kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) tak brzo budou dalši kopce, pak hodim větší info jinak Hanz a Sam jsou ok Sam dneska dotahne new kastli a dalši zavod jede :-) a Hanz se flaka a bude OK :-) Jen ta noha sešroubovaná .. Jinak bude i video přimo od něho až do ty rany... jinak dalši kopec bude Klíny na ty nevim jesi jedu ale rád bych další bude Janov tak budu 100% jelikož to je namrd trasa a ze všech nejdělší .. Telnice také Tudíš blacky a dalši kdo by chtěl dame spicha nekde a pojedem kolona :-) Muj navrh sejit se kolem 10h (začina to už od 8 ale to se mi moc nechce stavat) na tu 10 se nekdle slest pak smer lokalita tam svača parek,pití a vzhuru na čumendu kopce :-) Editováno: 14. Červenec 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 mnoo proc ne,ale potrebuju vedet presnej termin. vikendy 18-19, 26-27 a 8-9 mam plno, takze pokud neco bude 2-3, tak ok, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Jj, taky jsem za nejaky pivko, neco domluvte Milane, asi se toho budes muset ujmout Jo a doufam, ze dorazi i Vorlajz, aby me taky videl a nemohl zase hudrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) co třeba ve čtvrtek kolem sedmé? tak se UKAŽte chlapi, kdo dá 29 bodů, může mi tykat a mýt auto po zbytek života.. Editováno: 15. Červenec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tento týden pivo vynechám - byl jsem včera a je mi tak nějak ....... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 to si nám toho řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Na tebe už mluvím několik dní - SMS, vzkazy na netu a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ? myslíš tu jednu smsku? nic jiného tu od tebe nemám... a popravdě už nevím, co si mi v té smsce psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No, tím jen potvrzuješ, že bys zapomněl klidně i další Co je s Tebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 nic, co by bylo? klidně piš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 junior je nejakej nemluvnej, copak copak? dostal si kopacky? nebo padaka? nebo nas lakujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Třeba chce abychom se mu věnovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 paka... jen jsem vám chtěl nechat trochu prostoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Trmice mno, tam se ukaže vždycky kdo umí :-) Ale pokuď začne pršet apod. Vubec se tomu nedivim jako fakt že to je trasa na zabití ale kdo umí a projede to plnej kotel je machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jj ja mizel jeste za sucha, ale ono to pak namoklo? masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 2 Blacky: nejel si nahodou dneska na vecer proti me na Trebenice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Chlapi, tak co bude s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 2 Blacky: nejel si nahodou dneska na vecer proti me na Trebenice? jj jel. A netroubil si nahodou na me? jeli sme s mladou na krmit kocoura a zalejt kytky k rodicum. Jsou na dovce a vracej se az ted. Hele lidicky jak ste na tom v pondeli. Co takhle nejaky dzusik, nebo pifko? mnoo 19:00 ??? Hospudka udoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 No konecne nekdo Ja jsem pro, ale nejak to tady zacina vaznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Hele, ještě týden to budete řešit, a už se můžu přidat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 jj jel. A netroubil si nahodou na me? jeli sme s mladou na krmit kocoura a zalejt kytky k rodicum. Jsou na dovce a vracej se az ted. Hele lidicky jak ste na tom v pondeli. Co takhle nejaky dzusik, nebo pifko? mnoo 19:00 ??? Hospudka udoli? My odvážnějšíjsme tomu zalejvání a krmení říkali normálně souložit.. ad sraz: tady se nic nesejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 co třeba ve čtvrtek kolem sedmé?tak se UKAŽte chlapi, kdo dá 29 bodů, může mi tykat a mýt auto po zbytek života.. To je pěkný. Ale zprávná odpověď na otázku 26: Celý prázniny sem se učil je BAJKA a ne dopis!!! Kdo by se učil celý prázdniny. Ps.: jen tak mimochodem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.