TomV Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ahoj, zajimalo by me jestli uz nekdo ma v roomoj HID sadu xenonu, montaz by mela byt diky svetlu s cockou velice jednoducha (a pripadna demontaz na STK a servis) a s tim stinitkem ma clovek vlastne bixenon za lidovou cenu 4-5 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No abych ti pravdu řekkl silně nad tím uvažuju. A s STK a servisem bych si asi hlavu nedelal, kdyz koupíš kvalitní xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No abych ti pravdu řekkl silně nad tím uvažuju. A s STK a servisem bych si asi hlavu nedelal, kdyz koupíš kvalitní xenony. To ja zas bych si hlavu delal, protoze nemas naklon podle zadni napravy a ostrikovace, ale jak rikam, pry neni problem to za 10 min demontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No shodou okolnosti jsem dnes mluvil s kamaradem a rikal ze bez ostrikovacu by to fakt byla blbost, ze staci drobne znecisteni a kvalita tech xenonu jde hodne dolu. Ale doporucil mi zarovky od Philipse Blue Vision a ze jsou fakt super. Ja mu verim, protoze jsem je mel ve felde a byly opravdu dobre. A v H7 a pres cocku to muze byt uplne super. Ted je otazka jestli dat ty penize za xenony a nebo o 1/4 min za zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No shodou okolnosti jsem dnes mluvil s kamaradem a rikal ze bez ostrikovacu by to fakt byla blbost, ze staci drobne znecisteni a kvalita tech xenonu jde hodne dolu. Ale doporucil mi zarovky od Philipse Blue Vision a ze jsou fakt super. Ja mu verim, protoze jsem je mel ve felde a byly opravdu dobre. A v H7 a pres cocku to muze byt uplne super. Ted je otazka jestli dat ty penize za xenony a nebo o 1/4 min za zarovky. s xenonem bez ostřikovačů jezdím už nějakej pátek a vůůůbec mi nevadí, že jsou občas špinavý doma máme O1 s origo xenonem a tudíž i ostřiky a věř tomu nebo ne - ostřiky tam jsou na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 me taky prijde, ze ty ostrikovece nejsou az tak dulezity, resp da se bez nich obejit a je to jen dalsi bazmek ,kterej se muze rozbit. nicmene do rumika xenony davat nebudu ty philippse ale asi zkusim, mam v supliku 100W H7 obyc, ale hrejou jako prase, tak se v tehle vedrech bojim aby nevytavily svetlo, mozna na zimu je tam dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jak píše Bobík,ostřikovače jsou na úplný prd,máme doma taky OI s origo xenonama a ty ostřikovače akorát žerou vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Pre Vas na prd mozno su, ale potom to schytavaju oprotiiduci vodici. Ciste svetla su na to, aby elektronika nebola pomylena a vedela spravne vyhodnotit horizont vozovky a teda aby nastavila sklon tak, ze by si nesvietil Xenonami do oci protiiducemu autu. Na nic ine to tam nie je. Teda tolerancia voci ostatnym. Uz ste sa niekto pozeral priamo do xenonov protiiducemu autu? Ak ano, tak to chapete, ak nie, tak sa pozrite a pochopite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Dam to trochu na mieru. - Bezne HID kity su NELEGALNE. - Od urciteho roku vyroby je povinost pri Xenonoch mat automaticku kontrolu sklonu a ostrekovace, obidvoje z dovodu zamedzenia oslnenia protiiduceho auta. RomanKo: Ziaden horizont sa nevodnocuje, sklon sa vyhodnocuje a reguluje inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Pre Vas na prd mozno su, ale potom to schytavaju oprotiiduci vodici. Ciste svetla su na to, aby elektronika nebola pomylena a vedela spravne vyhodnotit horizont vozovky a teda aby nastavila sklon tak, ze by si nesvietil Xenonami do oci protiiducemu autu. Na nic ine to tam nie je. Teda tolerancia voci ostatnym. Uz ste sa niekto pozeral priamo do xenonov protiiducemu autu? Ak ano, tak to chapete, ak nie, tak sa pozrite a pochopite. Ciste svetla su na to, aby elektronika nebola pomylena a vedela spravne vyhodnotit horizont vozovky a teda aby nastavila sklon tak, ze by si nesvietil Xenonami do oci protiiducemu autu - to myslis vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Pre Vas na prd mozno su, ale potom to schytavaju oprotiiduci vodici. Ciste svetla su na to, aby elektronika nebola pomylena a vedela spravne vyhodnotit horizont vozovky a teda aby nastavila sklon tak, ze by si nesvietil Xenonami do oci protiiducemu autu. Na nic ine to tam nie je. Teda tolerancia voci ostatnym. Uz ste sa niekto pozeral priamo do xenonov protiiducemu autu? Ak ano, tak to chapete, ak nie, tak sa pozrite a pochopite. to si delas srandu ne, mozna by bylo dobry si nejdriv zjistit, jak vlastne ta elektronika u xenonu funguje .. nez priste napises takovej blabol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ale aspon som zaujal, no nie? A uz sa tolko neprckorte a radsej vysvetlujte a nekritizujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Tak kazdej se nekdy splete Jako vim jak dokazou spinavy svetla s xenama oslnovat, ale na druhou stranu,ty ostrikovace jsou fakt k prdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 suhlas s bobikom nedavno som siel na octe s ostrekovacmi a fakt boli naprd .. vsetok sajtrajt musky a pod. to vobec nelikvidovalo takze fakt to len zere vodu Romanko neviem kde si k tomu blabolu fakt dosiel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 To je tajne Luky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) To je tajne Luky! heeej ? prezrad lebo si vnoci pre teba pridu ... Editováno: 9. Srpen 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 TY NEPORIADNIK!!! INVESTUJEŠ DO STRATY SLUCHU A TOTO NEMÁŠ?????? na tému ostrekkovače...... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=523452 No shodou okolnosti jsem dnes mluvil s kamaradem a rikal ze bez ostrikovacu by to fakt byla blbost, ze staci drobne znecisteni a kvalita tech xenonu jde hodne dolu. Ale doporucil mi zarovky od Philipse Blue Vision a ze jsou fakt super. Ja mu verim, protoze jsem je mel ve felde a byly opravdu dobre. A v H7 a pres cocku to muze byt uplne super. Ted je otazka jestli dat ty penize za xenony a nebo o 1/4 min za zarovky. s xenonem bez ostřikovačů jezdím už nějakej pátek a vůůůbec mi nevadí, že jsou občas špinavý doma máme O1 s origo xenonem a tudíž i ostřiky a věř tomu nebo ne - ostřiky tam jsou na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Ale aspon som zaujal, no nie? A uz sa tolko neprckorte a radsej vysvetlujte a nekritizujte. nastavení je podle zatížení zadní nápravy u F1 u O1 je čidlo i na přední nápravě. Regulace je dinamická a opravdu dinamická se jí dá říkat tak trochu u O1... tam se to jakž takž hejbe (při každém nastartování). U F1 se to našteluje jednou a pak už se to snad nikdy nehne. Sám mám regulaci jen tím klasickým kolečkem. Nevím teda jak by mohlo vadit, když mám světla špinavý, stejně tak necháme subjektivnímu pocitu každého z nás co oslňuje jestli xenon, nebo 100W žárovka nebo špatně nastavený světla. Sám teda raději pohled do rozežnutého xenonu než do halogenů. Ale třebas OII s xenonem, to jsou oslnovaci pekny, lae vubec je to nic oproti kazdy druhy Fabii s halogenem. Spousta lidi netusi na co tam maji to kolecko, nekteri ani nevedi, ze tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Bobiku, o te dynamice na OI bych polemizoval...Se spozdenim nekolika vterin mozna...Ostrikovace potreba nejsou,jen berou vodu a to solidne.. Mozna trochu dynamicke jsou na OII, tam je to i videt pouhym okem z mista ridice.. Myslel jsem ale, ze Roomik xenony nema...Daji se dat do te cocky? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 však píšu, že jakž takž a to jen při nastartování (docela znatelně), jinak za jízdy se mi to u O1 snad nikdy nehlo. U FII a R zatím origo nejsou, lae vůbec bych se nebál dát pžestavbu - vždyť by to bylo pod čočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Tak jsou tam, odpolko dam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 TomV: sup sem s fotkama... jsem na ne zvedavej... prosim ze vsech stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Dnes kupujemfarbu a idem striekat krytky ostrekovacov svetiel. A za chvilku objednavam dufam aj xenony. Co ta vysla HID sada? A kde si to kupoval TomV? A este som sa zabudol opytat. ide tam H7 ziarovka alebo H7R (s clonitkom)? Editováno: 25. Září 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Bez clonitka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jj clonitko uz preci mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.