zabiak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Dnes jsem zjistil, že u nás máme další a rize českou automobilku http://www.tedomtruck.cz/ a ne ledajakou pokračuje v tradici po značce Liaz. Takže pokud scháníte tahače tak http://www.tedomtruck.cz Tady fotogalerie http://www.liaz.cz/tedom_fox_d_galerie.php . Tak co si o tom myslíte? Já jim fandím Z venku celkem pohledná Editováno: 17. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Vojenská verze Editováno: 17. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Palubka teda nic moc, ale je to nákladák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Mno uvidime, konkurence ze zahranici je velika .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Spíš by mě zajímala cena? Pak se uvidí jestli bude uspěšná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Mě to přijde, jak kdybych o tom už někde četl - asi tak před rokem možná dvouma Otázkou bude, jaký jsou ceny, spolehlivost a dostupnost servisu. Jinak jsem četl, že spíš vyrábí autobusy a prodávají je do Bulharska, Rumunska, Ukrajiny a pod. Třeba budem časem vídat nový liazky s rumuskejma a bulharskejma empézetkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Mě to přijde, jak kdybych o tom už někde četl - asi tak před rokem možná dvoumaOtázkou bude, jaký jsou ceny, spolehlivost a dostupnost servisu. Jinak jsem četl, že spíš vyrábí autobusy a prodávají je do Bulharska, Rumunska, Ukrajiny a pod. Třeba budem časem vídat nový liazky s rumuskejma a bulharskejma empézetkama... Tedom je původně motorárna,pak převzala program po Škodě LIAZ.. Jde o vzkříšení původních projektů. To co vidíte, je původně Škoda Fox, menší bráška Xeny, které občas na silnici můžete vidět.. Jinak pokud se nepletu, tak za celým projektem Tedomu stojí "dakarák" Macík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tady jen na ukázku něco z původního výrobního programu LIAZu.. Ta "naše" maska mi přišla mnohem uhlazenější,než ta současná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Nádhera i dnes. Škoda, že tohle nevyšlo Tady jen na ukázku něco z původního výrobního programu LIAZu.. Ta "naše" maska mi přišla mnohem uhlazenější,než ta současná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) No kazdopadne jim drzim palce, ale hodne moc zalezi na moznostech servisu apod, na coz by firma musela vynalozit obrovske prostredky. Udelat kvalitni servisni sit musi stat MOOOOOOC !!! Pak by pokud bude i zajimava cena mozna meli sanci. EDIT : Jeste na strankach je odkaz na LIAZku co jela letos DAKAR a je tam nadherny video. Editováno: 18. Duben 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 No kazdopadne jim drzim palce, ale hodne moc zalezi na moznostech servisu apod, na coz by firma musela vynalozit obrovske prostredky. Udelat kvalitni servisni sit musi stat MOOOOOOC !!! Pak by pokud bude i zajimava cena mozna meli sanci. Takhle jsme měli postupovat tehdy v LIAZu, nezačínat tahačem, ale spíš komunály, protože ty se vesměs točí kolem komína a servis se dá zajistit snáz. na druhou stranu podle zkušeností firem, které XENY provozují, tak byly velice spolehlivé, takže se jednalo vesměs o prkotiny,které se musely řešit. V Čechách na ně byl určen servis tuším v Budějovicích.. Zkusím ještě někde vyštrachat fotky prototypů sklápěček, 4x2 a 4x4, což jsou modifikace,které se v řadě FOX vyráběly v LIAZu. No vyráběly, bylo jich pár desítek,víc se bohužel nestihlo. Jen jsem tehdy všechno fotil na klasický film,takže musím scanovat,jerště nemám všechno převedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Skvelý web o Liazoch je tu - www.liaztrucks.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 A nebo http://liaz.cz/ taky supr web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 TATRA je lepší a tohle taky: http://www.liaz.cz/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Nádhera i dnes. Škoda, že tohle nevyšlo Tady jen na ukázku něco z původního výrobního programu LIAZu.. Ta "naše" maska mi přišla mnohem uhlazenější,než ta současná jj skoda ze to nevyslo...bylo by to pekne..ale i ted kdyby neco vymysleli...trochu obmenili desing ..a slo by to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Pánové mrknite na www.LIAZ.cz nabo na wwwLIAZnavzdy.cz a uvidíte že Tedom zas tak nová značka není. Martin Macík ji rojíždí už delší dobu. Treba výrobou autobusů. Editováno: 14. Červen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 TATRA je lepší Ať žije TATRA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Pánové mrknite na www.LIAZ.cz nabo na wwwLIAZTruck.cz a uvidíte že Tedom zas tak nová značka není. Martin Macík ji rojíždí už delší dobu. Treba výrobou autobusů. Čti starší příspěvky..tuším,že něco takového už jsem tam naznačil Aby ne,když jsem tam pracoval v projekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak sem ted zas videl dakarku v Jablonci ... to auto je proste nadherny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tahle značka už funguje nějakej rok, už tak skoro před 10 lety vystavovali v Pardubicích na letišti, když byl Kašparův memoriál nebo jak se ten leteckej den jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ať žije TATRA! Tak aj tu bije TATROVACKE srdiecko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Dnes jsem zjistil, že u nás máme další a rize českou automobilku http://www.tedomtruck.cz/ a ne ledajakou pokračuje v tradici po značce Liaz. Takže pokud scháníte tahače tak http://www.tedomtruck.czTady fotogalerie http://www.liaz.cz/tedom_fox_d_galerie.php . Tak co si o tom myslíte? Já jim fandím Z venku celkem pohledná Si oběvil AMERIKU. Macík a Tedom valí dlouho. Dělaj i busy. Jinak to je kabina Liaz Škoda XENA-siniční a FOX teréní. Editováno: 29. Květen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nádhera i dnes. Škoda, že tohle nevyšlo Nevyšlo, ale vyrobylo se jich přes 60 kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.