Hurikan88 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 To budu asi někde na horách Marceli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Já nakonec taky nedorazím, musím do práce ale ten 1. víkend (3.3.) by měl vyjít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Já také nepřijedu,jsem přes ten víkend na Moravě. Takže až 3.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 tak proč se ten termín přesouval, když teď nikdo nemůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 jedním z "vinníků" jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Já jsem taky jeden z viníků, ale bohužel jsem netušil, že budu jediný, kdo ten den nakonec může jít do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 vsak o nic nejde, tenhle tyden taky psala spousta lidi, ze nemuze. nakonec ja bych tenhle vikend taky nemohl, zitra budu nejspis v Ostrave na otocku... ale uz se nemuzu dockat 3.3. az dorazim na sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Na 3.3. se taky těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 tak teď to asi nemá cenu a nechá se to až na toho 3.3. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 JJ,nejspíš to tak dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Já můžu dorazit i tento víkend i ten příští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 ja muzu a uz mam oktu (a uz o ni nebudu mluvit spatne, potreboval jsem zkusit feldu na dalnici), na Felde jsem nic nenasel, ani podle schemat pojistek se mi alarm nepodarilo odpojit, mozna je na nestadartni pojistce, ci je proste natvrdo na baterku na meraku jsem take nenasel nic zvlastniho, dle meho byl odber standartni, tak entusim co mi vymlatilo baterku - pujcil jsem feldu rodicum, at se na to tata podiva (v jednom cloveku se proste na nic neda prijit) Takze prijede tedko nekdo? Vzal bych Feldu (pokud uz bude doma), tak aby me pak mohl nekdo kdyztak nahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Já můžu tuto neděli,3.3 jsem v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Jak na to tady koukám,tuto neděli ze srazu asi nic nebude..... Takže každou první neděli v měsíci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Tak na me neco pomalu, ale jiste leze. Sam tedy nevim jak budu vypadat zitra, natoz v nedeli... takze u mne je tedko v ne velky otaznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Vzhledem k počasí a zřejmě i mizivé účasti si myslím,že zítra z toho nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 No ja radeji nedorazim, dnes jsem mel 38, sice se citim jaks taks, ale radsi to vylezim. Ale dneska mi to nedalo, ale jel sem se projet, parada na tom snehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 tak tedy až toho 3.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Hoj, 3.3. tedy platí? Kolik je potvrzených uživatelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 3.3. plati, ja tam budu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 pokud bude cas a penize dorazim mile rad na pokec i ja,... ma bejt hezky tak nebudem konecne mrznout nic mene, sraz je tedy na spojce u OMV s Mc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ano presne tak, je to na OMV u mekace (http://www.mapy.cz/s/67K5) cas zacatku je 14:00 a urcite doraz, doufam, ze nas bude hodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 oukej, oukej, pokusim se ale nechci nic slibovat ikdyz ono slibem nezarmoutis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Myslel jsem že to bude v Brandýse u Tesca. OK, i tak přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 taky dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.