Přejít na obsah

Dvojitá sluneční clona (MR2007)

omicron

Doporučené příspěvky

Tak namontováno, opravdu to trochu víc vyčnívá ze stropu na straně u bočního okna, takže výhled nahoru je trochu snížen, asi o jeden až dva cm. Jinak ta původní clona je ůplně stajná jako u tohoto dvoudílného provedení, liší se jen oba závěsy, no a samozřejmě navíc ta přídavná plastová clona. Dost těžko jdou povolit některé šroubky, jsou samořezné, tak jsem měl obavu, abych je neutrhl, ale povedlo se (THORX 20).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje zkušenost je taková, že jsem sundal ty původní clony a byly z automobilky tak dorvané, až byly ty plastové úchyty kolem šroubků rozlámané..asi se už někdo na lince těšil na chalupu tak spěchal :) Jinak sice ty clony ční víc pod stropem, ale zase když se sklopí, tak i v tom případě ta hrana je níž, takže líp stíní :) Jinak daly by se zjistit číssla krytek na panty? Taky jsou jiné než původní a já je sehnal bohužel bez nich..

Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

By se tam asi ani nevešla, maximálně by ten plast mohli potáhnout a k čemu , stejně není vidět. Mi to připadá celkově jako takový katalogový prvek ideální do konfigurátoru, ale v praxi stejně svítí slunko mezi těma dvěma clonama a výsledek je pomalu jako s jednou, kterou si překlopím.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Mam dvojite slunecni clony priobjednane do noveho LKčka, nicméně v manuálu sama Škoda píše, že by se to nemělo příliš používat, vzhledem k instlaci okenních hlavových airbagů, které by s tím mohly řidiči či spolujezdci řádně ublížit. Takže teď váhám, zda-li to nezrušit, nicméně vím, že je mají i jiná autu s hlavovými airbagy.

Váš názor ???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...