Jirik.DC Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) taky se přidávám a přeji všem ústečákům i dalším hodně dárkú pod stromečkem, hlavně ale hodně zdravíčka a štěstíčka a to nejen pro ně, ale i pro jejich miláčky... ... ty dvounohé i ty čtyřkolové Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 I já se přidávám kluci severočeští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 VAZENI PRATELE, PREJI VAM VSEM A VASIM RODINAM HEZKE SVATKY VANOCNI A HODNE STESTI A ZDRAVY DO NOVEHO ROKU...Honza taky se připojuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 taky se přidávám apřeji všem ústečákům i dalším hodně dárkú pod stromečkem, hlavně ale hodně zdravíčka a štěstíčka a to nejen pro ně, ale i pro jejich miláčky... ... ty dvounohé i ty čtyřkolové Jiřík to napsal naprosto dokonale, tak se připojuji k jeho přání, protože lépe se to ani napsat nedá. Jen bych dodal, že veškeré dárky, které jsou určené pro VRBIČE a omylem zaloudily k vám pod stromek bych rád dostal nepoškozené a zabalené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Není co dodat,tak Šťastné a veselé. http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ty woe, tak to je hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) Není co dodat,tak Šťastné a veselé.http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu tak to je to nejlepší co jsem viděl, dávám 10.0 bodů :smich: :smich: :smich: :smich: Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Není co dodat,tak Šťastné a veselé.http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu Luxus, luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Není co dodat,tak Šťastné a veselé.http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu Tak to je hustý. Jinak Vám všem taky přeji šťastné a veselé . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ty woe tak z toho jsem odvařenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) cauky ovecckyy., sice bojkotuju vanocni sms-kove silenstvi, ale tady to muzu., tak teeedyyy., Všechno nej nej nej. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jojo to je pecka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak holky pochlubte se co vam prines jezisek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak holky pochlubte se co vam prines jezisek??? Tak já jsem si dal pod stromeček nový lak na feldu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak já jsem si dal pod stromeček nový lak na feldu . Hmm, pekna barvicka a hezky decentne udelany, sem zvedav na finalni podobu. Jinak u mne klasika, samy potrebny veci :-) Ale asi si udelam jeziska po novem roce, pak se podelim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Hmm, pekna barvicka a hezky decentne udelany, sem zvedav na finalni podobu.Jinak u mne klasika, samy potrebny veci :-) Ale asi si udelam jeziska po novem roce, pak se podelim Jó , lak je Octavia RS II + měňavka. Nárazníky a kapota ještě nejsou nalakovaný. Taky jsem zvědavý jak to celé dopadne. Teďka musím nechat kompletně oflockovat interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hmm, pekna barvicka a hezky decentne udelany, sem zvedav na finalni podobu.Jinak u mne klasika, samy potrebny veci :-) Ale asi si udelam jeziska po novem roce, pak se podelim O co se podelis??? Jako hmotne?? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 O co se podelis??? Jako hmotne?? ) Sem cekal kdo se ozve :-) Hmotne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Přestaňte si válet šunky a koukejte si zítra pořádně umejt auto - jak na nový rok tak ...... . A né, že se ožerete jako prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Přestaňte si válet šunky a koukejte si zítra pořádně umejt auto - jak na nový rok tak ...... .A né, že se ožerete jako prasata Auto mam umyty uz asi 14 dni v garazi :-)) A nepiju lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Auto mam umyty uz asi 14 dni v garazi :-))A nepiju lol Konečně někdo rozumnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 já byl mejt včera takže to musí stačit.. jinak já dostal tepovku, model svý Octy od Abrexu, atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 sneeezi., auto sem myl pred tydnem, ted uz to vydrzi, a ozeru se jako motyka., uzijte si to papapappaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ten sníh večer mně docela dostal Jinak koukám, že jsem zůstal asi jediný, kdo auto neumyl..je na to zima, navíc bych pak do jara nevyjel z garáže, když by mi cesta zmrzla. Ještě spoléham na Vorlajze, že se k mytí taky ještě nedostal. Jak asi mu je na chalupě, klukovi jednomu Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ten sníh večer mně docela dostal Jinak koukám, že jsem zůstal asi jediný, kdo auto neumyl..je na to zima, navíc bych pak do jara nevyjel z garáže, když by mi cesta zmrzla. Ještě spoléham na Vorlajze, že se k mytí taky ještě nedostal. Jak asi mu je na chalupě, klukovi jednomu navic by tu ta jeho cisterna zamrzla, ze by ji uz nenatocil.,., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.