Přejít na obsah

Jakou LCD TV nebo Plasma TV?

Martinoslav

Doporučené příspěvky

Ono nezáleží jen na LCD, to je jen jedna z veličin. Podstatné je i co ten obraz na to LCD posílá. Prostě shit grafický čip nedovede moc muziky i kdyby mu svěcený prášek v čipech koloval. A obráceně kvalitní čip dovede více muziky i na horším LCD. (Když koupíš kastli Ferrari s motorem z trabanta tak to ho*** pojede, když koupíš Trabanta s motorem z Ferrari tak pojede jako kráva...) -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden cas sem dal kontrolu v Plzni v Panassonicu, i v Celestice ktera dodava pro Pan. dily a od te doby bych si zadny Pan. nekoupil, padala jedna tv za druhou...

..co vim tak Pan dela LCD max 94, to bohate staci na vobejvaky do 6x6m

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Jeden cas sem dal kontrolu v Plzni v Panassonicu, i v Celestice ktera dodava pro Pan. dily a od te doby bych si zadny Pan. nekoupil, padala jedna tv za druhou...

..co vim tak Pan dela LCD max 94, to bohate staci na vobejvaky do 6x6m

Souhlas s Jasterem,dcera dělá v Celestice v Kladně a někdy hostuje i v Plzni a co mě vypráví kolik toho vyřazují na výst.kontrole tak žasnu.Proto jsem vzal Samsunga.Ale přesto musím uznat,že Panasonic je pořád mezi předními značkami v prodejnosti.

Už jsme to nevydržely tak jsme si to už dali k ježíšku už teď.

post-2945-1229975341_thumb.jpg

post-2945-1229975359_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to znám,kamarádi a známí...

Musíš to nenápadně hodit na něj.Řekni mu: vyber si Panáka nebo Samsunga,zajdi do krámu,nech si oba pustit a pocitově si vem tu co se ti líbí víc.Ani u jedné neudělá chybu a když,tak to bude na něj. :p

A nebo koukni sem,tady jsou dobré informace:

http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41

Editováno: , autor: ritchie
Odkaz ke komentáři

Babo rad...ach jo.Mám Samsunga a ted mě požádal kamarád abych mu něco vybral a když jsem se ho ptal tak že chce Panasonika Vieru.A víte jak to je?...nejhorší se radi známym a kamarádům.

Mrkni na muj dlouhej testovaci post na predchozi strance, trochu jsem si pohral v krame a vybral. A ted cekam na klesnuti ceny, do Vanoc uz to nehori, tak pockam na slevy. Za poslednich 14 dni klesla cena u LE37A559 o 900, pocitam, ze to po Vanocich jeste o litr pujde a pak jdu do ni. Viera na to opravdu nema.

Odkaz ke komentáři

urcite bych se nebal ani LG posledni modely sou hodne dobry... znamej si ted koupil LG 81cku za 11tis v akci a je taky super, uz je lepsi jak 2,5roku stara samsung co maj rodice (v te dobe jeste doporuc cena se settop box 39t,- :) .. ) ..

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

značka mi byla jedno, kromě shitů ( ECG, Juang Jong apod. ) Jednoznačně rozhodlo přístup k dobré ceně u Samsungu. Jinak domá mám DVD rekordér od Panasonika a tiše doufám, že většina funkcí bude plně komplatibilních.

Dále jsem se rozhodoval mezi 756 a 786 ( ta je podsvícena LED). Zvolil jsem 756 jen z důvodů podle mne slušné výbavy TV a slušného LCD oproti utramodernímu panelu LCD - LED a ořezaným vnitřnostem. Napřed jsem nechápal cenovou politiku u těchto dvou modelů, když jsou papírově stejný vnitřnosti a pak mi člověk od Samsungu řekl, že mají tiskovou chybu v katalogu a že je to bud výbava nebo display. Oboje pouze v modelu 8XX, ale cenově úplně jinde. Viděl jsem ty TV vedle sebe a nevidím žádný rozdíl.. Až to spustím, tak sem hodím fotečku :-)

Editováno: , autor: cippis
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...