pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Bude to nejen sraz ale i seznamka..... Pojedou ani nějaký vagínky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 kdyby ten termín vyšel na 21.10,tak bych se taky stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 kdyby ten termín vyšel na 21.10,tak bych se taky stavil jasan karlíku, uděláme s cosbošem tandem od NJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 kdyby ten termín vyšel na 21.10,tak bych se taky stavil jasan karlíku, uděláme s cosbošem tandem od NJ teda zatím nemám čím jet, ale ono to nějak dopadne to budou zase noční na dilně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 taky se snad stavim jestli se v OL nestratim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Já tam taky skoro nikoho neznám osobně, ale to se změní zatím to naštěstí vypadá na ten dobrej termín 21.10. tak to je supéééér!!! joooo hurá se seznamovat drahé polovičky sou vítány??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Díky Víťovi za upozornění jestli se bude něco takového konat určitě dorazím !! Pokud se něco nevymamlasí na daný termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Toz ja bych se taky stavil, neznam nikoho z vas jako Dakie, tak jestli bych se mohl stavit 21.10. i s brachou a jinak jsem neslysici. Je to sraz jen octavii, ja mam fabku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Toz ja bych se taky stavil, neznam nikoho z vas jako Dakie, tak jestli bych se mohl stavit 21.10. i s brachou a jinak jsem neslysici. Je to sraz jen octavii, ja mam fabku. já mám taky Fabii a už vím o pár lidech co jedou s Fabkou Rád vás všechny poznááááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Toz ja bych se taky stavil, neznam nikoho z vas jako Dakie, tak jestli bych se mohl stavit 21.10. i s brachou a jinak jsem neslysici. Je to sraz jen octavii, ja mam fabku. já mám taky Fabii a už vím o pár lidech co jedou s Fabkou Rád vás všechny poznááááám Aby nám to parkoviště stačilo ... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Toz ja bych se taky stavil, neznam nikoho z vas jako Dakie, tak jestli bych se mohl stavit 21.10. i s brachou a jinak jsem neslysici. Je to sraz jen octavii, ja mam fabku. já mám taky Fabii a už vím o pár lidech co jedou s Fabkou Rád vás všechny poznááááám Aby nám to parkoviště stačilo ... :-D to bude chtít nějaký letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? zatím jedu na 100% pokud mě neskolí zas nějaká nemoc nebo se mi něco nestane!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? zatím jedu na 100% pokud mě neskolí zas nějaká nemoc nebo se mi něco nestane!!! Tak kurňa, dávej na sebe pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? zatím jedu na 100% pokud mě neskolí zas nějaká nemoc nebo se mi něco nestane!!! Tak kurňa, dávej na sebe pozor jasně šéfe, budu se snažit, páč se tam fakt moc těšíííííím! bude to spojený ještě s jednou návštěvou - jedu už v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? zatím jedu na 100% pokud mě neskolí zas nějaká nemoc nebo se mi něco nestane!!! Tak kurňa, dávej na sebe pozor jasně šéfe, budu se snažit, páč se tam fakt moc těšíííííím! bude to spojený ještě s jednou návštěvou - jedu už v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 jasně šéfe, budu se snažit, páč se tam fakt moc těšíííííím! bude to spojený ještě s jednou návštěvou - jedu už v pátek Jestli je to to dámská návštěva, tak nee bays přijel úplně vyšťavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? zatím jedu na 100% pokud mě neskolí zas nějaká nemoc nebo se mi něco nestane!!! Tak kurňa, dávej na sebe pozor jasně šéfe, budu se snažit, páč se tam fakt moc těšíííííím! bude to spojený ještě s jednou návštěvou - jedu už v pátek Jak jedu už v pátek....?Snad jedem už v pátek néééé...????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to bude chtít nějaký letiště Ty jedeš ne? zatím jedu na 100% pokud mě neskolí zas nějaká nemoc nebo se mi něco nestane!!! Tak kurňa, dávej na sebe pozor jasně šéfe, budu se snažit, páč se tam fakt moc těšíííííím! bude to spojený ještě s jednou návštěvou - jedu už v pátek Jak jedu už v pátek....?Snad jedem už v pátek néééé...????? no já jedu už v pátek k příbuznejm k tý Kroměříži, musim tam aspoň na kafe a pochlubit se Fabkou, ještě sem tam s ní nebyl.. Ty jedeš už v pátek?? Bych tam přijel v sobotu nějak po poledni, hm? Je to domluvený s s-talkerem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 jasně šéfe, budu se snažit, páč se tam fakt moc těšíííííím! bude to spojený ještě s jednou návštěvou - jedu už v pátek Jestli je to to dámská návštěva, tak nee bays přijel úplně vyšťavenej mladou si beru s sebou, to jo, ale budem se šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Jak to tak pročítám, tak vás tam bude celkem dost To by stálo za výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Taky bych přijel,ale nikoho z vás neznám:( nebude to blbé?Mám F I 1,2 a asi jsem nejmladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Taky bych přijel,ale nikoho z vás neznám:( nebude to blbé?Mám F I 1,2 a asi jsem nejmladší Přijeť !! Neboj, v nejhorším se s tebou budu bavit jen já. To ti slibuju ... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 mladou si beru s sebou, to jo, ale budem se šetřit Bacha na podpatky, jsou v tom střešním tapecu hrozně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.