Grygy Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tak to uz budou ORSIII, prave je s Johnysem testujem=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 tak to je nádhera krásnej pohled - (jinak jak otestujete ty ORSIII dej echo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tywoe, ty ORSIII sedačky mají perfektní boční vedení - aspoň na pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Grygy, nase vzajmen sympatie jsou na bodu mrazu, ale musim ti to pochvalit Je to pekne. Docela bych si to chtel ve fabii vyzkouset. Skoda, ze ta moje uz se na nejake extra vychytavky nemuze tesit, pujde brzy do sveta, ale kdybych si ji nechaval, tak do tech sedacek asi taky pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Martinoslav: hele martine jesi budeš fakt prodavat tak kamaradův tata by mel zajem Projizdeli sme tvoje tema a zalibila se mu ... Tak pokud by si se chtel nejak domluvit napiš :-) Grygy sory za offtopic tady Editováno: 10. Červen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dear Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Fakt pekne sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 No super už sme tu dva akorát já ještě nemam ty zadky... vidim to tak na 10dní a vrhnu se na ně jinak už si projížděl ostřeji zatáčky? S těmahle sedačkama to přímo miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Grygy, nase vzajmen sympatie jsou na bodu mrazu, ale musim ti to pochvalit Je to pekne. Docela bych si to chtel ve fabii vyzkouset. Skoda, ze ta moje uz se na nejake extra vychytavky nemuze tesit, pujde brzy do sveta, ale kdybych si ji nechaval, tak do tech sedacek asi taky pujdu Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 No super už sme tu dva akorát já ještě nemam ty zadky... vidim to tak na 10dní a vrhnu se na ně jinak už si projížděl ostřeji zatáčky? S těmahle sedačkama to přímo miluju Kua, prehod si to na ty origo koleje , na nich to jde spusit dolu, ze nevidis pres volant=)))))))) Jinak dnes jsem si udelal i ty boky v vzadu.Uz to vypada k svetu.Jak to budu mit , tak hodim poradne fota=)) Jojo, zatacky se s tim rezou uplne jinak aale hlavnee ta bederka na dalky, ta je super=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Neboj, přehodim. Je to jen otázka času a škola má tedka přednost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 a vie sem niekto hodit orientacnu cenu, za ktoru sa daju sedacky z OII vo vseobecnosti realne zohnat? aj normalne, nielen RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 a vie sem niekto hodit orientacnu cenu, za ktoru sa daju sedacky z OII vo vseobecnosti realne zohnat? aj normalne, nielen RS Obyc komplet OII sezenes kolem 5tis=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 To ako vazne, ze za obidve predne sedacky dam len cca 5 tisic? ... hmmm, tak to bude mat moja fabka radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 a este sa spytam dve veci: 1. ak sa daju zohnat, tak kde napriklad? Pretoze nech googlim ako googlim, tak som zatial nenasiel jediny odkaz, kde by ich niekto ponukal - alebo hladam zle 2. nie som ziadny expert na auta, takze co sa tyka vymeny (myslim teraz iba predne), da sa to jednoducho premontovat, alebo na to treba niekoho zrucneho na upravy a podobne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Dajú sa zohnať napr tu (OII) Nové sedacky z ORS II, fungl nove, zabalene a s bagy a vyhrevy http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=447884 to je post na to ako do fabky s nimi.. a este sa spytam dve veci:1. ak sa daju zohnat, tak kde napriklad? Pretoze nech googlim ako googlim, tak som zatial nenasiel jediny odkaz, kde by ich niekto ponukal - alebo hladam zle 2. nie som ziadny expert na auta, takze co sa tyka vymeny (myslim teraz iba predne), da sa to jednoducho premontovat, alebo na to treba niekoho zrucneho na upravy a podobne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak už jsem to dodělal komplet.Nehorší jsou ty boky u dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jednoducho KRAASA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Hm nemôžem si pomôcť ale mne sa nepáčia moc, pôvodné sa mi páčia viac, tieto mi prídu nejaké tenké a akurát širšie narozdiel od pôvodných ktoré vyzerajú masíbnejšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Masivni na pohled jsou ti naprd, kdyz v tom litas jak v lavoru=))))))A naviiiiiiiiiiiiiiiic, muzu otvirat dvere ikdyz prsi!!!!!!!!!!!!=))))))))))Padne kapka, setru, zadny flek=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Tak čoi sa tych flakov tyka to maš pravdu Masivni na pohled jsou ti naprd, kdyz v tom litas jak v lavoru=))))))A naviiiiiiiiiiiiiiiic, muzu otvirat dvere ikdyz prsi!!!!!!!!!!!!=))))))))))Padne kapka, setru, zadny flek=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Luxusní Jen nedřou ty přední sedačky vnějšíma bokama o prahy? To tam vypadá dost knapp. Nejvíc ti ale závidím to otevírání v dešti, to je ta největší výhoda a origo FRS sedačky bych vždycky nejradši vyrval z auta a hodil někam daleko když leje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 S tim jsem nikdy nemel problem ALe pravda, ja nemam RS sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Luxusní Jen nedřou ty přední sedačky vnějšíma bokama o prahy? To tam vypadá dost knapp. Nejvíc ti ale závidím to otevírání v dešti, to je ta největší výhoda a origo FRS sedačky bych vždycky nejradši vyrval z auta a hodil někam daleko když leje... Taky mi to tam přijde pěkně narvané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Je fakt, ze kdyz si poradne prohlednu fotky, tak je tam videt, hlavne na zadnich sedackach, jak jsou ty potahy zdrcnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) Grygy to je slepá zavisť Je to PARADA Editováno: 25. Červen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.