mirus007 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 U Samsungu to hodne vyzdvihuje to, ze dodava LCD panely SONY... Oni mají společnou tovarnu na výrobu LCD TV, ale do Sony se dávájí horší panely. Zkus porovnat v nějaké prodejně, LCD od Sony a od Samsungu, se stejnými paramtry a uvidíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 To me nemusis navadet do obchodu, rozdil je jasny... Pokud nekdo koupi SONY, koupil SAMSUNG LCD panel v sasi a krabici SONY o 25% draze... A to neni spatny kup, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Davon má naprostou pravdu! Sony je pouze o designu a o značce draze zaplacené.Ted je volba bud Panasonik Viera a nebo Samsung? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Jenom mi pak vrta hlavou, proc ma Sony u panelu (teda krome nejvyssich rad za desitky tisic) horsi obraz nez Samsung i treba u "predpotopni" trojkovy rady za 10-12k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Ono nezáleží jen na LCD, to je jen jedna z veličin. Podstatné je i co ten obraz na to LCD posílá. Prostě shit grafický čip nedovede moc muziky i kdyby mu svěcený prášek v čipech koloval. A obráceně kvalitní čip dovede více muziky i na horším LCD. (Když koupíš kastli Ferrari s motorem z trabanta tak to ho*** pojede, když koupíš Trabanta s motorem z Ferrari tak pojede jako kráva...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Inu, na tom neco je To ale Sony fakt dela porad tak srotovy streva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To me nemusis navadet do obchodu, rozdil je jasny... Pokud nekdo koupi SONY, koupil SAMSUNG LCD panel v sasi a krabici SONY o 25% draze... A to neni spatny kup, ne? :D JJ, souhlas s tebou. Holt politika SONY :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Chlapci! Mám dotaz.Dá se koupit LCD od Panasoniku ve větší uhlopřičce než je 100 cm? Nikde nemužu najit LCD s takovou uhlopřičkou a jsou jenom plazmy.Jedná se mě konkrétně o Panasonic Viera.Díky za reakce.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Jeden cas sem dal kontrolu v Plzni v Panassonicu, i v Celestice ktera dodava pro Pan. dily a od te doby bych si zadny Pan. nekoupil, padala jedna tv za druhou... ..co vim tak Pan dela LCD max 94, to bohate staci na vobejvaky do 6x6m Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 prosim http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...14008I000000J1G nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...14008I000000K16 urcite lepsi Panasonic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Je dobry se podivat treba v datartu jak na tom sou tv v realu , papirove hodnoty a realny obraz se casto rozchazeji, ...v tomhle pripade ale neni moc co premejslet, bral bych samsunga...i designove je o levl jinde.. Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Chlapci! Mám dotaz.Dá se koupit LCD od Panasoniku ve větší uhlopřičce než je 100 cm? Nikde nemužu najit LCD s takovou uhlopřičkou a jsou jenom plazmy.Jedná se mě konkrétně o Panasonic Viera.Díky za reakce.R. myslím, že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jeden cas sem dal kontrolu v Plzni v Panassonicu, i v Celestice ktera dodava pro Pan. dily a od te doby bych si zadny Pan. nekoupil, padala jedna tv za druhou.....co vim tak Pan dela LCD max 94, to bohate staci na vobejvaky do 6x6m Souhlas s Jasterem,dcera dělá v Celestice v Kladně a někdy hostuje i v Plzni a co mě vypráví kolik toho vyřazují na výst.kontrole tak žasnu.Proto jsem vzal Samsunga.Ale přesto musím uznat,že Panasonic je pořád mezi předními značkami v prodejnosti. Už jsme to nevydržely tak jsme si to už dali k ježíšku už teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Babo rad...ach jo.Mám Samsunga a ted mě požádal kamarád abych mu něco vybral a když jsem se ho ptal tak že chce Panasonika Vieru.A víte jak to je?...nejhorší se radi známym a kamarádům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Tak to znám,kamarádi a známí... Musíš to nenápadně hodit na něj.Řekni mu: vyber si Panáka nebo Samsunga,zajdi do krámu,nech si oba pustit a pocitově si vem tu co se ti líbí víc.Ani u jedné neudělá chybu a když,tak to bude na něj. A nebo koukni sem,tady jsou dobré informace: http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41 Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To je super odkaz.Díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Babo rad...ach jo.Mám Samsunga a ted mě požádal kamarád abych mu něco vybral a když jsem se ho ptal tak že chce Panasonika Vieru.A víte jak to je?...nejhorší se radi známym a kamarádům. Mrkni na muj dlouhej testovaci post na predchozi strance, trochu jsem si pohral v krame a vybral. A ted cekam na klesnuti ceny, do Vanoc uz to nehori, tak pockam na slevy. Za poslednich 14 dni klesla cena u LE37A559 o 900, pocitam, ze to po Vanocich jeste o litr pujde a pak jdu do ni. Viera na to opravdu nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Romariooo:No to bych řekl.Taky jsem se tam dost naučil.Všimni si,že většina témat je o Samsungu a Panasonicu. Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 ježíšek přinese velikou bednu Samsung LE46A756. Doufám, že mi těch 46" bude stačit :-) http://www.samsung.com/cz/consumer/detail/...&fullspec=F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Takže jestli to dobře chápu tak vybirát jedině mezi Samsungem a Panasonicem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) urcite bych se nebal ani LG posledni modely sou hodne dobry... znamej si ted koupil LG 81cku za 11tis v akci a je taky super, uz je lepsi jak 2,5roku stara samsung co maj rodice (v te dobe jeste doporuc cena se settop box 39t,- .. ) .. Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) značka mi byla jedno, kromě shitů ( ECG, Juang Jong apod. ) Jednoznačně rozhodlo přístup k dobré ceně u Samsungu. Jinak domá mám DVD rekordér od Panasonika a tiše doufám, že většina funkcí bude plně komplatibilních. Dále jsem se rozhodoval mezi 756 a 786 ( ta je podsvícena LED). Zvolil jsem 756 jen z důvodů podle mne slušné výbavy TV a slušného LCD oproti utramodernímu panelu LCD - LED a ořezaným vnitřnostem. Napřed jsem nechápal cenovou politiku u těchto dvou modelů, když jsou papírově stejný vnitřnosti a pak mi člověk od Samsungu řekl, že mají tiskovou chybu v katalogu a že je to bud výbava nebo display. Oboje pouze v modelu 8XX, ale cenově úplně jinde. Viděl jsem ty TV vedle sebe a nevidím žádný rozdíl.. Až to spustím, tak sem hodím fotečku :-) Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: cippis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Babo rad...ach jo.Mám Samsunga a ted mě požádal kamarád abych mu něco vybral a když jsem se ho ptal tak že chce Panasonika Vieru.A víte jak to je?...nejhorší se radi známym a kamarádům. ¨Jaké má požadavky?jakej cenovej rozpočet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Chce za to dát i s DPH maximálně 25 tisic,chce LCD a rozhoduje se mezi Samsungem a Panasonicem.Uhlopřička 100 - 106cm.Poradiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Samsung 558-559. Ted jsem zrovna byl v dalsim krame, a opet vyhral stejnej model. http://lcd-televize.elektromedia.cz/samsung-le40a559/ Do 25k se vejde i sestkova rada se 100Hz... http://lcd-televize.elektromedia.cz/samsung-le40a656/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.