Akrubek Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 No upřímně se mi taky tomu nechce věřit:-)) Leda by mu shodili ještě něco na leasing, ale to si oni pak zase naženou na splátkách:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 My teď budeme objednávat 3 kusy Fabie II, není to na firmu, ale tři fyzcké osoby. Dostali jsme se na slevu z akční ceny Edition 08 cca 26.000 Kč (pořizovací 357.000 Kč, výsledná 331.000 Kč), leasing s RPSN kolem 5% (v pondělí budu vědět konečnou cenu, tohle bylo ještě při kalkulaci za dvě auta) a havarijka s 1% spoluúčastí za 7200 Kč ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No docela hezká práce, dej vědět jak to bude na ty 3 auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Dobrý den,prodejce AZ servis, Kulkova, Brno. Škoda Fabia kombi II, 1.4 16v 63kw, verze Ambiente, navíc Construct a střešní lišty - celková cena bez slevy 345.000,-. Dali mi slevu 21%. Osobně si myslím, že to měl za 345 tKč, protože AZ servis je jeden z nejdražších prodejců v Brně. Pokud to nebyla skladovka nebo objednané pro někoho, kdo to neodebral. Ale vice detailů se asi nedovíme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Jasan, budu informovat, Nevite jestli existuje bonus neco jako treba CCSka s prachama na palvo, nebo zimni gumy? Moc bych chtel jeste neco z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Momentální myslím nic takového není....to by musel něco dát samotný prodejce...škodovka udělala Edition 08....zatím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Jasan, budu informovat, Nevite jestli existuje bonus neco jako treba CCSka s prachama na palvo, nebo zimni gumy? Moc bych chtel jeste neco z toho. zimni gumy byla akce Skofinu na lonskou zimu. Stihl jsem ji jeste vyuzit pri koupi na prelomu unora a brezna. Ted uz myslim, ale ze je ta akce stopnuta. Nicmene pokud je platna, tak to ti zjisti v salone pri vypoctu nabidky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Zimní pneu na discích má škoda-auto v akci na svém webu.Sám sem toho využil,objednal 4 kousky 165/70 R14..kus 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jj skofin pro leasingy daval bud zimni kola, nebo tu CCS. Pak bylo nejky jezdeni na AD Most. Myslim, ze kdyz se juknes na jejich Web, tak budes vdet vic jaka akce a kdy zrovna je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Roomstr Scout 1,4 skladovka 0 Km - ceníková cena 449000- sleva 100000Kč no nekup to Editováno: 19. Září 2008, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 no já bych to třeba nekoupil, žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Na fábku podle mě uhádáš cca 6 procent plus podle mě nějakou slevu když to budeš brát na leasing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zrovna mám před sebou nabídku na Roomstra 1,4style. Dle ceníku 345 000,- Nabídka od prodejce na skladový vůz rovněž 345 000,- ale navíc výbava za 25 000kč nad základ výbavy style. + zdarma gumove koberce a pov. výbava. Asi do toho půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 normálně se dávají -10% myslím u škodovek .co jsem kupoval asi 3ks každa po 3 letech.. vždy těch 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Taky zajimavý článek...škoda že to nebylo dva roky zpátky: http://tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/auta-zl...c-priklady.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zalezi na modelu auta, financovani a jestli je to uz vyrobeny nebo pujde do vyroby. Pak se da uhadat sleva na vystavni kusy (na salonu), je to pomerne slozita matematika. Sou i cilovy skupiny, kde ma prodejce vyssi marzi a muze vic slevit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Kolik si myslíte že může mít prodejce když prodá dvojkovou Octávii? 50-60-70 tisic výdělek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zrovna mám před sebou nabídku na Roomstra 1,4style. Dle ceníku 345 000,- Nabídka od prodejce na skladový vůz rovněž 345 000,- ale navíc výbava za 25 000kč nad základ výbavy style. + zdarma gumove koberce a pov. výbava. Asi do toho půjdu. na skladovku ti mohou slevit ještě více, zkus přitlačit... za podobnou cenu + 10000,- na CCS z leasing-úvěru mám skladovku Sporta z konce září, kdy se o krizi ještě vůbec nemluvilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Mozna tam mas zapocitanou slevu za leasing. Ja bych chtel platit hotove. Navic je v cene zapocitan construkt s montazi a zimni gumy s rafkama. Ted mam v ruce nabidku od jineho autosalonu a cena je 335 800kč. a to i s dodelanim hagusu za 10 000, ktere na skladovce nemaji. Zkusim pritlacit na toho prvniho a necham si udelat nabidku jeste od nekoho jineho. Uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) cena mi byla nabídnuta bez ohledu na způsob placení .... jen ta CCS-ka souvisí s následně zvoleným úvěrem, ten jsem volil hlavně kvůli dobré ceně komplexního ročního pojištění... je pravdou, že jsem se od jednání o ceně dvakrát zdvihl, že jdu pryč a dvakrát mi snížili cenu Editováno: 10. leden 2009, autor: mrmobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ty bláho,tak upřímně 370 bych za fabii v HTPéčku nedal ani omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak to u mě je to naopak,radši oželím výbavu na úkor motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.