Tomas_ek Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 RS ví každej jak vypadá, série taky a Elis je tu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Radsi zadnej, bo to tomu ocklivymu autu stejne nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Radsi zadnej, bo to tomu ocklivymu autu stejne nepomuze Nazdáááár no nějakej by to chtělo, předek už je v mrdě a zadeček mám takovej chudej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) nárazník bych nechal..spíš bych vyměnil tu stříšku....opticky to auto u střechy moc zužuje..celkově mi tam nějak nesedí..jakokdyž tam posadíš lavičku...Jen muj názor... Jinak pěkný.. Editováno: 29. Duben 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Dej tam starý dobrý RS nárazníček. Nelámal bych to přes koleno. Rs nárazníkem nic nezkazíš, spíš naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Dej tam starý dobrý RS nárazníček. Nelámal bych to přes koleno. Rs nárazníkem nic nezkazíš, spíš naopak S timhle naprostej souhlas takže máš zahlasováno pro RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Taky jsem pro standardni RS naraznik ten od Elisu se mi nelibit (muj nazor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) na zadex Axon Editováno: 29. Duben 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 na zadex Axon EE,předek RS a vzádu Axon????..........jedině RS však on si Bob poradí jak ho zlepšit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 já sem pro elis komplet , předek RS dát do hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) já sem pro elis komplet , předek RS dát do hajzlu Jsem čekal kdo s tím příjde.... Editováno: 30. Duben 2007, autor: mobb77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 RS!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Na kratkou je Elis hnusnej, tak RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 dal bych přední RS dozadu... ...to nikdo nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 dal bych přední RS dozadu... ...to nikdo nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 taky jsem pro RS, je decentní a skutečně s ním nejde niz zkazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tady fandí každej RS (nevim proč) hlavně si vyber podle toho co se líbí tobě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... hlasoval jsem pro něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Dal bych jenom znáček VRS a nechal to tak být, horší už to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni... no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... ...já vim, závoďáci to tak maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Dal bych jenom znáček VRS a nechal to tak být, horší už to nebude ještě by to šlo zkazit víc - dát to do tvý barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni... no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... ...já vim, závoďáci to tak maj třeba mě se to líbí... ale nevnucuju... každýmu se líbí něco... třeba mě se líbí i když je guma nazutá a je rozlezlá... když je na šířku ráfku úzká a tudle jsem slyšel názor od jednoho kamaráda že v žádném případě se mu to nelíbí a nechal svoje auto přezout aby to tam neměl... takže tak no... ten elis se mi na krátký fakt nelíbí... tot celý řekl jsem i důvod víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.