Publikováno Květen 1, 200718 r už se to tady řešilo ale nevím jestli se to nějak dořešilo .. sjíždí se mi na octavii I. /98/ špatně zadní gumy.. vnitřní strana je "uskákaná" a pak pěkne hučej ... Teď jsem dal nový gumy a jen čekám kdy to zase začne ...
Květen 1, 200718 r už se to tady řešilo ale nevím jestli se to nějak dořešilo .. sjíždí se mi na octavii I. /98/ špatně zadní gumy.. vnitřní strana je "uskákaná" a pak pěkne hučej ... Teď jsem dal nový gumy a jen čekám kdy to zase začne ... A co tlumiče, oskákaný gumy jsou od špatnejch tlumičů, takže bych doporučil výměnu, není to tak drahý a výměna je za hoďku hotová... A nebo jestli máš extrémně široký kola jako třeba já, tak se ti vnitřky budou sjíždět pořád...
Květen 1, 200718 r Autor i kdyz byly tlumice uplne novy tak se sjizdely ... gumy mam 225/50 16" .. ale uskakaly se i 205tky..
Květen 1, 200718 r i kdyz byly tlumice uplne novy tak se sjizdely ...gumy mam 225/50 16" .. ale uskakaly se i 205tky.. Tak to máš stejnej rozměr pneu jak já, je možný že po tom co jezdíš na týhle šíří je nápravnice trochu vyvrácená a důsledek je to sjíždění..., takže asi jedině novou nápravnici a nejlíp jí zrovna vyztužit na stolici...
Květen 1, 200718 r jsme to resili v praci,prezouvame nove nebo zanovni auta,napr kokta naj 25tis,vzadu pilka jak svina atd,pak to huci,jedina rada nedavat zaberove pneu a kazdemu,doporucuji po 4tis prejet rukou po pneu a kdyztak prehodit za predek
Květen 1, 200718 r Autor pneu mam Dunlop SP9000... jediny co prej pomaha je jezdit se zatizenym zadkem, asi hodim do kufru pytel cementu
Květen 1, 200718 r už se to tady řešilo ale nevím jestli se to nějak dořešilo .. sjíždí se mi na octavii I. /98/ špatně zadní gumy.. vnitřní strana je "uskákaná" a pak pěkne hučej ... Teď jsem dal nový gumy a jen čekám kdy to zase začne ... To nevyřešíš. Já mám ten stejný problém jak na O1 -tam to není tak výrazné. Ale zvláště výrazně tento problém pociťuji na služební Fab, kde jezdím sám a najedu rychle spoustu km. Fab ještě nemá rok je naní 40 000 a jemné zoubky na pneu jsem cítil už po 20 000.
Květen 1, 200718 r jj, taky mám zadek oskákanej.... Na jaře jsem si toho nějak nevšiml a dal jsem je na předek, kvůli rovnoměrnému opotřebení. Prvních 1000km, bylo dost hlučných, až pak jsem viděl ty schody.
Květen 1, 200718 r jj, taky mám zadek oskákanej.... Na jaře jsem si toho nějak nevšiml a dal jsem je na předek, kvůli rovnoměrnému opotřebení. Prvních 1000km, bylo dost hlučných, až pak jsem viděl ty schody. Čistě náhodou řeším v jiném vlákně ( http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23825 ) tlumiče a sice kvůli poskákaným gumám. Byl někdo z vás na testu ? Chci vyměnit nejdříve zadní, ale je otázka, zda-li tím něčemu pomůžu....
Květen 1, 200718 r Autor tlumice asi nicemu nepomuzou, jak to tak vypada je to jedna z nemoci octavii.. tak ja si ted budu uzivat to obdobi kdy zatim nehucej
Květen 2, 200718 r jj, taky mám zadek oskákanej.... Na jaře jsem si toho nějak nevšiml a dal jsem je na předek, kvůli rovnoměrnému opotřebení. Prvních 1000km, bylo dost hlučných, až pak jsem viděl ty schody. Čistě náhodou řeším v jiném vlákně ( http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23825 ) tlumiče a sice kvůli poskákaným gumám. Byl někdo z vás na testu ? Chci vyměnit nejdříve zadní, ale je otázka, zda-li tím něčemu pomůžu.... Jestli se ti zdá že ti v zatáčce přes díry uskakuje zadek, tak je vyměň a poznáš rozdíl během pár metrů...a hlavně jde o bezpečnost, když jsem měl tlumiče v háji, tak jsem po okresce při 120 myslel že už to neudržím na silnici a s novejma tam letím třeba 150...
Květen 10, 200718 r taky pomůže jedna věc nekupovat si směrové pneu !! a pak tlumiče a taky možnost zadná náprava je tzv.zkrutná tak je už také možná unavená. Já stím zatim problém nemám na zadku mám směrovky protože je dojíždím a zatím se nejeví že by hučely nebo byl doskákané.
Květen 11, 200718 r taky pomůže jedna věc nekupovat si směrové pneu !! a pak tlumiče a taky možnost zadná náprava je tzv.zkrutná tak je už také možná unavená. Já stím zatim problém nemám na zadku mám směrovky protože je dojíždím a zatím se nejeví že by hučely nebo byl doskákané. Samozřejmě je možný že je zadní náprava víc do "A" než by měla být, je to dokonce vidět v porovnání s předkem, ale částečně to je záměrně, při užším pneu se to tak neprojeví jako při širokým...potom už je jediná pomoc a to nová nápravnice a zrovna ji vyztužit...
Květen 15, 200718 r Jj. Taky se mi sjizdi na zadeku vnitrek pneu. Jezdim vetsinou sam. Urcite zalezi na tom, jestli v aute jezdi clovek sam a nebo je zadek zatizenej.
Květen 17, 200718 r už se to tady řešilo ale nevím jestli se to nějak dořešilo .. sjíždí se mi na octavii I. /98/ špatně zadní gumy.. vnitřní strana je "uskákaná" a pak pěkne hučej ... Teď jsem dal nový gumy a jen čekám kdy to zase začne ... Kdyz jsem mel Toledo,tak jsem mel taky oskakane pneu na zadu.Dal jsem nove zadni tlumice,nove pneu a bylo razem po problemu.Tak to zkus taky.
Květen 18, 200718 r už se to tady řešilo ale nevím jestli se to nějak dořešilo .. sjíždí se mi na octavii I. /98/ špatně zadní gumy.. vnitřní strana je "uskákaná" a pak pěkne hučej ... Teď jsem dal nový gumy a jen čekám kdy to zase začne ... Kdyz jsem mel Toledo,tak jsem mel taky oskakane pneu na zadu.Dal jsem nove zadni tlumice,nove pneu a bylo razem po problemu.Tak to zkus taky. ja bych opravdu zkusil ty tlumice. Zkus to rozjed a pak prudcej zatoc a zaroven brzdi jak se nezvedne zadek tak ti zacne skakat kolo jestli jsou v haji.Je to takova blbost ale docela funguje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.