Badd Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) A nějakou benzínku s parkovištěm,kafem by to chtělo.My jsme jezili na ETK na Prumyslovou je tam wapka,parkoviště,kafe http://www.mapy.cz/#...irm_2472741_0_4 Editováno: 13. leden 2013, autor: Badd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 ......pekné,skoda,ze si stema gumama netroufnu dal....tak az zjara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 No jo,až bude tepleji,tak to bude venku pohoda...jinak je to fakt jen pro otužilé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) priste by jsme to mohli dat na vijezdu smer Teplice na pumpe, tam je velky McDonald. zkusim jeste s klukama probrat, jestli nevi o nejakem miste, kam jezdi seataci a nebo dodavkari a uvidime a panove, jinak ja si pobral teple pradlo a fakt pomohlo, mel jsem zmrzle jen ruce... stanmar a Badd, neni zac Badd: uz jsem nasel kde se to koduje, tak to priste muzem dat dohromady, nebo kdyz budes mit cestu pres Vysocany, tak se muzes stavit Editováno: 13. leden 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 ja taktez dekuji za smazani ...... jinak myslete taky na me ze nemam dalnicku .... kdybych nahodou dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) Lukason, tam to je v ramci praglu bez poplatku a taky nemas za co edit: juuuu muj 2000 prispevek Editováno: 13. leden 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Lukason: ted uz chapu, ze jsi prijel za 5,3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 aha aha ....... no ja jen aby,... aby pak cetnici nepsrkaly jak vztekly lisky ....... to jsem rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) U toho Mc na dálnici je to blbost, tam nezaparkuješ.Jinak Seataci jezdili dřív k pumpě na Prumyslové nebo do Hostivaře do garaží, pak se šlo do Mc. Ozi: Super Děkuji, příště už to pujde, tak já se někdy stavím, napíšu sms... Editováno: 13. leden 2013, autor: Badd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 no my jsme se tam driv potkavali, kdyz je to pres den tak je tam prazdno, takze toho bych se nebal. spis je to o tom najit takovej nejakej rozumnej kompromis, kde se nas muze sejit co nejvic a to je asi to nejslozitejsi... tak uvidime co zjistim a zkusime domluvit nejake mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Kfc v Pruhunicích, tam se vejdeme všichni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Tj, ale komu se chce jet do Průhonic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Tak je to jen návrh.Čím víc míst na výběr tím lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) Tak třeba dost veliká OMV je poslední před Barrandovským mostem tam je místa až až Chtělo by to něco v srdci Prahy, aby to měl každý relativně kousek a nemusel někdo jet přes celou Prahu 20 km Editováno: 13. leden 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Jenže zase treba na ten černák jsou ochotny přijet lidí z venku jako Lukason nebo s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Já taky děkuju za parádní sraz a jsem rád, že jsem se s váma seznámil. Mistru Ozimu děkuju za vymazání chyby airbagu Zima byla festovní a na tom ČM je průser, že sice je všude McD a KFC, ale nikde nemají pořádný parkoviště Když v centru Prahy, co podzemky v Edenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Hoši ještě že to bylo včera dneska sněží a to by bylo ještě horší... Honzo není zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 No ale zase by to mělo takovou pěknou zimní atmosféru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 to je pravda, zimni atmosfera je to fakt dobra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Nějak mě dostala nemoc a bohužel sem nemohl dorazit. Až dnes sem se pořádně dostal k počítači. Tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 stejnak byla zima, že by i Mrazík záviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ahoj všem, co se potkat třeba u Alzy v Holešovicích. Docela velké parkoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jenze je placene pokud se nepletu a tedko c time tam neni kam jit. Co jsem se bavil s klukama tak vetsinou se schazi na mekaci u omv jako to delame vetsinou i my a nebo se pak schazi v letnanech u globusu. A co kdy dame dalsi sraz? Naplanujme neco na unor na pevny termin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Já bych se s Vámi rád potkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Co takhle hopsa hejsa do Brandejsa? Je tam neco, krom vetsiho klidu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.