Bburago Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 navic by tu ta jeho cisterna zamrzla, ze by ji uz nenatocil.,., Houby v cisterně už došel benzín , takže Vorlajz dostal k vánocům šlapací autíčko. Jinak auto už také nestihnu umýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Don Pablo Vorlajz se neozval od te doby, co jel pro pritelkyni do UL.. tak nevim, mozna ji zabil a sedi : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Pockej a kdo ti rek ze ma pritelkyni??? Vzdyt porad tvrdil ze ma pritele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Pockej a kdo ti rek ze ma pritelkyni??? Vzdyt porad tvrdil ze ma pritele Jo, na srazu něco povídal o jeho nejoblíbenější písni - začínalo to nějak : " Chtěl bych být víc než přítel tvůj, tak dej si říct a ........ " . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Pockej a kdo ti rek ze ma pritelkyni??? Vzdyt porad tvrdil ze ma pritele No jo, ale na telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 No jo, ale na telefon To aj nevedel ze se to da delat uz jenom i pres telefon to je neco jako z Demolition Mana, ta scena s tim sexem pres sluchatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak chalešpi, preji Vam vsem jen to nejlepsi do novyho roku :-) lol :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 pěkná drbárná tady, moc pěkná!!! každopádně vše nej do nového roku lamky! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Já se s tou gratulací taky přidávám :-) Hodně štěstí a zdraví, aby byla levná nafta a aby auta šlapaly v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Já se s tou gratulací taky přidávám :-) Hodně štěstí a zdraví, aby byla levná nafta a aby auta šlapaly v pořádku Každopádně díky za přání, taky se přidávám Jen jsem nějak nepochopil to s tou naftou, k čemu by mi byla..snad do kamen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jeden pohled na Ústí v Novém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Každopádně díky za přání, taky se přidávám Jen jsem nějak nepochopil to s tou naftou, k čemu by mi byla..snad do kamen? No vidíš taky bys jí využil. :-) Tak tedy ať je levnej i benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Zdar lidi, tak co je noveho? Dlouho jsem tu nebyl a nechce se mi to cele procitat . Jak se vsichni mate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 já osobně se mám skvěle ! hh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 No vidíš taky bys jí využil. :-) Tak tedy ať je levnej i benzín prej letos trava tolik neporoste a nase sekacka stejne moc nezere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 uz mate nove dalnicni znamky? odedneska uz stare nepleti., nova stoji 1000 a prej se neda poradne sehnat., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 jo ja ji koupil v DC na poste prej jednu z poslednich v republice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak to je hustý..jinak někde jsem teď koncem roku zaslechl, že platí ještě v lednu, ale jinde zas, že jen do konce roku..s tím také byly už vydané, tak to pak se v tom má někdo vyznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak to je hustý..jinak někde jsem teď koncem roku zaslechl, že platí ještě v lednu, ale jinde zas, že jen do konce roku..s tím také byly už vydané, tak to pak se v tom má někdo vyznat já slyšel, že známky 2007 platí do konce ledna... ale je to tzv. neofiko info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ja jsem cet ve Svete Motoru, ze 2007 plati az do konce ledna, presne jak rika Vorlajz. To Blacky: Na poste by mela byt normalne k dostani bez jakejch koliv problemu, ja si tam teda pro ni teprv taky pujdu, tak nevim, jak to je ve skutecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 já slyšel, že známky 2007 platí do konce ledna... ale je to tzv. neofiko info! Pro leden už musíte mít novou známku . Známka z minulého roku měla platnost pouze do 31.12.2007 . Známka pro rok 2008 už má platnost 14 měsíců = 12/07-1/09 . Minulý rok to bylo kvůli mýtnému pouze na 12 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak tak., mytne v tom dela bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Takže pánové , uvedl jsem nepravdivou odpověď a teď to napravuji. Dálniční známka 2007 má také platnost 14 měsíců , takže platí i v lednu 2008. Viz tento odkaz : http://www.ceskedalnice.cz/znamky2007.htm Editováno: 2. leden 2008, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Takže pánové , uvedl jsem nepravdivou odpověď a teď to napravuji. Dálniční známka 2007 má také platnost 14 měsíců , takže platí i v lednu 2008. Viz tento odkaz : http://www.ceskedalnice.cz/znamky2007.htm vsak vám to říkám omg! haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak hlavne, ze jsme se dobrali ke spravnemu konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.