Pawouk Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 To se podívej tady: http://doodle.com/tqme6pbasdghr4hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 kurnik,.... pavoucik me predbehnul taky sem to sem chtel vlozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Příště musíš být rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 ja nez ten odkaz nasel nevedel sem na jaky strance je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Na předchozí. A co že tě zajímá Transit Van? Budeš něco rozvážet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 no to sem zjistil az kdyz sem to projel od 86 ..... jj TRANSIT CUSTOM VAN ci CUSTOM KOMBI VAN ...... ale mame firmu a mame toho prvniho co mel uz inovovanou masku 1.majitele, funglovka ma najeto nejakejch 270 tis.km tak uz je potreba ho obmenit slape jako hodinky, a v podstate by jeste jednou tolik tak vydrzel,... ale me se tenhle celekm zalibil, a tata na to taky kejvnul tak trochu neco schanime ale nikam nespechame vsechno s rozvahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 (editace) Tak Autosalon 2013 opravdu nestál za nic, takže kdo nebyl, o nic nepřišel. Jinak mám přezuto a těším se na neděli. Editováno: 5. Duben 2013, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 My nakonec nejedeme, ušetříme tak víc jak 1000 kč a podle fotek to fakt nemá cenu tam jezdit škoda no .. pamatuji doby, kdy to byl MEGA autosalon a člověk nevěděl, kam dřív skočit a kde stát frontu na auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Letos ani fronty, ani lecjak zajimavy hostesky... takze neni co litovat Zlatych 80 Kc / osoba za vstupne, dat 160 Kc tak si skubu posledni vlasy z hlavy... Ale je fakt, ze nejsem v Brne kvuli autosalonu jak primarne vyrizovani veci, prezuti kol a podivat se za rodici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Jasně, kdybych tam měl cestu za rodinou, tak se jdu taky podívat .. ale takhle tam jet kvůli tomu se mi fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 No já to s bráchou prubnu,neočekávám samozřejmě,že to bude jako v Lipsku či snad dokonce ve Frankfurtu. Naposledy jsem byl na brněnském autosalonu v roce 2005,pak už jenom Německo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 No tak aspoň,že tam nebudou lidi. Frankfurt bude jiný maso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) To jsem se včera krutě spletl,že tam nebude moc lidí. Byl to masakr. Editováno: 6. Duben 2013, autor: Pawouk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Koukam ze obrat o 360stupnu od me patecni navstevy Kazdopadne predpokladam ze nic vic nez ty dva pavilony a neco malo venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Venku jsem to nezkoumal. Copak ty sporťáky jsou i přes víkend? Měl jsem info,že to v pátek skončilo. Ale to už je fuk,v tom davu by mě stejně přešla chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Tak autosalon byl propadák, který jsem nečekal ani v nejhorším snu. On to vlastně ani autosalon nebyl, kdybych řekl, že to byla parodie na autosalon, tak to budu ještě moc chválit, byla to tragédie. Pár automobilek, kde bylo pořád narváno, protože lidi ani neměli kam jinam jít, tak se tam pořád motali dokola a když jsme šli ven, podotýkám, že to bylo hned ráno, vyzkoušet oktávku, tak nám bylo řečeno, že už je obsazeno až do odpoledne. Přitom tam některý skoro pořád stály a ani nejezdily, takže žádná organizace. organizovali to tam nějaký studenti, takže jsem byl svědkem, že nějaký pán se tam ptal na různý informace o oktávce a dostávalo se mu informací typu: Nevím. Takže Škodovka u mě tímhle hodně klesla, když vemu organizaci Škodovky například v Lipsku, tak tam to bylo uplně o něčem jiným. takže autosalon v Brně už nikdy více... Ještě že to byla jen zastávka na cestě, jet tam jen kvůli tomu, tak se asi zastřelím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 jj,děs běs.byla to jen taková výstavka... V Lipsku to bylo skvělé v roce 2009,to tam nebyla skoro ani noha. Sice tam chyběly nějaké automobilky,ale takovou volnost jsem nikde jinde nezažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 No čekal jsem to tak nějak,takže jsem na to byl připraven ,ale ona to nebyla ani výstavka regionálních vystavovatelů.... Jak toto může někdo nazvat Autosalon to nepochopím. Příště tam asi nepřijde nikdo - teda jestli si ještě v Brně na něco takového troufnou. Už se těším na letošní Frankfurt,sic tam bude lidí jako much,ale aut tam bude taky dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 No byli jsme zase během chvilky pryč a čas plánovanej na autosalon jsme využili procházkou na hrad Špilberk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) shrnutí zítřka, dle http://doodle.com/tqme6pbasdghr4hp Arlobaris - bohužel se nám vyškrtlKotyLiborTDIMc2ubaOzi TorettoPavkaKorčaginPawoukRadiusstanmarLukason (spíš ano)Lukyssek (spíš ano)Standis (spíš ano) vzhledem k tomu, ze se nas podle vseho sejde 12, plati jako prvni misto benzinka OMV v 15:00, pokud bychom se nahodou nevesli, tak se presuneme do ulice Mezi Vodami, ale to doufam nehrozi. jinak ja bych mel dorazit snad na 15 hodinu, kdyby ne, tak na 16 jsem tam na 100%, uvidim jak se mi povede zdrhnout ve skole. Editováno: 6. Duben 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Já též dorazím spíš kolem 16:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Se mnou se nepocita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 jsi se nenapsal do toho důdlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 nejsi prihlasenej, tak nepocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Já jedu odpoledne přezouvat (do největší garáže, kterou si dokážete představit). Až bude hotovo dorazím - mezi 15 - 16 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.