brunoos Vloženo 3. Květen 2007 Vloženo 3. Květen 2007 Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku. dík moc Citovat
Tonny Vloženo 3. Květen 2007 Vloženo 3. Květen 2007 Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku.dík moc Myslím že to tu už řešilo a došlo se k tomu že sedačky se vyrábí v Polsku Citovat
Grygy Vloženo 3. Květen 2007 Vloženo 3. Květen 2007 TAk, tak ramy delaji Polaci, vyhrevy Madari a kompletuje se to u nas. Citovat
brunoos Vloženo 4. Květen 2007 Autor Vloženo 4. Květen 2007 Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku.dík moc Myslím že to tu už řešilo a došlo se k tomu že sedačky se vyrábí v Polsku TAk, tak ramy delaji Polaci, vyhrevy Madari a kompletuje se to u nas. Ja jsem to tu právě nikde nenašel. Nejvíc by mě zajimalo jaká firma to kompletuje. Citovat
Sranki Vloženo 5. Květen 2007 Vloženo 5. Květen 2007 Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku.dík moc Myslím že to tu už řešilo a došlo se k tomu že sedačky se vyrábí v Polsku TAk, tak ramy delaji Polaci, vyhrevy Madari a kompletuje se to u nas. Ja jsem to tu právě nikde nenašel. Nejvíc by mě zajimalo jaká firma to kompletuje. Johnson Controls Citovat
marvin Vloženo 5. Květen 2007 Vloženo 5. Květen 2007 Johnson Controls - a je přímo ve škodovce, tuším, že pro ŠA kompletuje i celé palubovky Citovat
hubo44 Vloženo 6. Květen 2007 Vloženo 6. Květen 2007 WWW.johnsoncontrols.cz Boleslav, audi-Gyor v HU, VW Bratislava. Citovat
Igor Vloženo 6. Květen 2007 Vloženo 6. Květen 2007 WWW.johnsoncontrols.cz Boleslav, audi-Gyor v HU, VW Bratislava. Johnson Controls nie je priamo vo VW Bratislava, je v priemyselnom parku Zohor Citovat
ivanl Vloženo 9. Květen 2007 Vloženo 9. Květen 2007 A ktery vyrobce vyrabi vyplne (molitan) do sedacek? ivo Citovat
Sranki Vloženo 9. Květen 2007 Vloženo 9. Květen 2007 A ktery vyrobce vyrabi vyplne (molitan) do sedacek?ivo Tusim, ze tiez JC. Citovat
brunoos Vloženo 10. Květen 2007 Autor Vloženo 10. Květen 2007 Díky za info a co tak: Kdo šije??? Citovat
Sranki Vloženo 10. Květen 2007 Vloženo 10. Květen 2007 Díky za infoa co tak: Kdo šije??? Pokial viem tak JC aj sije. Ostatne veci by mali byt od dodavatelov. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.