tomina Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Na stránkách dovozce Mety http://www.casystem.cz/produkty/parkovaci-senzory.html jsem nasel parkovací senzory za cenu cca. 4300Kč. Cena mi připadá docela zajímavá. Zajímalo by mě, jaký jsou v porovnání s origo škodováckými? Za kolik by se daly sehnat škodovácký senzory?? Třeba i na vrakovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Podle mne jsou origo senzory nejlepsi (nejspolehlivejsi) a hlavne i lacinejsi, nez ty co jsi nasel. Neni duvod je kupovat na vrakaci, kdyz se tu v bazaru prodavaji nove za 2000 - 2500 Kc. Treba tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 přesně tak badys má ok ceny a vše fachá jak má už jsem jich pár bral a zatím spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent Editováno: 28. Červenec 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent muze dat foto hak to vypada na nerazniku a kde mas ten displej v aute? dika moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent muze dat foto hak to vypada na nerazniku a kde mas ten displej v aute? dika moc omlouvám se mobil foto,displej zatím přesně neumístěn možná najdu jiný místo ale nechcu nic vrtat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent muze dat foto hak to vypada na nerazniku a kde mas ten displej v aute? dika moc omlouvám se mobil foto,displej zatím přesně neumístěn možná najdu jiný místo ale nechcu nic vrtat . diky za foto, takze 4 v zadu a 2 v predu do stejne jednotky?na ty predni funguje taky ten displej?houkacka je v nem nebo nekde samostatne? montaz v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent muze dat foto hak to vypada na nerazniku a kde mas ten displej v aute? dika moc omlouvám se mobil foto,displej zatím přesně neumístěn možná najdu jiný místo ale nechcu nic vrtat . diky za foto, takze 4 v zadu a 2 v predu do stejne jednotky?na ty predni funguje taky ten displej?houkacka je v nem nebo nekde samostatne? montaz v pohode? Ahoj, ano do jedné jenotky na přední senzory je vypínač,zadní z žarovky zpátečky .Dispei funguje na oboje a houkačka je vněm ,je dost hlasitej musel jsem ho utlumit, montáž jednoduchá tak 3,5hod .Jediná nevýhoda je že senzory mají napevno připojený káblik takže přpadné sundání předního nárazníku znamená bud demontovat a nebo přestřihnout a dát konektor,u zadního není problém tam to jde vytáhnout. Ale funguje dot dobře, až sem byl překvapen za ty love....Jo a nárazník taky nesundávám každej den . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent muze dat foto hak to vypada na nerazniku a kde mas ten displej v aute? dika moc omlouvám se mobil foto,displej zatím přesně neumístěn možná najdu jiný místo ale nechcu nic vrtat . diky za foto, takze 4 v zadu a 2 v predu do stejne jednotky?na ty predni funguje taky ten displej?houkacka je v nem nebo nekde samostatne? montaz v pohode? Ahoj, ano do jedné jenotky na přední senzory je vypínač,zadní z žarovky zpátečky .Dispei funguje na oboje a houkačka je vněm ,je dost hlasitej musel jsem ho utlumit, montáž jednoduchá tak 3,5hod .Jediná nevýhoda je že senzory mají napevno připojený káblik takže přpadné sundání předního nárazníku znamená bud demontovat a nebo přestřihnout a dát konektor,u zadního není problém tam to jde vytáhnout. Ale funguje dot dobře, až sem byl překvapen za ty love....Jo a nárazník taky nesundávám každej den . to jo,cena je paradni, nejakej den zpatky jsem se domlouval s vasou ze si necham namontovat origo ale ted hodne premyslim,je to fakt lakavy je ta houkacka tak silna ze by sla slyset z prihradky u spolujezce,rikal jsem ze si ze by tam mozna sla,houkani by mohlo byt slyset a kdyz bych chtel videt cisla tak staci otevrit,ale myslim ze houkani je dostacujici jeste musim promyslet jestli tento nebo origo jinak diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já nedáno montoval tento typ 6+ a max. spokojenost parkovací asistent muze dat foto hak to vypada na nerazniku a kde mas ten displej v aute? dika moc omlouvám se mobil foto,displej zatím přesně neumístěn možná najdu jiný místo ale nechcu nic vrtat . diky za foto, takze 4 v zadu a 2 v predu do stejne jednotky?na ty predni funguje taky ten displej?houkacka je v nem nebo nekde samostatne? montaz v pohode? Ahoj, ano do jedné jenotky na přední senzory je vypínač,zadní z žarovky zpátečky .Dispei funguje na oboje a houkačka je vněm ,je dost hlasitej musel jsem ho utlumit, montáž jednoduchá tak 3,5hod .Jediná nevýhoda je že senzory mají napevno připojený káblik takže přpadné sundání předního nárazníku znamená bud demontovat a nebo přestřihnout a dát konektor,u zadního není problém tam to jde vytáhnout. Ale funguje dot dobře, až sem byl překvapen za ty love....Jo a nárazník taky nesundávám každej den . to jo,cena je paradni, nejakej den zpatky jsem se domlouval s vasou ze si necham namontovat origo ale ted hodne premyslim,je to fakt lakavy je ta houkacka tak silna ze by sla slyset z prihradky u spolujezce,rikal jsem ze si ze by tam mozna sla,houkani by mohlo byt slyset a kdyz bych chtel videt cisla tak staci otevrit,ale myslim ze houkani je dostacujici jeste musim promyslet jestli tento nebo origo jinak diky za info Mám je taky od této firmy,sadu 4+ a mohu potvrdit.Funguje to perfektně. Ten display vůbec není na škodu vidět,máš přehled z který strany je překážka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Koukám uplně stejné umístění jako u mě .Ohledně zvuku houkačky slyšet by to určitě šlo, je to fakt kravál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 (editace) diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Zapojíš to sám,nedá se to zapojit špatně. Nastrkáš konektory od čidel a displaye do ŘJ a zapojíš + a - od couvačky. Editováno: 29. Červenec 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 (editace) diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Zapojíš to sám,nedá se to zapojit špatně. Nastrkáš konektory od čidel a displaye do ŘJ a zapojíš + a - od couvačky. no snad to nejak pujde,se uvidi tu RJ davate kam?nejspis nekam do kufru ze?a tahne se dopredu jen drat od displeje ze Editováno: 30. Červenec 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Zapojíš to sám,nedá se to zapojit špatně. Nastrkáš konektory od čidel a displaye do ŘJ a zapojíš + a - od couvačky. no snad to nejak pujde,se uvidi tu RJ davate kam?nejspis nekam do kufru ze?a tahne se dopredu jen drat od displeje ze ŘJ je přilepená oboustrankou na levé straně pod kobercem,dopředu se táhne kabel k display.Stačí sundat plast A sloupku a kabel táhnout pod stropnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Zapojíš to sám,nedá se to zapojit špatně. Nastrkáš konektory od čidel a displaye do ŘJ a zapojíš + a - od couvačky. no snad to nejak pujde,se uvidi tu RJ davate kam?nejspis nekam do kufru ze?a tahne se dopredu jen drat od displeje ze ŘJ je přilepená oboustrankou na levé straně pod kobercem,dopředu se táhne kabel k display.Stačí sundat plast A sloupku a kabel táhnout pod stropnicí. tusim ze pri montazi cidel se musi naraznik sundat,no snad to pujde nekdy objednam,kouknu a uvidi se jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Zapojíš to sám,nedá se to zapojit špatně. Nastrkáš konektory od čidel a displaye do ŘJ a zapojíš + a - od couvačky. no snad to nejak pujde,se uvidi tu RJ davate kam?nejspis nekam do kufru ze?a tahne se dopredu jen drat od displeje ze ŘJ je přilepená oboustrankou na levé straně pod kobercem,dopředu se táhne kabel k display.Stačí sundat plast A sloupku a kabel táhnout pod stropnicí. tusim ze pri montazi cidel se musi naraznik sundat,no snad to pujde nekdy objednam,kouknu a uvidi se jeste jednou diky Ahoj já to montoval přímo na autě, a nic sem sundávat nemusel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 diky moc asi se omluvim Vasovi a objednam toto,treba mi ho aspon namontuje,protoze dratky ja nerad asi ale taky jen na zadni naraznik Zapojíš to sám,nedá se to zapojit špatně. Nastrkáš konektory od čidel a displaye do ŘJ a zapojíš + a - od couvačky. no snad to nejak pujde,se uvidi tu RJ davate kam?nejspis nekam do kufru ze?a tahne se dopredu jen drat od displeje ze ŘJ je přilepená oboustrankou na levé straně pod kobercem,dopředu se táhne kabel k display.Stačí sundat plast A sloupku a kabel táhnout pod stropnicí. tusim ze pri montazi cidel se musi naraznik sundat,no snad to pujde nekdy objednam,kouknu a uvidi se jeste jednou diky Ahoj já to montoval přímo na autě, a nic sem sundávat nemusel . to jde i takto,co jsem koukal na navody tak se vsude sundava,ale toto je taky + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Chtel jsem si take udelat predni senzory,tak jśme se znamym´premysleli,jak to udelat bez vypinace ,ale na nic jsem neprisel,nevim,zda kdyby to bylo na primo,zda by to ta ridici jednotka zvladla,aby se nespalila,ten vypinac jsem nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.