Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
abado: to si sa musel doviezt autom az pod kopec :feve: co to je prevysenie 300m to je pohoda to nic nie je daj si este s javoriny aj velky lopenik ;)

ne musel..ted pojedu..a jo.. nechce se mi to jet az z Dolniho nemci... tj nuda po ceste..:)

Vloženo (editace)

Počkej až tam dojedeš bude se ti to zdát málo... to převýšení je pohodička i pro začátečníka :) jaká tam je cesta? asi asfalt.. chtělo by to nějakou aspoň šotolinovou cestu na ten sjezd zpátky... trochu si to užít....

Editováno: , autor: Mongoose
Vloženo

Nakonec sem vyjel jen asi tak 8km nahoru a zpet..pac pritulka uz nemohla:P .. jj je to asfalt..ale pak uz jeto rozbitea hodne kaminku..takze ok..:)

priste pojedu sam a az nahoru:)

Vloženo

Tak pro ty ,kdo by chteli jet z Travneho v beskydech,tak at si natrenuje prsty a at nejezdi na v-brake.Je tam strasne mov sutru,takze to jede uplne jinam nez chcete. :p

Dnes jsem zavaril predni desky,zrusil rafky ,ale jinak supr sjezdik.Pro blazny doporucuji.Prikladam jednu fotku ze zacatku,pak jsem jiz nefotil,adrenalin byl silnejsi.

Vloženo

No prezil ,ale s nasledky :p .Boli me ruce, jak bych cely den nosil drevo.Jinak rafky zrusil ve smyslu,ze je musim nechat dotahnout a vycentrovat.Na 24 dratu si netroufam,to necham odbornikum.

Vloženo

No to ja si taky nejsem jisty ... nejdriv sem se schoval pod obr strom, ale pak lilo a k tomu strasnej vitr takze se neslo schovat ... tak sem to pak otocil a jel uplne durch dom.

Jinak cesta z5 od Jindrichovskeho sedla lesem po krasny lesni ceste plne mist kde si muzes skocit a vis ze v tomdle desti tam nebude nikdo ... nadhera !!!

post-6121-1215534682_thumb.jpg

Vloženo

cez vikend v nedelu sme presli trat dubnickeho maratonu basic (43km) a odvaznejsi klasik(68km), bolo nas 15 ucastnikov vid foto a boli miesta kde sme sa brodili blatom vid fotka a sem tam sa aj zapadlo,mne sa podarilo raz zahrabat tak 15-20cm do blata a potom som musel cistit rafky :feve:

p.s.: samo ze este bolo treba pripocitat tak 30km (ako kto to mal) kym sme sa dostali do dubnice odkial zacina.

post-1730-1215615042_thumb.jpg

post-1730-1215615078_thumb.jpg

Vloženo
Tak pro ty ,kdo by chteli jet z Travneho v beskydech,tak at si natrenuje prsty a at nejezdi na v-brake.Je tam strasne mov sutru,takze to jede uplne jinam nez chcete. :p

Dnes jsem zavaril predni desky,zrusil rafky ,ale jinak supr sjezdik.Pro blazny doporucuji.Prikladam jednu fotku ze zacatku,pak jsem jiz nefotil,adrenalin byl silnejsi.

Pro nas co nejsme z tama nejakou mapku se zakreslenim co to je kde to je atp ;)

Vloženo

MichalF: jedna to mala prvu väcsiu jazdu takze mala toho dost. nie obe boli trat basic. ale jedna sktora nie je na fotke bola s jednym taku zvlastnu trasu a to bol takmer na baske cca do 100km. ale neboj davame im dost zabrat zacinali sme na trasach 50km, potom 70km potom do 90km a teraz uz byvahu trasy 100km ale uz su protesty ( je pravda ze to je uz moc a prehaname to ).

p.s.: neboj uz su celkom vytrenovane ;) ked to porovnam s tykymi co chodia jazdit po hradzi ked svieti slnko tak toto su proficky :)

Vloženo

Přidám moji sobotní zkušenost, týkajicí se stravy před jízdou, kdo chce prožít stejné muka jako já, tak doporučuji si dát hoďku a půl před vyjížďkou "trenčanské fazole s párkem" :ble ...to vám to potom krásně nepojede, jako mě.... :palec2: ještě že existuje vynález zvaný coca-cola.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...