Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

nárazník bych nechal..spíš bych vyměnil tu stříšku....opticky to auto u střechy moc zužuje..celkově mi tam nějak nesedí..jakokdyž tam posadíš lavičku...Jen muj názor... ;) Jinak pěkný.. :palec2:

Editováno: , autor: najmis
Vloženo
Dej tam starý dobrý RS nárazníček. Nelámal bych to přes koleno. Rs nárazníkem nic nezkazíš, spíš naopak :palec2::)

S timhle naprostej souhlas takže máš zahlasováno pro RS

Vloženo

no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... lol

Vloženo
no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... lol

hlasoval jsem pro něj

Vloženo

pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni...

Vloženo
pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni...

no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... :kuk:

...já vim, závoďáci to tak maj ;)-_-

Vloženo

no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... :kuk:

...já vim, závoďáci to tak maj ;)-_-

třeba mě se to líbí... ale nevnucuju... každýmu se líbí něco... třeba mě se líbí i když je guma nazutá a je rozlezlá... když je na šířku ráfku úzká a tudle jsem slyšel názor od jednoho kamaráda že v žádném případě se mu to nelíbí a nechal svoje auto přezout aby to tam neměl... takže tak no...

ten elis se mi na krátký fakt nelíbí... tot celý řekl jsem i důvod víš...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...