Rider.Tom Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Bylo to fajn..kluky jsme poznal a pokecali jsme v pohodě...jen nemusela být taková zima,ale to je hold tohle počasí no... Škoda jen, že nás tam nebylo víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 2jirka3: Jojo, Dubeč. Odkud jsi ty?Jaký to bylo? Kolik vás tam bylo? Mě to nevyšlo časově a pak jsem vezl přítelkyni do centra. V Hostivaři jsem dneska sice byl, ale až v 21:45. Tak snad příště. Újezd nad Lesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) 2jirka3: No jo, tak to jsme vážně skoro sousedi... BTW: Na kdy přichystáte další srázek? Editováno: 8. Březen 2009, autor: marcush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Marcush: na kdy? vymysli termín a místo srazíku sám. Myslím, že ostatní radí dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kdy dáme v Praglu další pivní srazík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 já teď začínám chodit v sobotu do práce, tak se rád občas v pátek připojím, zaleží v kolik bych ráno vstával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Taky bych se přidal, pokud to bude od pondělí do čtvrtka, na víkendy mizívám domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Vymyslet to na pár rozumnejch piv i uprosřed týdne se taky dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak zkuste něco nadhodit, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jj, jsem pro Příští týden jsem tu až od středy, ale tak rychle to asi nebude, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 co třeba na chvilku v pátek?? 20.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak kluci pražský co středa 25.3. a pro změnu 4. patro, aby jsme to malinko oživili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak to bohužel nemůžu, mám odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Pokud do toho něco nevleze, jsem pro 25.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ja uz mam Vivi (=auti) zase doma, takze pokud nebudu v praci, tak se zastavim predstavit se A mozna i se svoji druhou polovickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 P.T. :už se těším až si oktu prohlídnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 lukyssek: Ja jen doufam, ze budu mit volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 P.T. jak to vidíš na středu 25.3.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No to jsem prave myslel, ze nevim jestli nebudu v praci... Tenhle a pristi tyden jsem v praci "na zavolani", tzn do 2h od telefonu musim byt v praci.. Tzn pokud budu v Praze, tak prijedu, prinejhorsim bych jel rovnou ze srazu do prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tyyy jo to ctu az tedka Dneska nemuzu a zitra delam akci na motorkarich ... a hlavne jdu zitra do prace. Co pristi tyden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jelikož se k dnešku nikdo nevyjádřil, nic se neděje a můžeme zkusit příští pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Co pristi tyden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Nebo dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Včera néé, to je blbé datum Příští týden mám narvaný, ale zkusil bych to přizpůsobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Co v tydnu na jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.