ta CCS-ka souvisí s následně zvoleným úvěrem, ten jsem volil hlavně kvůli dobré ceně komplexního ročního pojištění... je pravdou, že jsem se od jednání o ceně dvakrát zdvihl, že jdu pryč a dvakrát mi snížili cenu lol

Editováno: , autor: mrmobil

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...