boss Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? Při startování se všechny spotřebiče odpojí a jde šťáva do startéru, takže normální chování...teda aspoň mě to dělá taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? Při startování se všechny spotřebiče odpojí a jde šťáva do startéru, takže normální chování...teda aspoň mě to dělá taky... ale u felicie mi to nedelalo ? dela to u vsech octavii?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? Při startování se všechny spotřebiče odpojí a jde šťáva do startéru, takže normální chování...teda aspoň mě to dělá taky... ale u felicie mi to nedelalo ? dela to u vsech octavii?????????????? Asi záleží jak je to napojený, třeba u tý feldy to bylo dodělávaný a šlo to přímo z baterky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 nic neřeš má to tak být. Leda, že by si navedl nový napájení rádia přímo od baterie, ale podle mě je to zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Dle me, pokud je radio napojene tak, ze ho vypina klicek, tak je to normalni chovani. Mam to take... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 delaji to skodovky, moje fabie taky je to asi na kontakt X svetla ti taky vypinaji pri startovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 delaji to skodovky, moje fabie taky je to asi na kontakt X svetla ti taky vypinaji pri startovani Přesně tak, jediné co se při startu nevypne jsou obrysová světla, pokud jsou tedy při startu zapnuta. Mě to dělalo i na Felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Jo,jo mě to taky dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? tak tak...Je to uplne normalni jev,ve favoritu ve felicii se to taky tak chovalo ,v octe uz mi to nedela je tam jiny radio a zapojeni je taky vselijak pokucene ..radijku by to kazdopadne skodit nemelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? tak tak...Je to uplne normalni jev,ve favoritu ve felicii se to taky tak chovalo ,v octe uz mi to nedela je tam jiny radio a zapojeni je taky vselijak pokucene ..radijku by to kazdopadne skodit nemelo ve favoritku a feline to delalo kvuli tomu ze baterka to neutahla tak ono vyplo s dobrou baterkou to nedelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Panove, tohle mne zaujalo, resim to proto, ze mam k navi pripojeny USB changer a ten pri nastartovani, kdy dojde k probliknuti Navi, spadne do nejakeho nefunkcnih stavu a je treba Navi vypnout, chvili pockat a zase zapnout. Mam tedy na Vas otazku, jste si jisti, ze se odpoji napajeni Navi nebo radia pri startu? A nebo je to jen napetovy pokles. Mohu to sam samozrejme zjistit tak,ze to zmerim, co se na napajeni deje pri startu, ale rozdelavat jsem to chtel az budu menit vrch palubky. Trebas by to resil kapacitor s diodou na napajeni Navi, nevim ... Diky Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 jj pri startovani kontakt X odpoji napajeni od klicku, ale vadit to prece nemuze je to tosame jak kdybys vytahl klicek a znova zapl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 mě to dělá také - normál felda neměla napájení radía přes X kontakt - myslím tím originální kabeláž, což mě jako jedna z mála věcí sr* páč po vytažení klíčku rádio stále hrálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio????????????? tak tak...Je to uplne normalni jev,ve favoritu ve felicii se to taky tak chovalo ,v octe uz mi to nedela je tam jiny radio a zapojeni je taky vselijak pokucene ..radijku by to kazdopadne skodit nemelo ve favoritku a feline to delalo kvuli tomu ze baterka to neutahla tak ono vyplo s dobrou baterkou to nedelalo jj u fava to je mozny,ale v kazde felicii ,ve ktere sem jel nebo alespon sedel to delalo vzdycky...asi se do felin delaly jenom same slabe baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 i stare skodovky pokud to zapojoval normalni clovek tak to mely ze pri vypnuti klicku vyplo radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 i stare skodovky pokud to zapojoval normalni clovek tak to mely ze pri vypnuti klicku vyplo radio Nechápu proč normální či nenormální, ale taky třeba záleží jak to kdo chtěl, nemyslíš? Třeba někdo chce aby mu rádio hrálo i při vytažení klíčku a někdo chce aby vyplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 vzdycky sem to tak montoval jak to cloveku vysvetlis tak to pochopi a nechce to jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 vzdycky sem to tak montoval jak to cloveku vysvetlis tak to pochopi a nechce to jinak Tak mě to třeba někdy vadí, že nehraje bez klíčku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 a kolikrat se ti to stane ze nejsi v aute s klicema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 vzdycky sem to tak montoval jak to cloveku vysvetlis tak to pochopi a nechce to jinak Tak mě to třeba někdy vadí, že nehraje bez klíčku... souhlasim s tebou,taky by mi to vadilo .... Je jasne ,ze kdyz jdes k autu tak musis mit klice,ale nekdy se stane ze neco jenom delam bud v garazi nebo venku a autak je pobliz tak si pustim radio a klice nevim proc vzdycky vytahuju pokad v nem nesedim..... kazdy je zvykly na neco jineho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 No mě se při vyztažení klíče vypne ale když chci tak ho zapnu na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 No mě se při vyztažení klíče vypne ale když chci tak ho zapnu na rádiu. Origo rádia to uměj, ale ostatní ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 a kolikrat se ti to stane ze nejsi v aute s klicema? Většinou jsem s klíčema, ale jsou případy kdy prostě tam ty klíče nechci mít, ale chtěl bych aby mi hrálo rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 vzdycky sem to tak montoval jak to cloveku vysvetlis tak to pochopi a nechce to jinak Tak mě to třeba někdy vadí, že nehraje bez klíčku... souhlasim s tebou,taky by mi to vadilo .... Je jasne ,ze kdyz jdes k autu tak musis mit klice,ale nekdy se stane ze neco jenom delam bud v garazi nebo venku a autak je pobliz tak si pustim radio a klice nevim proc vzdycky vytahuju pokad v nem nesedim..... kazdy je zvykly na neco jineho . Přesně, jediná možnost by byla si tam někde dát malej vypínač a tím na spínanej vstup rádia přivézt stálej, asi si to udělám a vypínač se už někam schová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.