Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Tak Modra Motokara uz ceka na miste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Škoda - pracovní odpoledne mi nedovolí účast,ale mám tam alespoň rodinné zastoupení - Pawouka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Jsem na ceste. Uz tam nekdo jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Díky za super sraz, už teď se těším na dubnový sraz A pár fotek ode mne 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Btw. jsem si kluci všiml, že spousta z vás má ty bílé krytky na šrouby SPZ. Nevíte, kde se to dá v Praze koupit? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Konkrétně mě to tam dal při příležitosti připevnění RZ servis autosalonu Klokočka. Kolik to stojí netuším,je to už skoro dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 taktez dekuji ....... na duben se taktez tesim to uz bude fabca doufam ne v zimni edici ale LETNI EDICI .... teda v to doufam tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ke krytkám šroubů - v Auto Jarov mi je dali zadarmo, v Auto Tichý v Lysé nad Labem asi za pade. A jednou jsem je taky kupoval tady. Sám přemýšlím, proč jsem jich potřeboval tolik... Jo a jeden dotaz na majitele krátké červené Fabie s nápisem www.skodahome.cz na zadním skle, nějak nevím kdo odsud ji má - ten nápis jsi tam dával ty? Já jen, že jsem měl úplně stejnou barvu a přesně takhle jsem také umístil nápis, o Fabii jsem ale drobnou nehodou přišel. Jen že by to byla slušná náhoda, kdyby to byla ta má původní... Ale asi je to blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Sraz dobrý, fotky také. Lukason: v podpisu ti nefunguje odkaz na fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 stanmar, co se da delat, ale bracha te statecne zastoupil... mc2uba: ja to mel na zlate a dostal jsem to v servisu na Jarove a tenkrat za to snad ani nic nechteli. a mohl bys mi nejak poslat ty fotky v plnem rozliseni? treba pres leteckou postu, nebo tak? samurai: je to Barisova, jestli myslis tu s kridlem... jinak chlapci super pokec, ucast necekana, 11 aut na prazskem srazu to je urcite rekord, tak ted jen aby pocet narustal a bylo nas vic a vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 mc2uba: já bych se připojil k prosbě o fotky v plném rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Díky, objednal jsem na cztuning.cz, zítra se tam stavím během pauzy v práci mám to kousíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 samurai: je to Barisova, jestli myslis tu s kridlem... Jo, ta jediná s ohromným nápisem skodahome přes půl zadního okna. Tak to není ona, jedině se změnou motoru, ale kdo by nechtěl mé chipované TDi, kterého tam po nárazu určitě ještě minimálně polovina zbyla. Škoda, budu ji hledat dál. Vlastně myslím, že dvě krytky ještě mám, ale to už je s křížkem po funuse, tak nic, ale kdyby někdo chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 hezký sraz, bylo docela dost lidí tak teda příště určitě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 samurai: dvě mě nepomůžou, potřebuji jich aspoň 8, chci každou značku přidělat 4 šroubama ale dík.. Jen mě dycky na těch srazech mrzí to, že se na něj člověk těší takovou dobu a pak to uteče jak voda a je zas po všem a čeká se zas měsíc, než se to sejde. A to se obávám, že ještě příští sraz nebudu, páč bude Autosalon v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 technikus: tak jsem hledal tu chybu corneru a vypada to, ze posledni VAG jeste nepodporuje nektere jednotky kompletne, ale jen castecne, snad to kluci doladi Hurikan88: jj, tentokrat to vyslo naprosto vyborne, priste urcite doraz a hlavne v kvetnu si to dame, sobota u Clinta a nedele v Praze samurai: jj, matne si vybavuju ten tvuj popis jak si rikal, njn, holt nekdy to proste nevyjde mc2uba: diky za fotky jedes do brna? kdy se tam chystas a kolik vas pojede? Tou dobou uz bych mel mit hotovou bakuli a premyslim, ze bych tam jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 KOTY: ............ a joooooooo ........ tak to nevim v cem je problem...... nevite nekdo ? jinak koukam ze prodavas nejaky 16"tky,...... kde najdu nejaky fotky,... strejc neco schani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 mas tam spatne vlozenej link, zkus ho zkopirovat z radku s adresou a ty 16ky jsou tyhle - tedy model: http://img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/7291/7291984-original-alu-kola-skoda-octavia-sirius-16-26quot-3B-1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ozi: kolik nás pojede a kdy tam pojedu nevím. Měli bychom tam mít s tím spojený závod RC modelů, ale jestli tohle vyjde, to netuším. Každopádně tam pojedu asi o víkendu, takže buď sobota nebo neděle. Sice tam bude narváno, ale na všední den to nevidím. Ještě to musím probrat s přítelkou, jestli bude chtít jet taky a nebo ne. Pokud by nechtěla, tak je mi to jedno a mohu tam jet i během týdne. Fotky - nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Tak sraz byl super, jen pro příště větší parkoviště Ke krytkám šroubů - v Auto Jarov mi je dali zadarmo, v Auto Tichý v Lysé nad Labem asi za pade. A jednou jsem je taky kupoval tady. Sám přemýšlím, proč jsem jich potřeboval tolik... Jo a jeden dotaz na majitele krátké červené Fabie s nápisem www.skodahome.cz na zadním skle, nějak nevím kdo odsud ji má - ten nápis jsi tam dával ty? Já jen, že jsem měl úplně stejnou barvu a přesně takhle jsem také umístil nápis, o Fabii jsem ale drobnou nehodou přišel. Jen že by to byla slušná náhoda, kdyby to byla ta má původní... Ale asi je to blbost... Vím že jsi měl stejnou barvu Ale tahle tvoje není, samolepku jsem tam dával sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 sraz jste asi meli peknej,ale ty auta na tech plechach ,to je des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 mc2uba: by jsme se kdyztak domluvili, ja myslim, ze by me to nejspis vyslo, ze bych tam jel treba na sobotu, budu to muset jeste zkouknout jak to vychazi s ostatnima vecma v praci. kdyby si vedel dej vedet... baris: parkoviste tak male neni, jen se proste budem muset sjet pozdeji... uvidime, jak bude pocasi, ale myslim, ze pristi sraz by jsme mohli posunout uz na 15 hodinu, svetlo myslim, ze nam vydrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 radiss33: co nadelas, to je holt zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 technikus: tak jsem hledal tu chybu corneru a vypada to, ze posledni VAG jeste nepodporuje nektere jednotky kompletne, ale jen castecne, snad to kluci doladi Super díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.