mc2uba Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Taky bych rad uz na letnich, v utery jsem se s nima trochu pomazlil, ale zalezi na pocasi a vymydlena asi taky bude, pac by melo byt hezky a ted je z ni zas Solnicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Já mám taky letní mimo domov (cca 100km).V současném bydlišti je nemám kam dát -do sklepa raději ne a v garážích se krade, jen to sviští - už jsem tam přišel o komplet letních 16" na Roomstra.Takže stejnou chybu nechci zopakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 to ja kola renovuju takze uvidime jak to stihnu stan: .......... a octu parkujes v garazi ? to bych se bal spis o ni nez o kola teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 To se sice bojím,ale auta se tam kupodivu neztrácejí.Podle toho co jsem se bavil s PČR tak berou hlavně AL kola a jízdní kola.I když tam jednomu pánovi odvezli z garážového boxu nový sporák a pračku -lednice mu tam zůstala..Asi se jim nevešla Jinak pojištěno auto mám,tak bych snad nějakou pětku zpátky dostal,ale raději na to ani nemyslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 no tak to je hlavni oni ty svine to maji vsechno zjisteny !!!!!!!! sekal bych jim hlavy na potkani jako v iraqu a tehlech jinejch podobnejch zemich,... tam je to na dennim poradku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 To mi povídej. To totiž bylo u mě v garáži... Už jsem je tam měl v lednu zase,ale nestratil se ani šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 spal bych tam a urezal jim hlavy ! hajzlum ,...... a pak bych behal po meste vysmatej jak LEČO !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Panove, v Bauhausu je obzerstveni a kousek odtamtud cina... takze zdrave jidlo je zajisteno. Prezuti: co jsem poptaval pred 6ti lety skodovku, tak to byla 1Kc na den (ale uz nvm zda-li za gumu, napravu ci sadu), ale taky to byla ve vysledku palka. Takze mam tez gumy 120km daleko, ale to jen proto, ze prezouvani na severu je mnohem levnejsi nez v Praze a navic nemusim tahat gumy 100m do panelaku, ale uslapnu jen 3m a jsou doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Kdo planuje navstivit Autosalon 2013 na brnenskem vystavisti, je mozne ziskat zvyhodnenou vstupenku za 80 Kc zde: https://registrace.bvv.cz/cs/veletrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ja planuju uz tady o tom rec byla kuba i ozi by jely tak ja bych jel taky uvidime jak to bude,... kdyztak jedu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 no kdyby se to nějak naplánovalo tak jedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Pánové,nestresujte se ,zda-li budete mít takové či onaké kola...Já totiž dorazím na 100% na "nádherných" černých plechových 15" a to ještě bez poklic ! I když kdoví jaké bude počasí ..dneska jeden neví,abych nakonec ty zimáky neměl celoročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Očekáváš příchod doby ledové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 ja taky asi nedorazim v letni edici,.... jelikoz kola nebudu mit zrenovovany,.. je to tak 50/50 a nejak to nehrotim pri tom pocasi ..... nechvam tomu volnej prubeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Já též nevím když bude nějakou delší dobu hezky a předpověď počasí nebude do budoucna vypadat tragicky, tak bych možná přezul ale čert ví Jinak co to Brno? Kdo by tedy jel? Já pojedu určitě 6.4. v sobotu ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Ja budu v Brne 4.-7.4. takze Autosalon urcite. Uz mam i registraci na 80 Kc vstupne, pac nejsem student Jinak snad uz na letnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 technikus: takže s tebou sraz až v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Pokud bych se vydal do Brna,tak by to bylo pouze a jedině v sobotu 6.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 mc2uba: neboj, v nedeli prijdu i na sraz v Praze Jen prave jeste neznam harmonogram a tak nevim, zda tam pujdu v patek dopo / odpo a nebo v sobotu. Jeste se uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 technikus: super, že budeš i v Praze Já bych nejradši jel do Brna sám (jako s přítelkou), abysme se nemuseli ničeho držet a vyrazit, jak by se nám zachtělo jen doufám, že nebude žádné "rally letní gumy" na Vysočině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Malá upoutávka, která snad nezklame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Další ochutnávka vystavovatelů na Autosalonu v Brně ... více zde Já se těším na OIII Combi a Citigo Sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tak kdopak se chystá na nedělní srázek ? A jedete někdo do toho Brna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Jasně, že jedem Brno s Mc2uba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Já urcite dorazim... Jen se zeptam když pojezdu pres Barandak tak je to ta benzínka s mekacem za Branikem ve směru jizdy, nebo v protisměru jako od Kačerova směrem na Barandak? PS už mám prezuto :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.