tomina Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 Tak sem se pred chvili vrátil z Lipska a myslel sem, ze tam Oct1 ani nepotkam...a potkal :-) Pravda...mírně v tuningu. Sice bych ji nechtěl, ale musim uznat, ze se na tenhle kousek kouká hezky :-) Citovat
deko Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 Jezis to je hnus ,zlate octavky tady z webu ,videl jsi ten motor???? Citovat
Joseamigo Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 To bych nechtěl, páč by mi pokaždém otevření vypadaly všechny ty krámy co vozím v kapsách v předních dveřích.... Citovat
Brumla Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 Tak sem se pred chvili vrátil z Lipska a myslel sem, ze tam Oct1 ani nepotkam...a potkal :-) Pravda...mírně v tuningu. Sice bych ji nechtěl, ale musim uznat, ze se na tenhle kousek kouká hezky :-) Taky jsem ji v Lipsku v neděli viděl, přidávám foto v dalším pohledu Citovat
Davon Vloženo 16. Duben 2007 Vloženo 16. Duben 2007 Jedine dobre je na tom tech 380kobyl, jinak z Marsu! Citovat
dick Vloženo 16. Duben 2007 Vloženo 16. Duben 2007 taky nemám moc, jako většina tady, rád přepatlaniny, ale odpustím-li si to mega křídlo a ten onderholt na přední kapotě, tak musím říci, že už by to nebylo tak špatné a líbilo by se mi to Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.