stanmar Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 OK,beru na vědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 tak už mám odvoleno, takže může nastat neděle jen dle počasí buď dojedu se špinavým autem, nebo ho předtím alespoň protáhnu myčkou u globusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Honzo mejt to nemusis, ja mam taky misto auta popelnicku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 ono by to ani nemělo moc smysl... než bych vyjel od myčky kopec kolem kina, globusu, skonta a hornbachu, tak by to bylo zas špinavý z toho, jak tam kopou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Rad bych se taky pridal, jestli mi do toho nic nevleze, tak snad potkam par novych lidi z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 ouuuu yes,.... jestli dorazi i MARA tak to me taky teda cekejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Nakonec budu vyrážet z Lípy asi ve 3 hodiny, tím pádem na Čerňáku bych mohl být ve 4, ale to tam už asi nebudete, co? Tedy pokud budou silnice jakžtakž sjízdné a nebude to někde namrzlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Nakonec jsem udělal malej sraz pro nejbližší bydlící na OMV Nové Butovice (ta naproti Galerii Butovice) v cca 16:30 dnes, tedy v sobotu. Takže kdo by se chtěl přidat, tak doražte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Kluci, kdo teda zítra ve 13.00 dorazí na to parkoviště k Hornbachu (směrem k Makru) na Černém Mostě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) ja tam budu na 100%, mel by jeste dorazit Badd, mozna o trochu pozdeji, psal mi PM dal nevim, ale vsadil bych jeste na Anthoana a Lukysska, ty se ucastni pravidelne... edit: jo jeste jsem zapomnel na stanmara, ktery taky psal ze mozna dorazi a s-talker Editováno: 13. leden 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Mne můžete též očekávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 už mám umyto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Paráda. Ozzi, vezmeš prosím s sebou tu diagnostiku? Díky ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 vezme, počítá i se mnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 VYRAZIM,...... umyto mam jenom z pulky vyhlizejte me a mavejte nevim kde presne budete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 ha ja nebudu mít čistý povoz... a přijedu na plecháčích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 parada, tak to nas bude dost hlavne se teple oblecte, at nemusite brzo domu a s diagnostikou se pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 sraz parada az na tu zimicku ta byla libozni jinak paradni pokec, ale jak sem rikal a nebudu asi jedinej priste by to bodlo nekde v teple,.... pokecat venku a pak se premystit do tepla nejaky kavarnicky na kafco ci cajik ...... P.S.: .... prumerna spotreba dle PPC: 5,3 l/100 km .... prumerna rychlost: 76 km/h celkova vzdalenost: 164 km .... za cca dve stovecky vejlet v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 jj, bylo to fajn, jen skoda toho pocasi, bohuzel v okoli nikde neni McDonald nebo pumpa s dost velkym parkovistem, jedine se presouvat do Letnan a to je trochu z ruky... ale tak priste to nejak vymyslime. jinak pokec moc fajn a Lukason - fakt libova zimni vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 YES,......... to vis,....... MUSI BEJT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Jsem rad, ze jsem s vama pokecal a poznal nove lidi Priste urcite rad dorazim Jinak co se tyce te zimy, tak no comment....radeji bych to videl na presun aspon do toho KFC, prece jen bylo za rohem Pripadne rovnou srazek nekde u McCafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 JJ zima byla pěkná,ale účast slušná Jinak díky Ozi za ochotu. Něco fotek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 jsem tam stál potom jak zmrzlina Rád jsem pokecal a Ozimu taky moc děkuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Škoda, že jsem nemohl dorazit ale zimu chápu, včera jsem hodinu a čtvrt stál s technikusem a R-Pinem na OMV a necítil jsem nohy chtělo by to najít nějakou dobře dostupnou benzínku pro všechny s velkým parkovištěm, aby se dalo sednout dovnitř na kafčo kolem ČM jsou sice Mekáče a KFC, ale parkoviště malinké Snad příště mi to vyjde a dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Taky jsem Vás rád poznal ale příště jedem do Mekáče nebo KFC. Ozimu děkuji moc za Vag, příště to snad vyjde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.